HakanDincer, abi ellerine sağlık tek kelime ile harika anlatmışsın neyin ne olcağını.zaten bunada eklencek hiç bişi kalmamış.ama eminimki herkes görevini en iyi şekilde kullanacaklardır
YENİ MOD ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM... _________________
Tarih: 11.11.2007 - 18:50 Mesaj konusu:
Yerinde kurallar ... Sorumlulugun bilindigi yerde kurala bile gerek olmaz bence ... Amaç neyse eylem o olmaLı. Amaç bu sitenin düzeni huzuruysa bunun icin herkes üstüne düşeni yaparsa yöneticiye bile gerek kalmaz. _________________ Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6427 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 11.11.2007 - 18:52 Mesaj konusu:
Yeni göreve getirilenlere başarılar diler herşeyin MD için olduğunu bir kez daha hatırlatırım. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3369 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 11.11.2007 - 19:39 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
hayırlı olsun allah utandırmasın ...
bir yerlerden başlar hayat ,, amaç iyi niyetse ...üstesinden gelinmeyecek bir durumda olmaz ortada. nosscu dan inciler sıra 4 bölüm 17
ohooo mod oldun daha inciler nameler ego peşindesin...olmuyo ama böle...
bak Hakan abinin okudum anladım algıladım tebliğ tebellüğ ettim yazısınıda imzalaman lazım... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
böyle de kuralları olduğununa sevindim,ben şahsen bilmiyordum,bazen bunlarıda hatırlatmak iyi oluyor sonuçta büyük bir topluma aitiz ve başkanı büyük de yapan bu kuralları koyup uygulamasını sağlamak,saygı ve onur başkanım _________________ asıl doğru yol benim yolumdur,tanıyan tanır tanımayan yol alır
nosscu Way Yalçın abii modum diye diye mod olmuşsun neyse bunu ıslatmamıs lasım en kısa zamanda hehehe
seker_portakali sizede yeni göreviniz hayırlı olsun bayan
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
nosscu neye üzülüyorum biliyormusun artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak eskisi gibi davranamıyacaksın ... biz üyelerle aranda hep bir mesafe olacak ... bi zaman sonra mod olduğuna pişman olucaksın ... ama iş işden çoktan geçmiş olacak hahahahahaahaha _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Tarih: 12.11.2007 - 05:48 Mesaj konusu:
Sanırım halen burayı okumayan Org-Mod arkadaşlar var..
Topicde okuduklarına dair mesajları bekliyorum... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
1- Sabit kullanıyorum, değiştirmedim...
2- 3-4 saatte bir bakarım kesin birileri msn'den link verir...
3- Saygıyı sadece saygı duyduklarıma gösteririm...
4- İyilik yap denize at demişler...
5- Ben artık uyarı butonunu kullanıyorum sürekli baya bir sayıda mod oldu...
6- En güzeli o zaman uygulamaya başlayalım isterseniz...
7- Bölgem yok sorunumda yok....
8- Kin güttüklerim artık sitede kalmadı veya yazmıyorlar sanırsam...
9- Açık eleştirilere....
10- Admınlere iletirim raporumu... zaman alır ama...
11- Mustafa sana diyor dermişim...
12- İsterim artık yardımcı olunur...
13- Sustum ben en iyisi...
14- işte bu bana olabilir
15- cocuk bakacaz bu saatten sonra adım attıracaz... iyi takla atanlar sağa geçsin...
16- Nakliyecilik benden sorulur hemen taşırım ama ücreti geç alıyorum başkan olmuyor...
17- Haklısın...
18- Kuralları çiğneyenin agzına biber sürerim...
19- Ne bölümü oldugunu anlamadım açıkçası....
20- Ne amaçlı kullanılıyor acaba bir örnek alabilirmiyim...
21- Çok sert uygulamalar bunlar ama sonuç yok ben 2-3 kişi biliyorum...md dışında görev yapan...
22- Bak işte ben bunu yapmıyorum nedense çözemiyorum kendimi...
23- sanırsam ben 1000-2000 tane sildim güzel oluyor bir anda yok olmuş oluyor...
24- İşte bu soruyu sevmedım....
Sevgilerimle Ne olduğu bellı olmayan organizatör mü ? moderatör mü ? istanbul temsilcisimi ?
M E Z A R _________________ Burak ŞİRİN A RH (+)
34 AV 2871 - HOoNDaA VaRaDeRoOo...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız