mrpilot, Suat ve Güner önümüzdeki yıl daha iyi yerlerde göreceğimizden hiç şüphem yok.
Tabii Ali ilk defa piste grecek ama yaşı itibariyle geleceği çok parlak olacağından eminim
Tarih: 11.11.2007 - 14:05 Mesaj konusu:
hondagokhan, Gökhan'cım fotoğraflar için teşekkürler:) Çorlu Team yakında alıp başını gidecek gibime geliyo valla Güner'in motorda Md li pek hoş olmuş yani.. Her zaman hem Güner hem Suat'ı tebrik ederim.. Azimli ve hırslı insanlar maşallah bu sene böyle geçsin bakalımda sonra bana pist deneyeimlerini anlatsınlar biraz hocalık yapsınlar baştan olamasamda sondan mondan bi yerlerden bi birinci olayım bende Bu sefer ki yarışlarda söz vermiş olmama rağmen yanınızda bulunamadım kusura bakmadınız umarım geçerli bi mazeret olarak sınavlarım vardı yoksa kalbim ve dualarım sizinleydi..
bu arada senide kamera arkasından kamera önüne alsak diyorum ne o oyle hep kameramanlık mı yapıcaksın ? _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Oct 22, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: İst/Büyükçekmece
Tarih: 11.11.2007 - 14:26 Mesaj konusu:
güzel kareler elinize sağlık palaşım için teşekürler ayrıca çorluda yapılacak pisti sabırsızlıkla bekliyoruz yarışları izlemek için birsürü trfaik rezilliğine katlanmadan gidebilicez inşallah
bu arada senide kamera arkasından kamera önüne alsak diyorum ne o oyle hep kameramanlık mı yapıcaksın ?
neyapalım arkadaşlarımın en güzel görüntülerini çekiyorum. Göremedikleri hatalarını yadayanlışlarını onlar anaca kamera çekimlerinde daha iyi görüyorlar. Hep dahda iyi olmaları için üzerime düşen görevi yapmaya çalışıyorum. Yarış 15 tur sürüyor ama bende pisti 5 defa geziyorum daha iyi görüntü alabilmek için
Tarih: 11.11.2007 - 14:30 Mesaj konusu:
hondagokhan, güzel kardeşim tamam bişey demedik .. ne kadar çok caba sarfettiğini en iyi görenlerden biri benim sanırım.. pınarbaşı pistinde ordan oraya defalarca gidip geldiğini biliyorum.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 11.07.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
Tebrikler için herkese teşekkür ederim topiği bi arkadaşın yönlendirmesi üzerine buldum.
Bu yılda pistlerdeyim allah izin verirse,ama bu yıl pistte yalnızım hepinizi pistlere bekliyorum bari sizler yalnız bıkarkmayın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız