Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çorlu Team Yarışçıları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çorlu Team Yarışçıları

Çorlu Team Yarışçıları
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 11.11.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, Suat ve Güner önümüzdeki yıl daha iyi yerlerde göreceğimizden hiç şüphem yok.
Tabii Ali ilk defa piste grecek ama yaşı itibariyle geleceği çok parlak olacağından eminim
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 11.11.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan süper olmuş ellerine sağlık
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, sağol abii
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reddragonn
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğraflar için teşekürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonn Çevrimdışı reddragonn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, Gökhan'cım fotoğraflar için teşekkürler:) Çorlu Team yakında alıp başını gidecek gibime geliyo valla Gülümsüyorum Güner'in motorda Md li pek hoş olmuş yani.. Her zaman hem Güner hem Suat'ı tebrik ederim.. Azimli ve hırslı insanlar maşallah Gülümsüyorum bu sene böyle geçsin bakalımda sonra bana pist deneyeimlerini anlatsınlar biraz hocalık yapsınlar baştan olamasamda sondan mondan bi yerlerden bi birinci olayım bende Gülümsüyorum Bu sefer ki yarışlarda söz vermiş olmama rağmen yanınızda bulunamadım kusura bakmadınız umarım Çok gülüyorum geçerli bi mazeret olarak sınavlarım vardı İstemiyorum yoksa kalbim ve dualarım sizinleydi..
bu arada senide kamera arkasından kamera önüne alsak diyorum ne o oyle hep kameramanlık mı yapıcaksın ? Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler elinize sağlık palaşım için teşekürler ayrıca çorluda yapılacak pisti sabırsızlıkla bekliyoruz yarışları izlemek için birsürü trfaik rezilliğine katlanmadan gidebilicez inşallah Bravo
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu arada senide kamera arkasından kamera önüne alsak diyorum ne o oyle hep kameramanlık mı yapıcaksın ?

neyapalım arkadaşlarımın en güzel görüntülerini çekiyorum. Göremedikleri hatalarını yadayanlışlarını onlar anaca kamera çekimlerinde daha iyi görüyorlar. Hep dahda iyi olmaları için üzerime düşen görevi yapmaya çalışıyorum. Yarış 15 tur sürüyor ama bende pisti 5 defa geziyorum daha iyi görüntü alabilmek için

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

iso600f, inşallah sabır ve ısrar ile bekliyoruz.
Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, güzel kardeşim tamam bişey demedik .. ne kadar çok caba sarfettiğini en iyi görenlerden biri benim sanırım.. pınarbaşı pistinde ordan oraya defalarca gidip geldiğini biliyorum.. Bravo
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 11.11.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Çorlu'ya pist yapılsın ilk bileti sana yollayacağım
Başa dön
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 11.11.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, corlu ekibini gerçekten tebrik edıyor basarılarının devamını dılıyorum

Bu arada körfez pistinin 46.0 saniyelik pist rekorunu Kenan sofuoğlu 45.0 saniyeye ındırerek bır ılke daha ımza attı tebrıkler Kenan Alkışlıyorum
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 12.11.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler fast_rider, O gün Kenan Hepimizi mest etti. TMF kupası yarışında Sinan'a 1.500m fark attı.
Başa dön
hatipoglu_59
Üye
Üye

Nereden: TEKİRDAĞ/ÇORLU

MesajTarih: 11.07.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Tebrikler için herkese teşekkür ederim topiği bi arkadaşın yönlendirmesi üzerine buldum.

Bravo Bu yılda pistlerdeyim allah izin verirse,ama bu yıl pistte yalnızım hepinizi pistlere bekliyorum bari sizler yalnız bıkarkmayın Göz kırpıyorum
Başa dön
hatipoglu_59 Çevrimdışı hatipoglu_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 11.07.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatipoglu_59, Güner inşallah başarılı olursun kardeşim .seni destekliyoruz çerkezköy ekibi olarak. Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal