Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YÖNETİCİ lerin uyması gereken KURALLAR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YÖNETİCİ lerin uyması gereken KURALLAR

YÖNETİCİ lerin uyması gereken KURALLAR
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.11.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yoksa bu bir mesaj mı? Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 14.11.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba sen mod olursan tadı kaçar biz sennle nası uğrascaz snra paso banlarsınn Dil çıkarıyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.11.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman aman aman,kalsın modluk falan.hiç uğraşamam.böyle iyiyim ben Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zilan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA - ALANYA

MesajTarih: 14.11.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Brawo Hakan DİNÇER Alkışlıyorum Alkışlıyorum

MİLLETİN HAVASININ ESTİĞİ YERDE BENİM KASIRGAM ESER...
Başa dön
zilan Çevrimdışı zilan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.11.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar isterseniz konuyu dağıtmayalım İyi fikir İyi fikir İyi fikir

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.01.2008 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha öncede okumuştum ama gecenin bu sessizliginde tekrar okudum bu 24 maddeyi hepsi uyulması gereken kurallar

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2008 - 04:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel helal olsun zaten topic kilitlenmesine deli oluyorum uyarı yok bişiy yok direk kitleniyo ne ayaksa Öfkeliyim
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 09.01.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan okundu cevabı istemiş...okunmuştu zaten ama yazayım yinede Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA/TURKEY

MesajTarih: 11.01.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edit. CENGİZ Çok gülüyorum
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 11.01.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taypen_bugra demiş ki:
edit. CENGİZ Çok gülüyorum

@taypen_bugra kardesim

Yazdigin yazi burada biraz yanlis gibi geldi bana...
Sana dogru gibi gelsede kardesim..
Yanlis anlama sakin.. Göz kırpıyorum
Kendine haksizlik yapildigini zannediyorsan site adminine pm yada sagda yöneticiye uyari butonu ile haber verebilirdin..
Yada nightexpress modla tatli dille tartisip belkide bir yerde ortada bulusabilirdiniz..
Güzel gecinmek varken kavga niye???

@ Hakan Dincer

Hakan sana ekledigin site yönetici kurallari icin tesekkürler.. Bravo

Kurallar demokratik ve adaletli davranisa tesvik ediyor yönetici arkadaslarimizi... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Buda bir cok kesimden insanimiz olan bu güzel forumda bazen istenilmeyerekte olsa da karsilikli tartismalar yasaniliyor. Üzgünüm
Önemli olan bunlari tatliya baglamak ve ortami yumusatmaktir.. Göz kırpıyorum

Birde" hemen uyari vermeyin, tatli dille anlatin ,herkes forum kurallarini bilmez,bilemez" denilen cümleler cok hosuma gitti.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bakkeyfine
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydın-didim-akbük(ankara)

MesajTarih: 16.09.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan dinçer ve seker_portakalı,nosscu görevlerinizde başarılar dilerim,bu maddeleri okumak güzel..geçenlerde çok müşkül duruma düşürüldüğümü itiraf edeyim:aptal ilan adlı topike yazı yazmıştım. ve devamını,ilave ek yazılarla devam ediyordum,ilave yazılar
başka kulvarda çıktığı için hem ben hemde okuyanlar haklı olarak bana hucum etti.ne diyorsun neden bahsediyorsun,hakarete varan cümleciklere muhatap olmuştum.paniklemiştim ne olduğunuda kendimde tam anlayamamıştım.sonra açılan topiği araştırıp tam bilgi sunmak için dönüş yaptığımda açılan konu bulunamıyordu.bu işte bir komplo vardı.başka sitelerden devreye girerek konu hakkında tarih sayı ,topiği açanın kim olduğu gibi bilgilere ulaşarak tekrar izaha koyuldum.bunun kasti yapıldığı dameydana çıkmış oldu.o günkü okur üyelerin bir kısmı olgunca konuya muttali olmaya çalıştılar.kimide kendimi ifade edemeyeşimden yakındılar.konu başka bir kulvarda alakasız bir şekilde sırıtmıştı. zannederim o gün madaratör pek eğlenmiştir .felsefem ,başkalarını üzerek eğlenen insanların sadis-mazoist bir yapıya sahip olduğu inancındayım.buradaki birlikteliğimiz ,dayanışma,sevgi,motor sevdası,yaşam,gezi,türkiyeyi tanımak gibi birlikteliğimiz var.bu çatıda kimse kimseye kibir hava atamaz hepimiz biriz.yaşımız büyük küçük farketmez,yeterki saygıda kusur olmasın.ben aynı zamanda metin yazarlığıda yapıyorum...o gün biri çıktı ben edebiyat mezunuyum-kendini ifade edemiyorsun arkadaş gibi şeyler yazmıştı.bende ona sende türkçemiizi küçük düşürüyorsun, harfleri yanlıış kullanıyorsun dediğimde bana verdiği cevap şu oldu-ben almanya da gönüllü öğretmenim kılevyem alman kılevyesi olduğundan harfler yanlış çıkıyormuş; ı harfleri i olarak çıkıyormuş.... mazerete bakarmısın.... düşün-eve sıkılmış olarak döndüm cümlesini hadi yazda görelim bakalım gönüllü hoca. türkçede ahkam kesenler.birde başkası habire tazyikte bulunuyor ve onada demiştim ki-biraz sabret olayı araştırıp tekrar döneceğim dediğim halde ,oda birşeyler deyip durdu.cevaben -yaw pıramatüremiisin nesin dediğimde bana hakaret etme gibi espiiri konusu olmuştu.başkasına cevaben yazdığım yazı başlığına birde bakıyorum ki başka isimde ilave edilmiş ,tansiyon artırmak üyeleri birbirine düşürmek madaratörre ne kazandırmıştır merak ediyorum.hakan dinçer başkanım size ve ekibinize güveniyorum.aranızdaki
virüsleri işe yarar hale getirip rafine edin.teşekkürlerimle.saygılarımı sunuyorum.

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

hakan dinçer ve seker_portakalı,nosscu görevlerinizde başarılar dilerim,bu maddeleri okumak güzel..geçenlerde çok müşkül duruma düşürüldüğümü itiraf edeyim:aptal ilan adlı topike yazı yazmıştım. ve devamını,ilave ek yazılarla devam ediyordum,ilave yazılar
başka kulvarda çıktığı için hem ben hayret ettim hemde okuyanlar haklı olarak bana hucum etti.ne diyorsun neden bahsediyorsun,hakarete varan cümleciklere muhatap olmuştum.paniklemiştim ne olduğunuda kendimde tam anlayamamıştım.sonra açılan topiği araştırıp tam bilgi sunmak için dönüş yaptığımda açılan konu bulunamıyordu.bu işte bir komplo vardı.başka sitelerden devreye girerek konu hakkında tarih sayı ,topiği açanın kim olduğu gibi bilgilere ulaşarak tekrar izaha koyuldum.bunun kasti yapıldığı dameydana çıkmış oldu.o günkü okur üyelerin bir kısmı olgunca konuya muttali olmaya çalıştılar.kimide kendimi ifade edemeyeşimden yakındılar.konu başka bir kulvarda alakasız bir şekilde sırıtmıştı. zannederim o gün madaratör pek eğlenmiştir .felsefem ,başkalarını üzerek eğlenen insanların sadis-mazoist bir yapıya sahip olduğu inancındayım.buradaki birlikteliğimiz ,dayanışma,sevgi,motor sevdası,yaşam,gezi,türkiyeyi tanımak gibi birlikteliğimiz var.bu çatıda kimse kimseye kibir hava atamaz hepimiz biriz.yaşımız büyük küçük farketmez,yeterki saygıda kusur olmasın.ben aynı zamanda metin yazarlığıda yapıyorum...o gün biri çıktı ben edebiyat mezunuyum-kendini ifade edemiyorsun arkadaş gibi şeyler yazmıştı.bende ona sende türkçemiizi küçük düşürüyorsun, harfleri yanlıış kullanıyorsun dediğimde bana verdiği cevap şu oldu-ben almanya da gönüllü öğretmenim kılevyem alman kılevyesi olduğundan harfler yanlış çıkıyormuş; ı harfleri i olarak çıkıyormuş.... mazerete bakarmısın.... düşün-eve sıkılmış olarak döndüm cümlesini hadi yazda görelim bakalım gönüllü hoca. türkçede ahkam kesenler ah... ne deyeyim....Birde başkası habire tazyikte bulunuyor ve onada demiştim ki-biraz sabret olayı araştırıp tekrar döneceğim dediğim halde ,oda birşeyler deyip durdu.cevaben -yaw pıramatüremiisin nesin dediğimde, bana hakaret ediyorsun gibi anlama yoksunu fukarada sonra günün espiiri konusu olmuştu arkadaşlar arasında..Başkasına cevaben yazdığım yazı başlığına birde bakıyorum ki başka isimde ilave edilmiş ,tansiyon artırmak üyeleri birbirine düşürmek madaratörre ne kazandırmıştır merak ediyorum.hakan dinçer başkanım size ve ekibinize güveniyorum.aranızdaki
virüsleri işe yarar hale getirip rafine edin.teşekkürlerimle.saygılarımı sunuyorum.
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 16.09.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Gayet Güzel Sitenin selameti ve birlik beraberlik için şart kurallar. Yani yönetiçiler yapıcı yaklaşarak krıcı olmadan sitenin selameti için çalışacak. Alkışlıyorum

Hani bi söz vardı sanırım böyle yanlışsa düzeltin çahile beylik vermişler ilkin babasını asmış gibi bişeydi. Yetkileri yerinde kullanmalıki saygınlığın yerinde kalsın.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Srad
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.10.2008 - 06:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt abi son noktayı koymuş Gülümsüyorum
bakkeyfine
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydın-didim-akbük(ankara)

MesajTarih: 02.10.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, kısa öz olgunca yazınızı kutlarım.yaş ve tecrübenin tavsiyeleri yerinde eğitici olduğu bir gerçek.motor delisi genel 7. sayfayı lütfen okuyunuz .teşekkürler.saygı ve selamlar.

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

mezar,'' saygıyı sadece saygı duyduklarıma gösteririm ''bu cümleniz bir harika. size ve realitenize saygı duyuyorum.motor delisi genel 7. sayfayı okursanız... teşekkürlerimle...saygılar.
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 02.10.2008 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım güzel kararlar bunlar; uygulanmasını tüm arkadaşlarımızdan riça ederiz.
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal