Tarih: 14.11.2007 - 19:55 Mesaj konusu:
ekamba sen mod olursan tadı kaçar biz sennle nası uğrascaz snra paso banlarsınn _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Daha öncede okumuştum ama gecenin bu sessizliginde tekrar okudum bu 24 maddeyi hepsi uyulması gereken kurallar _________________ --ne olursan ol yine gel--
cok güzel helal olsun zaten topic kilitlenmesine deli oluyorum uyarı yok bişiy yok direk kitleniyo ne ayaksa _________________ Kawasaki ZX 6R- HONDA CBR 600RR-YAMAHA YZF R6
http://img168.imageshack.us/img168/3976/zx6rrrr6du4.jpg
Yazdigin yazi burada biraz yanlis gibi geldi bana...
Sana dogru gibi gelsede kardesim..
Yanlis anlama sakin..
Kendine haksizlik yapildigini zannediyorsan site adminine pm yada sagda yöneticiye uyari butonu ile haber verebilirdin..
Yada nightexpress modla tatli dille tartisip belkide bir yerde ortada bulusabilirdiniz..
Güzel gecinmek varken kavga niye???
@ Hakan Dincer
Hakan sana ekledigin site yönetici kurallari icin tesekkürler..
Kurallar demokratik ve adaletli davranisa tesvik ediyor yönetici arkadaslarimizi...
Buda bir cok kesimden insanimiz olan bu güzel forumda bazen istenilmeyerekte olsa da karsilikli tartismalar yasaniliyor.
Önemli olan bunlari tatliya baglamak ve ortami yumusatmaktir..
Birde" hemen uyari vermeyin, tatli dille anlatin ,herkes forum kurallarini bilmez,bilemez" denilen cümleler cok hosuma gitti.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
hakan dinçer ve seker_portakalı,nosscu görevlerinizde başarılar dilerim,bu maddeleri okumak güzel..geçenlerde çok müşkül duruma düşürüldüğümü itiraf edeyim:aptal ilan adlı topike yazı yazmıştım. ve devamını,ilave ek yazılarla devam ediyordum,ilave yazılar
başka kulvarda çıktığı için hem ben hemde okuyanlar haklı olarak bana hucum etti.ne diyorsun neden bahsediyorsun,hakarete varan cümleciklere muhatap olmuştum.paniklemiştim ne olduğunuda kendimde tam anlayamamıştım.sonra açılan topiği araştırıp tam bilgi sunmak için dönüş yaptığımda açılan konu bulunamıyordu.bu işte bir komplo vardı.başka sitelerden devreye girerek konu hakkında tarih sayı ,topiği açanın kim olduğu gibi bilgilere ulaşarak tekrar izaha koyuldum.bunun kasti yapıldığı dameydana çıkmış oldu.o günkü okur üyelerin bir kısmı olgunca konuya muttali olmaya çalıştılar.kimide kendimi ifade edemeyeşimden yakındılar.konu başka bir kulvarda alakasız bir şekilde sırıtmıştı. zannederim o gün madaratör pek eğlenmiştir .felsefem ,başkalarını üzerek eğlenen insanların sadis-mazoist bir yapıya sahip olduğu inancındayım.buradaki birlikteliğimiz ,dayanışma,sevgi,motor sevdası,yaşam,gezi,türkiyeyi tanımak gibi birlikteliğimiz var.bu çatıda kimse kimseye kibir hava atamaz hepimiz biriz.yaşımız büyük küçük farketmez,yeterki saygıda kusur olmasın.ben aynı zamanda metin yazarlığıda yapıyorum...o gün biri çıktı ben edebiyat mezunuyum-kendini ifade edemiyorsun arkadaş gibi şeyler yazmıştı.bende ona sende türkçemiizi küçük düşürüyorsun, harfleri yanlıış kullanıyorsun dediğimde bana verdiği cevap şu oldu-ben almanya da gönüllü öğretmenim kılevyem alman kılevyesi olduğundan harfler yanlış çıkıyormuş; ı harfleri i olarak çıkıyormuş.... mazerete bakarmısın.... düşün-eve sıkılmış olarak döndüm cümlesini hadi yazda görelim bakalım gönüllü hoca. türkçede ahkam kesenler.birde başkası habire tazyikte bulunuyor ve onada demiştim ki-biraz sabret olayı araştırıp tekrar döneceğim dediğim halde ,oda birşeyler deyip durdu.cevaben -yaw pıramatüremiisin nesin dediğimde bana hakaret etme gibi espiiri konusu olmuştu.başkasına cevaben yazdığım yazı başlığına birde bakıyorum ki başka isimde ilave edilmiş ,tansiyon artırmak üyeleri birbirine düşürmek madaratörre ne kazandırmıştır merak ediyorum.hakan dinçer başkanım size ve ekibinize güveniyorum.aranızdaki
virüsleri işe yarar hale getirip rafine edin.teşekkürlerimle.saygılarımı sunuyorum.
Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:
hakan dinçer ve seker_portakalı,nosscu görevlerinizde başarılar dilerim,bu maddeleri okumak güzel..geçenlerde çok müşkül duruma düşürüldüğümü itiraf edeyim:aptal ilan adlı topike yazı yazmıştım. ve devamını,ilave ek yazılarla devam ediyordum,ilave yazılar
başka kulvarda çıktığı için hem ben hayret ettim hemde okuyanlar haklı olarak bana hucum etti.ne diyorsun neden bahsediyorsun,hakarete varan cümleciklere muhatap olmuştum.paniklemiştim ne olduğunuda kendimde tam anlayamamıştım.sonra açılan topiği araştırıp tam bilgi sunmak için dönüş yaptığımda açılan konu bulunamıyordu.bu işte bir komplo vardı.başka sitelerden devreye girerek konu hakkında tarih sayı ,topiği açanın kim olduğu gibi bilgilere ulaşarak tekrar izaha koyuldum.bunun kasti yapıldığı dameydana çıkmış oldu.o günkü okur üyelerin bir kısmı olgunca konuya muttali olmaya çalıştılar.kimide kendimi ifade edemeyeşimden yakındılar.konu başka bir kulvarda alakasız bir şekilde sırıtmıştı. zannederim o gün madaratör pek eğlenmiştir .felsefem ,başkalarını üzerek eğlenen insanların sadis-mazoist bir yapıya sahip olduğu inancındayım.buradaki birlikteliğimiz ,dayanışma,sevgi,motor sevdası,yaşam,gezi,türkiyeyi tanımak gibi birlikteliğimiz var.bu çatıda kimse kimseye kibir hava atamaz hepimiz biriz.yaşımız büyük küçük farketmez,yeterki saygıda kusur olmasın.ben aynı zamanda metin yazarlığıda yapıyorum...o gün biri çıktı ben edebiyat mezunuyum-kendini ifade edemiyorsun arkadaş gibi şeyler yazmıştı.bende ona sende türkçemiizi küçük düşürüyorsun, harfleri yanlıış kullanıyorsun dediğimde bana verdiği cevap şu oldu-ben almanya da gönüllü öğretmenim kılevyem alman kılevyesi olduğundan harfler yanlış çıkıyormuş; ı harfleri i olarak çıkıyormuş.... mazerete bakarmısın.... düşün-eve sıkılmış olarak döndüm cümlesini hadi yazda görelim bakalım gönüllü hoca. türkçede ahkam kesenler ah... ne deyeyim....Birde başkası habire tazyikte bulunuyor ve onada demiştim ki-biraz sabret olayı araştırıp tekrar döneceğim dediğim halde ,oda birşeyler deyip durdu.cevaben -yaw pıramatüremiisin nesin dediğimde, bana hakaret ediyorsun gibi anlama yoksunu fukarada sonra günün espiiri konusu olmuştu arkadaşlar arasında..Başkasına cevaben yazdığım yazı başlığına birde bakıyorum ki başka isimde ilave edilmiş ,tansiyon artırmak üyeleri birbirine düşürmek madaratörre ne kazandırmıştır merak ediyorum.hakan dinçer başkanım size ve ekibinize güveniyorum.aranızdaki
virüsleri işe yarar hale getirip rafine edin.teşekkürlerimle.saygılarımı sunuyorum. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 16.09.2008 - 23:24 Mesaj konusu:
Gayet Güzel Sitenin selameti ve birlik beraberlik için şart kurallar. Yani yönetiçiler yapıcı yaklaşarak krıcı olmadan sitenin selameti için çalışacak.
Hani bi söz vardı sanırım böyle yanlışsa düzeltin çahile beylik vermişler ilkin babasını asmış gibi bişeydi. Yetkileri yerinde kullanmalıki saygınlığın yerinde kalsın. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 01.10.2008 - 06:26 Mesaj konusu:
derkunt abi son noktayı koymuş _________________ ßen Raptim çok mantık teptim hiç değiL Heptim, Koyu Karamsar Renktim, Velhasıl Çiftesinde pektim, ßinlercesine kar$ı yektim..
derkunt, kısa öz olgunca yazınızı kutlarım.yaş ve tecrübenin tavsiyeleri yerinde eğitici olduğu bir gerçek.motor delisi genel 7. sayfayı lütfen okuyunuz .teşekkürler.saygı ve selamlar.
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
mezar,'' saygıyı sadece saygı duyduklarıma gösteririm ''bu cümleniz bir harika. size ve realitenize saygı duyuyorum.motor delisi genel 7. sayfayı okursanız... teşekkürlerimle...saygılar. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 636 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 02.10.2008 - 03:01 Mesaj konusu:
başkanım güzel kararlar bunlar; uygulanmasını tüm arkadaşlarımızdan riça ederiz. _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız