Tarih: 15.11.2007 - 16:23 Mesaj konusu:
hadi bakalım alanlara hayırlı olsun
dalga dalga yayılıyor m.d türkiyeye
hadi bakalım _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
MehmetTan, uzun bi zaman yoktun abi seni tekrar görmek çok güzel hoş geldin _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 619 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 20.11.2007 - 01:42 Mesaj konusu:
teşekkür ederim ama ben daima izliyorum..
ve irtibat için tel veriyorum telefon ile ulaşabiliyorsunuz bana
babamın vefatı nedeniyle bir süredir ara vermedim diyemem ,haklısın... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
MehmetTan, evt abi hakan başkandan duydum bende aradım ama 1 sefer açamadın sanırım bi keresindede kapalıydı allah geride kalanlara uzun ömür versin _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 20.11.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
MehmetTan, izmir ptt ye adına çekeyimmi havaleyi yoksa istediğin farklı 1 ptt yada hesap no varmı _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
resimler şart vede takım olarak alındığında falan hani toplu alınınca bir indirim sözkonusu olabiliyormu.Taksit varmı ayrıntıları öğrenebilirmiyiz.Teşekkürler
akhisarda gelen md üyelkerınde kısa kollularını görmüştüm cok yakın arkadaşımda uzun kollsunu aldı gercekten cok hoş ürünler bende sipariş vereceğim en kısa sürede...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız