süperrrr _________________ Kimse Seni Dinlemiyormuş Gibi ŞARKI SÖYLE
Kimse Seni Seyretmiyormuş Gibi DANS ET
Paraya İhtiyacın Yokmuş Gibi ÇALIŞ
Kimse Seni Üzmemiş Gibi SEV !!!!
abi süpersiniz. ya baştan sona kadar herşeyi okudum izledim her resme ayrı ayrı baktım hepsini PC'me attım. o resimlerde olmak bir ayrıcalıktır.
Hakan Dinçer , çook çalışmanın , azmin meyvelerini tonlarca almış halada almaya devam ediyorsunuz ,
bende motor'a merak daha yeni yeni başladı. inş. burada motorla ilgili herşeyi öğreneceğim.
nice yıllara dilerim motordelisi.com ,
bircok forum sitesi gezdim ben ama bolesine guzel bi ortam bolesine sicak dostluklar gormedim kimi zaman o kadar guzel yorumlar okudumki heyecanlandim demek yeridir bazen.. sunu farkettim hersey motor surmek ayni ruhu yasamak deildir bazen motorcu olmak ayricaliktir herkez motorcu olamaz malesef gunumuzde parasi olan en kral motora biniyor ama burda motorculugu goruyorum ben.. motorculuk bambaska birsey zaten motorunu sewen motordan keyif alan motorunla konusan onu dinleyen onunla dertlesen onu bi makine gibi deyilde bi arkadas gibi goren kimi zaman kawga edip kimi zaman motor sagda kendini solda bulup motorunla karsilikli gulusen insanlar ne demek istedimi anlamistir )we burasi sanalda kalmayan reale donusen cok saglam dostluklarin oldugu bir kurulus sizi ayakta alkisliyorum bu forumun bilegi insallah hic bukulmez sewgilerimle hep en iyisine peacee _________________ Car Pe dI em
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 27.11.2007 - 13:37 Mesaj konusu:
ewet arkadaşlar burda gördüğünüz şey başarıdır burda gördüğünüz şey zaferdir türkiyenin en büyük motorsiklet ailesinde olmaktan gurur duyuyorum
iyiki varsınız İKİ VARIZ hakan başkanımız açtığım topic i gözden geçirirseniz çok sevinirim saygılarımla _________________ yunus aykut a + pozitif
Kayıt: Jun 16, 2007 Mesajlar: 234 Nereden: ::::illegal street::::
Tarih: 27.11.2007 - 14:53 Mesaj konusu:
helal olsun _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Arkadaşlar ben sizin bu t shirt lerden armalardan işte bütün ürünlerden almak istiyorum denizliliyim nasıl ulaşabilirim akinpaslanmaz@hotmail.com a yazarsanız sewinirim weya buraya herkese kazasız belasız sürüşler _________________ Motorcu alçakgönüllü,övgüde cömert, eleştride cimri trafikte hoşgörülüdür SELİM AKIN (0RH +)
Ahh Ahh nerdeydim ben dört yıl boyunca Ama olsun gec osun güç olmasın daha beraber geçireceğimiz nice dört yıllara. fotoğraflardan belli çok eğlenmişsiniz bu süre zarfında işallah eğlenceniz daim olur hiç bitmez.. _________________ çift teker tek çeker!!.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız