Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk Motor ve Sürücülüğe Giriş

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk Motor ve Sürücülüğe Giriş

İlk Motor ve Sürücülüğe Giriş
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.11.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yararlı bilgiler için teşekkürler alfa Bravo
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım icin saol Bravo
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 16.11.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ve faydalı topiklerin için teşekkürler eline saplık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.11.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dikkate alınması gereken bi uyarı ama ben uymuyorum Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
beatlemania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 16.11.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 16.11.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok yararlı bilgiler,eline emeğine sağlık.Paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 16.11.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık Bravo
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.11.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sinop

MesajTarih: 10.12.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkürler,,,
Başa dön
tornado57 Çevrimdışı tornado57 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.12.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 10.12.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gusel paylasımm bi çok gereksiz soruyada net bi cvp sitede keske herkes okusada ne ile başlasam demese Bravo Alkışlıyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tintin_
Üye
Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 06.02.2008 - 03:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım içn saol OK
bilimseltas
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.05.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim boyum 191 ve cbr 125 almayı duşunuyırum inşallah ilk motorum olacak ama yazıda 190 sa da yüksek motorlara binilmesi tvsiye edilmiş fakat aynı zamanda motor hacmi yüksek olmayan motor ilk motorunuz olursa sizin avantajınıza denilmiş. ben cbr 125 alsam bu boyla:)) fazla sıkıntı çekermiyim ayrıyaten yazı çok güzel eline sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
bilimseltas Çevrimdışı bilimseltas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rammstein_one
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İsTaNbuL

MesajTarih: 17.05.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya çok saçma ama benim boyum 1.75 fln sığarmyım hiç super sportlara denemdim dengemi sağlayama die Ağlıyorum
Başa dön
Rammstein_one Çevrimdışı Rammstein_one Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 17.05.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eLLerine sağlıkkkk Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal