Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18 Ekim Motosiklet fuarına Bursa'dan gelecek var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18 Ekim Motosiklet fuarına Bursa'dan gelecek var mı?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pasha_erkan
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 17.11.2007 - 01:14    Mesaj konusu: 18 Ekim Motosiklet fuarına Bursa'dan gelecek var mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar gunu saat 10-00 da ıstanbuldakı motorsıklet fuarına gıdıcem gelmek ısteyen arkadaslar varsa bırlıkte gıdelım

Erkan bey başlıgınızı daha ilgi ceker ve daha anlaması için düzenledim iyi yolculuklar... Sercat 46
Başa dön
pasha_erkan Çevrimdışı pasha_erkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.11.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biletler benden demen lazımki gelelimböle kuru kuru olur mu Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 17.11.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerr bıletı ben kendıme bulamadımkı mıllete nereden vereyım oraya gıdınce gırıcez fuara parasını verıp ama param yok fuara gırecek dıyen arkadaslar varsa buyursun gelsın onlara alırım bılet sorun degıl
Başa dön
pasha_erkan Çevrimdışı pasha_erkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 17.11.2007 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Duyurulara taşıdım Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist bağcılar

MesajTarih: 17.11.2007 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasha_erkan, kardeşim biz yarın fuardayız (cumartesi ) akşam 5 veya 6 gibi bi gün erken gelirsen mdden baya bi kişi olucak tanışmak isteriz senlede kazasız belasız yolculuklar dikkat et kendine allaha emanet Bravo Motordelisi
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pasha_erkan
Üye
Üye

MesajTarih: 17.11.2007 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de tanısmayı cok ısterdım ama ozel durumlardan dolayı pazar gelıcem baska sefere tanısırız ınsallah sızede kazasız hayırlı yolculuklar
Başa dön
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist bağcılar

MesajTarih: 17.11.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar günü beni bi ara kardeş bişi lasım olursa msnmi ve telimi pm attım tanışırız Bravo
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pasha_erkan
Üye
Üye

MesajTarih: 17.11.2007 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SERHAT tesekkurler pazar gunu geldıgım zaman ararım senı eger uygun olursan fuar alanında gorusuruz
YAMAHA FZ6 FAZER S2
Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.11.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasha_erkan, ben bütün bursa md yi soktum fuara bilete göre bişi yok Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal