güzel bi sistem umarız orada vadedilen tüm hizmetler eksiksizce alıcıya sunulur genelde insanların parasını aldıktan sonra bu tarz vaatlerde bulunanlar genelde yalan oluyolar...
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 320 Nereden: Aargau / Isvicre
Tarih: 05.12.2007 - 11:04 Mesaj konusu:
Motorkolik sigorta ruhsat sahibini üzerine yapilir demissiniz.
Benim Size sorum bu sartlar altinda ben mi sigortaliyim? yoksa ruhsati bana ait olan motosikletimin trafik numarasi mi?
Bundan Size sormak istedigim eger ben sigortali isem arkadasimin motosikletiyle yolda kaldigimda da yardim isteyebilir miyim?
ya da kendi motosikletimi arkadasima verdigimde acil durumda sürücü farkli ama sigortalanan motosiklet ayni...
Bu noktada da bizi aydinlatabilir misiniz?
simdiden tskler.
Tarih: 05.12.2007 - 11:04 Mesaj konusu:
www.motorkolik.com
adresinden online alabilirsiniz, kızıltoprak motoek, kızıltoprak ali esengül, kızıltoprak motomax mağazalarından temin edebilirsiniz, cihangir ata v moto, adapazarı özcan karakuş, feyizoğlu istanbul
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
biz hizmeti motorsiklete veriyoruz ama kart ruhsat sahibinin ismine yapıyıyor yani motorsikleti kim kullanırsa kullansın yardımı alabilir
kart sadece tanımlandığı motorsiklette gecerlidir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız