Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Terör ve Prim verme (me) olayları!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Terör ve Prim verme (me) olayları!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.10.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her satıra her cumlene ımzamı atarım hatta kalıbımı basarım abı bıraz gec gordum yazdıgın yazyı kusuruma bak bu konuda mılletımı duyarlı olmaya bırde ben cagırıyorum klawyene dokunan parmaklarına saglık abım Çoook seviyorum Bravo

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.10.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bu vatan hepimizin ve kimseye prim vermemeliyiz hele hele açığımızı hiç vermemeliyiz Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 25.10.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PKK Terörünü lanetliyoruz ve Ölen Şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalanlarına ise Sabır diliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!
hepsının Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memoli74
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.11.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben kısaca :, BU ÜLKEDE YA HEPSİN YA HİÇ,YA TÜRK' SÜN YADA PİÇ...BUNUN BAŞKA YOLU YOKTUR ARKADAŞLAR BİZE NE ALEVİSİ NE SUNNİSİ NE KÜRT NE LAZI OLANI ZARAR VERDİ KARDEŞ DİK HEP ÖNCEDE SONRADA CEPHEDE HERYERDE YAN YANA OMUZ OMUZAYDIK BUNLAR AYRI BİR PİÇ AMA PİÇLERİN SONU KİMDEN OLDUKLARI BELLİ OLMADIĞI GİBİ NASIL OLACAĞIDA MEÇHULDÜR.BU ÜLKE ÇOK APO LAR GÖRDÜ İMRALIDA DÖKEMEZSEK KANINI SALARIZ KANDİLE ORDA DÖKERİZ ALLAH HAYIRLISINI VERSİN BİZLERE BU ÜLKE İNSANINA.
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.11.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memoli74, cok saglam gırdın konuya Çok gülüyorum dee o piç yazını sılsen daha ıyı olur dıye dusunuyorum kanımca Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.11.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAKLISIN BİRAZ AĞIR OLDU AMA TÜRKÜN TÜRDEN BAŞKA DOSTU YOK BE KARDEŞİM KANIMA DOKUNUYOR İÇİM ACIYOR .ARTIK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYIN BENİM HER MİLLETTEN TANIDIĞIM DOSTLARIM VAR AMA SÖZÜM ONLARA YADA KENDİNİ BİLENE VATANINI SEVENE DEĞİL GÜZELKARDEŞİM CRAZY_81
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.11.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah canım kardesım yazdıklaına ımzamı atarım memoli74, Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, abi ben geri dönüşüm kutusuna yollamadım ban ne kızıyon yaa Ağlıyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ONLARIN HEPSİNE LAĞNETOLSUN Beğenmedim Beğenmedim BU ÜLKE BİZİM HEP BİZLERİN KALACAK Bravo Alkışlıyorum Bravo
onuRR
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.11.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar su bi gercek ki biz ne kadar onlara küfür etsek te onlar bundan mütiş bir haz duyuyolar cünkü onlarda haysiyet diye bişey yok.onemli olan o hain pkk yı susturmak.onların yıpratıcı amacı var ama sunu da unutmayın kı değerli taslar asla yıpranmaz.Elmas pisliğe düşünce değerini kaybetmez yıkarsın gecer.
Başa dön
onuRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 23.11.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

der76 demiş ki:
PKK Terörünü lanetliyoruz ve Ölen Şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalanlarına ise Sabır diliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!
hepsine Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye