Tarih: 22.11.2007 - 21:34 Mesaj konusu: Ankara MD / 28 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...
Adresimiz artık belli herhafta olduğu gibi 28.11.2007 Çarşamba günü de BROTHERS CAFE deyiz.
Bizler için rezerve edilmiş 150 kişilik bölümü ve bizlere özel ikramları ile BROTHERS CAFE bizi bekliyor.
Buluşma saatimiz 19:30 dur. Haydi bakalım Çarşamba görüşmek üzere.
Hangi marka, hangi cc motorun olursa olsun, yada motorun olmasın sen yinede gel, Herkez davetlidir.
Kısaca BROTHERS CAFE :
1992 yılında sizlere merhaba diyen, brothers cafe haftanın yedi günü, 10:00 – 01:00 saatleri arasında sizlere hakettiğiniz kaliteyi ve hizmeti sunuyor. Gün boyunca en seçkin yiyecek ve içecekleri tadabilir, huzurlu ve sakin bir cafe ortamının tadını çıkarabilirsiniz.
Tarih: 23.11.2007 - 18:12 Mesaj konusu:
Bu topic vesilesiyle "TayDen" yani Taylan arkadaşımıza bugüne kadar ANKARA MD için yaptıgı güzel organizayonlar,etkinlikler ve herşeyden önce dostlugu için teşekkür ederim..
Tüm ısrarlarıma ragmen VAKİT sorunundan dolayı bu görevi sürdüremiyecegini söyledi..
Buna üzülmekle birlikte kendisini zorlayarak iş-aile yaşantısına etken olmak istemiyorum..
Bununla birlikte VAKİT sorununu çözdügü ve organiztör görevine devam etmek istediğinde tabikide yine aynı yetkiler verilecektir...
Canerdemir79 nickli Caner arkadaşımızla birlikte Taylan dan boşalan organiztörlük görevini ORÇUN arkadaşımız devam ettirecektir...
TAYLAN arkadaşımıza ANKARA MD oluşumu için gösterdiği gayret,katkı ve özveriden dolayı teşekkür ederim...
Hep söylediğim gibi benim için avatarın altındaki rütbenin ne oldugu önemli degil,burdaki herkesin gönlümdeki rütbesi DOST dur...
Hayırlısı olsun.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bununla birlikte VAKİT sorununu çözdügü ve organiztör görevine devam etmek istediğinde tabikide yine aynı yetkiler verilecektir...
TAYLAN arkadaşımıza ANKARA MD oluşumu için gösterdiği gayret,katkı ve özveriden dolayı teşekkür ederim...
Hep söylediğim gibi benim için avatarın altındaki rütbenin ne oldugu önemli degil,burdaki herkesin gönlümdeki rütbesi DOST dur...
Hayırlısı olsun..
Hayırlısı olsun diyelim. HakanDincer' in mesajından gayet net bir biçimde anlaşıldığı üzere; TayDen iş yoğunluğu nedeniyle sadece organizatörlük görevini bırakmıştır, bunun ötesinde her zaman hep beraberiz .
Çarşamba' ya görüşürüz arkadaşlar. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tarih: 24.11.2007 - 03:12 Mesaj konusu:
Hakan abi olayı en güzel şekilde izah etmiş.
Yoğun iş durumlarımdan dolayı Organizatörlük görevimi yerine getiremeyeceğimi düşündüm ve en iyiside bu şekilde olmasıydı sanırım.
Hakan Dinçere bu güne kadar bana gösterdiği abilik ve dostlukdan ötürü sonsuz teşekkür ederim.
Bu cümleleri yazıyorum ama hiç bir yere gittiğim yok.
Yine elimden geldiğince arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışacağım.
Ve yine herkezin başımın üstünde yeri var.
Orçun abiminde bu görevi en iyi şekilde yapacağından eminim.
Herekeze kolay gelsin.
Tarih: 24.11.2007 - 03:22 Mesaj konusu:
çok emeğin oldu hakkını helal et dostum.
neyin ne olduğunu biz zaten biliyoruz.
görev yetki ve sorumluluklar başkasına geçer iş yürür ama arkadaşlık dostluk sürer.
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 759 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 24.11.2007 - 03:53 Mesaj konusu:
yakınolsa gelirdim fakat malum yol fena !! size iyi eylenceler _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
yaw burda angaralılar var , herkes herşeyin hakkını fazlasıyla verdi her işin üstesinden gelecek arkadaşlarımızda mevcut. . bence rütbe filan önemli değil yeterki gönüller bir olsun. dostluğumuz bozulmasın. bozmayda kimsenin gücüde yetmez zaten. ÇÜNKÜ BURDA ANGARALILAR VAR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız