Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kirmizi isikta dusen kac kisi war =)) ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kirmizi isikta dusen kac kisi war =)) ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KawaRuzgarI
Üye
Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:35    Mesaj konusu: kirmizi isikta dusen kac kisi war =)) ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesela benim gibi bazi dengesizler kirmizi isikta motoru dusurebiliyo oldugu yerde Çok gülüyorum nasil olur diceksiniz anlatiyim isikta durdum motorun on frenine bakarken ayaga fazla kalkmisim we kut motor yerde o an yuzumun ifadesini anlatamam aglasammi gulsemmi allahtan kafamda kask wardida yuzumu goren olmadi o duyguyu anlatamam hani dunyaniz yikilirya herkezin size baktini hissedersiniz o an film kopar Çok gülüyorum cok kotu cok... Delirdim

http://www.youtube.com/watch?v=iSmxaORvBQI&feature=related
Başa dön
KawaRuzgarI Çevrimdışı KawaRuzgarI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben nasıl olduunu anlamasamda durduğun yerde düşmek komik oluyo baya Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe Çok gülüyorum nyse olur olur öyle şeyler takma kafana ben ilk motorunda ayaklıgaalırken dşürdüm bilmiom ki Çok gülüyorum sonra yan ayaklıkta dükkan ın önünde düştü sonra dükkan ın önünde arabamı çarpmadı Çok gülüyorumÇok gülüyorum neler çekti neler bende motru salak gibi mazgal ın üstünde yatırdım oda 1 - 2 ay gibi bişe oldu ilk düşüşümü o zmn yaptım inş. son olmuştur hız yok tu 20 bilemedin 25 di 30 yok tu nyse öyle işte allah kimseye kaza bela vermesin

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşten gelirken durunca düşürdüm. Tahliyeden benzinimde aktı gitti. 40 saatten fazla çalışınca oluyormuş demek.
Üye
Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kendimi tek saniyodum demekki yalniz deilmisim yahu farkina bile warmadim birden yan yatti agir geldi motor hop yerde Çok gülüyorum duran motor dusermi duser iste yapicak bisey yok haha..

Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte tüm bunlar kırmızı ışıkta durduğun için başına gelmiş. Bu sana ders olsun.. Delirdim

Bir daha hele hele araç yok ise, kavşak değil ise zinhar durma kırmızı ışıkta...
Zaten durursan bir tuhaflık var gibi bakıyor millet.. Delirdim Bu adam acemi mi ne !
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KawaRuzgarI
Üye
Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman scooterdan farkimiz kalmiyo ben veledlere kizarken onlardan birimi olcam vizir vizir geciyolar burda bide bel werip tek teker yapiyolar Çok gülüyorum ben agir takiliyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger kendini düşecek hissediyorsan kırmızı ışıkta falan durma Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum:

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende motoru almamın 2.günü bahçelievler semt poliklinikleri civarında; ışıklardan kalkarken düşürdüm,tabii yerlerdeki suyun da yardımı oldu. sol aynadan oldum,millet korna çalıyo arkamdan,ben aynanın peşinden gidiyom nıraktım motoru öyle yol ortasında,elim ayağım dolaştı. neyse bahçelievler deki motorculara gittim hemen 2,el taktırdım bitane. hatırladıkça Çok gülüyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KawaRuzgarI
Üye
Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hercule deilimki 280 kiloyu kaldirim Üzgünüm ne asaliyosun Çok gülüyorum alala

Başa dön
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KawaRuzgarI
Üye
Üye

MesajTarih: 24.11.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide ben suna eminimki milletin gozunde her ne kadar serseri konumunda olsakta acaba ne kadar ozeniyolar her animizda komik bize kucuk bi tebessum ettiren hatiralarimiz war zaman zaman korktumuz zaman zaman gulup gectimiz ama simdi hatirlayinca kimisnden ders aldimiz kimisinede tatli bi ani olarak baktimiz cokseyimiz war Gülümsüyorum

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 24.11.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum sana birşey itiraf ediyimmi benim en korkulu rüyamdır Çok gülüyorum şuana kadar hiç motorum olmamasına ragmen geçen ay başkasının motorunu hemde durdurduktan sonra bi anda debriyajı bırakmam nedeniyle istop edip düşürdüm..Allahtan trafikte degildim ama öyle bile çok kötü oldum Delirdim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ şimdi Çevrimiçi _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 24.11.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dururken düşmedim de garajımızın içinde hız rekorları kırarak park etmeye çalışırken aynı sütuna 2 kere çarptım.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eserdevran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: afyon

MesajTarih: 24.11.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşmek neysede komik düşünce insanın kafasında iyiki kask var diyorum
Başa dön
eserdevran Çevrimdışı eserdevran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal