bu gün babamla kadıköydeki hein gericke bayisine gittim puma bot hein gericke pantolon ve race ceket takımı beğendim pantolon ve ceket fermuarla bağlanım tulum olabiliyo ve spor bi takım e fiyatıda az değil satan kişi haliyle markayı övdü bmw ye orjinal koruma ekipmanları falan üretiyomuş öyle söyledi üçü toplam 1150 euro fln oluyo sizce onun yerine alpinestar dainese cover fln mı almalıyım bide bu benim beğendim takım henüz almanyada bile atışa sunulmamış resimlerini koymak isterdim ama henüz yok hiçbiyerde
görüşlerinizi bekliyorum SAYGILAR!!!!
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 25.11.2007 - 01:02 Mesaj konusu:
ben gecen sen hein ın çizmesini aldım. çok güzel taş gibi ama süper su alıyor içine:) gerçi satan arkadaş demişti çok yağmurda su alabilir diye. 1150 euro ya çok güzel dainesse malzeme alabilirsin _________________ ANTALYA MD
var, ben goretex pantolonunu ve touareg montunu kullanıyorum memnunum. ama senin beğendiğin ürünler ayrı bir sınıfa hitap ediyor. _________________ Siyah NX4
Hayat onunla daha guzel
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız