Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul Md Poligonda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul Md Poligonda
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:10    Mesaj konusu: İstanbul Md Poligonda Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba sevgili deliler Sevgili Toyrider hafta sonu farklı birşeyler yapalım ve bu farklılık
poligonda atış olsun dedi ve poligon yolunu tutuk sonra Volkanrr mızıda çağırdık ee sonrasını resimler anlatsın
Arkadaşlar atışın zevkini anlatamam şiddetle tavsiye ederim Bravo

Bunu dürbünsüz ile 13 metreden 3'de 3 yaptım

Lazerli bir oyuncak buldum

Ve muhteşem dörtlü mermi yağdırırken

EE o kadar atıştan sonra karnımız acıktı ve Volkanrr bizi Kuru fasülye yemeğe götürdü
valla tadı damağımda kaldı harbiden süperdi

Sütlaç usdünde şekerpare maşallah Volkanrr maşallah Şok oldum

Arkadaşlar kıskandığınızın farkındayız ilerleyen günlerde poligona bir organizasyon yapılacaktır OK
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel organizasyon yapmışsınız helal olsun....... yemeklerde ayrı güzel yaniii Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel eglenmıssınız havalı tufrklerde cok guzel atıslı ıyı yola devam Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün gelmeyi gerçekten istiyordum.. Toyrider a eğer uyanabilirsem gelirim dedim.. Rıdvan beni aradığında saat öğlen 12ydi ama ben sabah 8, 8buçuk gibi yattım.. Dolayısı ile gelemedim..

Kusura bakma Toyrider Üzgünüm
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU,Ellerine sağlık resimler çok güzel emeğe saygı Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sevgili Rıdvan ve sevgili Volkan abi çok çok güzel bir gün geçirdik, sizinle olmak herzaman ki gibi keyifliydi. Gülümsüyorum
Teşekkür ederim Bravo
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öğlen dükkana giderken rıdvanı gördüm ayak üstü öğrendim poligon muhabbetini haber vermiolarki Sinirlendim ama sizin eğlenmenize sevindim fotolar süper tabi bide volki doymamış gene Şok oldum Çok gülüyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj, ...... neyse vazgeçtim bişi diyicektim boşver..
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rıdvan resimler için sağol ... güzel ve keyifli bir gün geçirmişsiniz Alkışlıyorum

ToyRider Burçak seninde aklına 10 numara farklı bi aktivite gelmiş Gülümsüyorum Alkışlıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili deliemin, haftaya beraber paylaşırız bu keyifli günü Bravo
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, varsa ben yokum Çok gülüyorum 2 psikolojik deli 1 poligonda bir araya gelirse orda matrix 4 ü çekmekzorunda kalırız Çok gülüyorum
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, söle anam söle çekinme Dil çıkarıyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 26.11.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ateşli silahla çok daha zevkli olurdu bence.şöyle tetiğe bastığın zaman omuzunu geri atacak Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim pompalıyla tayakadın terkos tarafına gidelim one öle boncuk tüfeğii Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 26.11.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, Dediğin gibi organizasyonda yemeklerde süperdi
sadbuttrue, Yola devam ne kelime sıklıkla orda olucaz inşallah sizleride bekleriz
SnooTy, Gelmedin yağ resimlere bakar ağlarsın artık Çok gülüyorum
ToyRider, Resimleri beyendiğin için teşekkürler Gülümsüyorum Sizinlede olmak süperdi
dezanj, Kızdırma beni haber vermiyorlar falan basarım dükkanını Sinirlendim
deliemin, Abi resimlerle yetinme organizasyon yapıldığında gel manyak zevkli oluyor Bravo
zzzzzz, Sende katıl abim bize şimdilik bunlarla alıştırma yapıyoruz
gerçekleri yakında Gülümsüyorum
Aspuzlu gideriz kardeş senimi kırcaz Motordelisi
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal