Tarih: 26.11.2007 - 00:10 Mesaj konusu: İstanbul Md Poligonda
Merhaba sevgili deliler Sevgili Toyrider hafta sonu farklı birşeyler yapalım ve bu farklılık
poligonda atış olsun dedi ve poligon yolunu tutuk sonra Volkanrr mızıda çağırdık ee sonrasını resimler anlatsın
Arkadaşlar atışın zevkini anlatamam şiddetle tavsiye ederim
Bunu dürbünsüz ile 13 metreden 3'de 3 yaptım
Lazerli bir oyuncak buldum
Ve muhteşem dörtlü mermi yağdırırken
EE o kadar atıştan sonra karnımız acıktı ve Volkanrr bizi Kuru fasülye yemeğe götürdü
valla tadı damağımda kaldı harbiden süperdi
Arkadaşlar kıskandığınızın farkındayız ilerleyen günlerde poligona bir organizasyon yapılacaktır _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 26.11.2007 - 00:19 Mesaj konusu:
Bugün gelmeyi gerçekten istiyordum.. Toyrider a eğer uyanabilirsem gelirim dedim.. Rıdvan beni aradığında saat öğlen 12ydi ama ben sabah 8, 8buçuk gibi yattım.. Dolayısı ile gelemedim..
Kusura bakma Toyrider _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4357 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 26.11.2007 - 00:23 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU,Ellerine sağlık resimler çok güzel emeğe saygı
Sevgili Rıdvan ve sevgili Volkan abi çok çok güzel bir gün geçirdik, sizinle olmak herzaman ki gibi keyifliydi.
Teşekkür ederim
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 26.11.2007 - 00:31 Mesaj konusu:
öğlen dükkana giderken rıdvanı gördüm ayak üstü öğrendim poligon muhabbetini haber vermiolarki ama sizin eğlenmenize sevindim fotolar süper tabi bide volki doymamış gene _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Tarih: 26.11.2007 - 00:33 Mesaj konusu:
dezanj, ...... neyse vazgeçtim bişi diyicektim boşver.. _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Rıdvan resimler için sağol ... güzel ve keyifli bir gün geçirmişsiniz
ToyRider Burçak seninde aklına 10 numara farklı bi aktivite gelmiş _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 26.11.2007 - 00:43 Mesaj konusu:
deliemin, varsa ben yokum 2 psikolojik deli 1 poligonda bir araya gelirse orda matrix 4 ü çekmekzorunda kalırız _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 26.11.2007 - 01:04 Mesaj konusu:
oskyy, Dediğin gibi organizasyonda yemeklerde süperdi
sadbuttrue, Yola devam ne kelime sıklıkla orda olucaz inşallah sizleride bekleriz
SnooTy, Gelmedin yağ resimlere bakar ağlarsın artık ToyRider, Resimleri beyendiğin için teşekkürler Sizinlede olmak süperdi
dezanj, Kızdırma beni haber vermiyorlar falan basarım dükkanını deliemin, Abi resimlerle yetinme organizasyon yapıldığında gel manyak zevkli oluyor zzzzzz, Sende katıl abim bize şimdilik bunlarla alıştırma yapıyoruz
gerçekleri yakında Aspuzlu gideriz kardeş senimi kırcaz _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız