Tarih: 25.11.2007 - 20:17 Mesaj konusu:
mustafacbr600f demiş ki:
vayk_006, doblocu38, bak dayı ii güzel demişin saygı duyuyorum ama...sen ne kadar müslümansındoblocu38, dayı sen ALLAHA EMANET OL... la vaykoo6 ne güzel söylemişsin.dayı mayı.. bak arkadaşım sende böyle şeyler yazma buraya ayıp oluyo burası yeri degil bir sıkıntın varsa özelden gereken arkadaşlara ulaş.sıkıntını söyle gerekli cvp alırsın..bu konular seni aşar bence kimin ne nekadar müslüman oldugunu sen biliyormusunki böyle yazıyosun.tövbe de.çarpılırsın..
bence en güzel mustafa abi yazmış _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
topic başlığına +18 yazıyorum. yaşı ve aklı ufaklar girmesin
TayDen demiş ki:
doblocu38, Ankara MD deyince akla içki alkolmü geliyor.
Ne güzel demekki istediğim yere varmışım.
Oh gideyimde bunu bir fıçı bira ile kutlayayım.
Yaw Arkadaşım sanane ya. Ayrıca sadece benim fikrim değil demişsin, o zaman sizene.
Sen müslamasın da biz değilmiyiz, ayrıca bundan da sanane.
Anlatabildiğimi umuyorum, olayın özü "SANANE".
mustafacbr600f demiş ki:
vayk_006, doblocu38, bak dayı ii güzel demişin saygı duyuyorum ama...sen ne kadar müslümansındoblocu38, dayı sen ALLAHA EMANET OL... la vaykoo6 ne güzel söylemişsin.dayı mayı.. bak arkadaşım sende böyle şeyler yazma buraya ayıp oluyo burası yeri degil bir sıkıntın varsa özelden gereken arkadaşlara ulaş.sıkıntını söyle gerekli cvp alırsın..bu konular seni aşar bence kimin ne nekadar müslüman oldugunu sen biliyormusunki böyle yazıyosun.tövbe de.çarpılırsın..
Tarih: 26.11.2007 - 19:39 Mesaj konusu:
Ben bir Din kardeşiniz olarak uyarmak istedim.Sizin günahlarınız bana yazılmıyor zaten.Ama müslümanın müslümanı uyarması görevidir.kabul edip etmemek te size kalmış.Ama yeri gelir içeriz yeri gelir namazda kılarız gibi yaklaşımlar sizin açınızdan çok tehlikeli .Çünki haram işin hiç yeri yokturki.Neyse anlayacak kapasitede olanlar anladı zaten.
bektaşi bi gün camiye gitmiş başlamış dua etmeye.hoca bektaşinin ettiği duaları duyunca çok sinirlenmiş.cami çıkışı yapışmış yakasına.herkes dua ederken bana iman ver diyor sen rakı ver diyorsun demiş.bektaşide hocam herkes kendinde olmayını istiyor işte demiş
doblocu38, Ankara MD deyince akla içki alkolmü geliyor.
Ne güzel demekki istediğim yere varmışım.
Oh gideyimde bunu bir fıçı bira ile kutlayayım.
Yaw Arkadaşım sanane ya. Ayrıca sadece benim fikrim değil demişsin, o zaman sizene.
Sen müslamasın da biz değilmiyiz, ayrıca bundan da sanane.
Anlatabildiğimi umuyorum, olayın özü "SANANE".
abi tamam bira sakin relax _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Tarih: 28.11.2007 - 02:55 Mesaj konusu:
songoku demiş ki:
bektaşi bi gün camiye gitmiş başlamış dua etmeye.hoca bektaşinin ettiği duaları duyunca çok sinirlenmiş.cami çıkışı yapışmış yakasına.herkes dua ederken bana iman ver diyor sen rakı ver diyorsun demiş.bektaşide hocam herkes kendinde olmayını istiyor işte demiş
puahahhahahahhaha dostuum ,,cuk diye yerine oturmuş valla. _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
abilerim ben sizin muhabbetinize hayran kaldım.
eylenceniz eksik olmasın yüzünüz her daim gülsün nasipse inşalah en kısa zamanda bende sizlerle buluşup tanışmak istiyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız