Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - atvsi olanlar ve atv severler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

atvsi olanlar ve atv severler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SERTANNN
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anadolu yakasında olan yokmu forumda buluşma düzenlesek?
Başa dön
SERTANNN Çevrimdışı SERTANNN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
escobaraty
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.12.2007 - 02:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isatnbul göztepe de oturuyorum atv kullanıyorum toplanırsak bende katılabilirim arkadaşlar. Bravo

Son Mesajdan 16 dakika sonra eklendi:

crazy_girl_istanbul, ben göztepe de oturuyorum sen kadiköyün nersindesin atv ile hiç kimseyi görmedim de bu tarafta eyer gezi olura cadde tarafında yapalım diye soruyorum.
Başa dön
escobaraty Çevrimdışı escobaraty Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_power
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar öncelikle slm ben aranıza yeni geldim mersinde oturuyorum bana atv 50 lazım yaylada bir tane peugeot cobra 103 mopedim var ama hiç hoşuma gitmiyor satana olursa elimde birde honda today ın 1983 modeli var tam bir klasik herşeyi orjinal değeri yaklaşık 650 YTL hem onu verip hemde üstünü para ile tamamlayabilirim bende bir atv tutkunuyum tşkkürler
Başa dön
honda_power Çevrimdışı honda_power Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batu_c700
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar ben gecen gün aeon owerland 180 aldım fakat şanzıman pert oldu galiba sabah işe giderken motoru ısıtmak için yolun kenarıne gectım ısındı fakat 50 mt sora vites boşa attı bidaha duzelltım gittim bidaha attı duzelttım we 10 mtre gittikten sora sesyapmaya başladı garççç gurc fln bosta giderkende yapıo bu sesı we gerı giderken de yapıor acaba bunu şanzıman dışında halledebilirmiyiz yada başka bi caresı warmıdır Sinirlendim Ağlıyorum Öfkeliyim Üzgünüm
Başa dön
batu_c700 Çevrimdışı batu_c700 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal