Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 28.11.2007 - 12:08 Mesaj konusu:
Efferrriiiimmmmmmm bizeeeeeeee _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1226 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 28.11.2007 - 12:47 Mesaj konusu:
Tebrikler gurur duydum seyrederken işte budur
emeği geçen herkese teşekkürler,
Ne kadar büyük bir olay orda, ufacık bir kız çocuğu ağaç dikiyordu o diktiği fidan büyüyecek onun gibi ve bir gün altına gidip işte bu ağacı ben dikmiştim diyecek bu ne kadar güzel bir mutluluktur _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 28.11.2007 - 13:30 Mesaj konusu:
tebrikler başkanım gurur duydum. Yalnız bunu diğer illere de yayalım. Kendi adıma ve Team Gerilla adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız. _________________ -Team Gerilla - ManiacAlbay-
---GSX 1300 R Hayabusa----
-----------Club Zoi-------------
------mrtplt73@hotmail.com----
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1280 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 28.11.2007 - 13:33 Mesaj konusu:
Bizlerde bu yakışır bu kulube üye olduğum için bir kez daha gurur duydum inşallah örnek oluruz ,insanlar ağaç dikmek için yarışır ,motorla tek yarış olmazki birazda doğa için yarışalım _________________ www.diyarmotor.com
Tarih: 28.11.2007 - 14:00 Mesaj konusu:
r1 lerle sradlarla daga fidan dikmeye gidildiginide gördümya olsemde gam yemem artık valla orda olmak isterdim zevkli olmuştur kesin bu arada çok güzel fidan dikme fikriniz
Ne kadar büyük bir olay orda, ufacık bir kız çocuğu ağaç dikiyordu o diktiği fidan büyüyecek onun gibi ve bir gün altına gidip işte bu ağacı ben dikmiştim diyecek bu ne kadar güzel bir mutluluktur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız