Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD yine ANA HABER bültenindeydi (video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD yine ANA HABER bültenindeydi (video)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 28.11.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.11.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese tebrikler..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.11.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylenecek fazla söz yok Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.11.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugünde POSTA EGE GAZETESİNDE büyük yer verilmiş bize.Bu konuda uğraş veren Ege Orman Vakfı yetkilisi Sırma hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.
eserdevran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: afyon

MesajTarih: 28.11.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo başkann Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
eserdevran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.11.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım 10 no yapmıişın eline saglık
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.11.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte budur md üyesi olmakdan birkeredaha söylüyorum gurur duyuyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 28.11.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Efferrriiiimmmmmmm bizeeeeeeee Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum katılımda emegı gecen herkese((erbılcık )) harıc Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 28.11.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese örnek olur inş. tv de böyle hayırlı haberleri görmek çok güzel Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hakann Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.11.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes beni işaret ederek alış tutmuş,tebrik etmiş ama ben degilimki bu güzelleğin sebebi..
Bu güzellik hepimizin,yönetim kurulumuzun,fidan kampanyasına destek veren üyelerimizin bizim yani..
Hayatımda BAŞARIYI sahiplenmedim,hep paylaştım..Eger bir başarısızlık varsa onu sahiplenir kimseyi arslanların önüne yem etmem ..Ama dediğim gibi bu GÜZELLİK hepimizin..Bizler MD grubu olarak sadece topraga fidan dikmedik,bundan 5 yıl önce bu siteye diktiğimiz sevgi,dostluk,hoşgörü fidanları çoktan yeşerdi..
Biz MD grubu olarak çoook özeliz..Sadece yönetimi ile degil,her üye kendisini özel hissetmeli..
ALLAH izin verise bu birlikten daha çoook kuvet doğacak..
Ben hepinizi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 29.11.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum başka söyleyecek bişey yok Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
crazymd Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.11.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu görüntüleri basın arşivimize ekledik..
son 4 yıldır MD Grubu bir çok ulusa TV kanalı ve gazetelerde yaptıgı güzel işlerle haber oldu..
bundan sonrada grubumuz güzelliklerle anılmaya devam edecek..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 30.11.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md adına sevindirici Alkışlıyorum
sesginn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helali hoş olsun bugün EGE TV yarın ATV,KanalD gibi kanallar sıraya girer.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye