Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6373 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 28.11.2007 - 15:33 Mesaj konusu:
Bugünde POSTA EGE GAZETESİNDE büyük yer verilmiş bize.Bu konuda uğraş veren Ege Orman Vakfı yetkilisi Sırma hanıma teşekkürlerimi sunuyorum. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 28.11.2007 - 17:33 Mesaj konusu:
başkanım 10 no yapmıişın eline saglık _________________ Yakın bir zamanda Acıcam Cafeme Tum m.d Cİleri Beklerim İstanbul/esenlerde İstanbul İnternet CAfe
işte budur md üyesi olmakdan birkeredaha söylüyorum gurur duyuyorum _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Tarih: 29.11.2007 - 20:44 Mesaj konusu:
Herkes beni işaret ederek alış tutmuş,tebrik etmiş ama ben degilimki bu güzelleğin sebebi..
Bu güzellik hepimizin,yönetim kurulumuzun,fidan kampanyasına destek veren üyelerimizin bizim yani..
Hayatımda BAŞARIYI sahiplenmedim,hep paylaştım..Eger bir başarısızlık varsa onu sahiplenir kimseyi arslanların önüne yem etmem ..Ama dediğim gibi bu GÜZELLİK hepimizin..Bizler MD grubu olarak sadece topraga fidan dikmedik,bundan 5 yıl önce bu siteye diktiğimiz sevgi,dostluk,hoşgörü fidanları çoktan yeşerdi..
Biz MD grubu olarak çoook özeliz..Sadece yönetimi ile degil,her üye kendisini özel hissetmeli..
ALLAH izin verise bu birlikten daha çoook kuvet doğacak..
Ben hepinizi _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 30.11.2007 - 19:42 Mesaj konusu:
Bu görüntüleri basın arşivimize ekledik..
son 4 yıldır MD Grubu bir çok ulusa TV kanalı ve gazetelerde yaptıgı güzel işlerle haber oldu..
bundan sonrada grubumuz güzelliklerle anılmaya devam edecek.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız