Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoğlu (Genel)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoğlu (Genel)

Kenan Sofuoğlu (Genel)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mototeam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU TEKİRDAĞ

MesajTarih: 17.11.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BRAVO KENAN Alkışlıyorum -BRAVO TÜRK HALKI Alkışlıyorum - BRAVO KENANLA BİRLİKTE TEK YÜREK OLUP ONU DESTEKLEYEN HERKES- Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim

ak47baris87s@hotmail.com
Başa dön
mototeam Çevrimdışı mototeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
chey_kho
Üye
Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 17.11.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilerde kenan sofuoğlunu; bırakın türk iş adamları bırakın televizyonlar tüm dünya bilecek maddi olamasak da manevi olarak dualarımızla kenanın yanında olmamız gerekiyor
>>>>>>>>>>>>>>HAYDİ GÖRELİM SENİ KENAN>>>>>>>>>
Başa dön
chey_kho Çevrimdışı chey_kho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 17.11.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun hemşerime Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mototeam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU TEKİRDAĞ

MesajTarih: 29.11.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gokhan fotoda cok cıtır cıkmısın beaaaaa

pittemi cekıldın fotoyu

ak47baris87s@hotmail.com
Başa dön
mototeam Çevrimdışı mototeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan yanındayız. Bravo başarılarının devamını dilerim.türkiyeyi hep gururlandırıyorsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 29.11.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenana sahip cıkmandan dolayı seni kutluyorum gökhan sürekli adını topiclere taşıyor ve gündemde tutuyorsun .bravo sana .birgün sana kendimlede ilgili topic actırıcam ama merak etme Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 29.11.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 29.11.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, Abii Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Ama beklediğim desteği alamıyorum. Kenan ile ilgili açtığım ilk topiğe kimse yazmamıştı kafayı yedim.
Kenan'ı Seviyorum Yakından tanıma fırsatı buldum ve tam da tahmin ettiğim bir insan çok beyefendi. Bende onun başarılarıyla gurur duyan bir TÜRK olarak heryerde reklamını yapıyorum.

Son Mesajdan 883 saat 1 dakika sonra eklendi:

Gururumuz Kenan Sofuoğlu Katar'daki testlerde düştü. En iyi pist zamanını yakalamak için hızlanmaya başalayan Kenan düştü. Sağlık durumunun iyi olduğunu duydum. Umarım kötü bişey yoktur

Link

Link

Bide Kenan'nın Röportajı (ingilizce]
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 27.01.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su anda ispanyada yeni fireblade'yi test yapiyor kenan..
Persembe günü aradim onu ...Anca 5-6 dk. konusabildik..

Sonra " abi beni bekliyorlar montumu giymem lazim " dedi ve kapattik..

Bu testler ten kate icin cok önemli makineyi tanima ve ayar verme acisindan..

Kenanin bir ay sonra baslayan süperbike yarislarinda basarili olacaghina inaniyorum ama 2-3 yaris alismasi muhakkak sürer.. Bravo
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 29.01.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyrun testten size bir iki resim Çok gülüyorum

honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.01.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun kardeşimize başarılarının devamını bekliyoruz.
ALLAH,ın izni ile.
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 29.01.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan Sofuoğlu ve CBR600RR Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 29.01.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helalllll Alkışlıyorum
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 21.02.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yarış yerel saatle 07:30 diye duydum.Katar yarışı kaçta ve hangi kanalda kesin bilgisi olan var mı?
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12 13, 14, 15  Sonraki
13. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 1.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal