Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 02/12/2007 pazar ist md havalı atış poligonuna gidiyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

02/12/2007 pazar ist md havalı atış poligonuna gidiyor

02/12/2007 pazar ist md havalı atış poligonuna gidiyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.12.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
tamero,yaaa hangi parmağımı kaldırıcam ben

sen istediğin parmağını hatta kolunu kaldırabilirsin mirim Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 01.12.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, bowling bitti mi gelelim mi Delirdim
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj demiş ki:
VOLKANRR, hangisini istersen Çok gülüyorum ama sen bildiğini kaldır Dil çıkarıyorum
tamero azını yırtarım bak senin Dil çıkarıyorum

dellendi bu sucu kız yine başladı yine yırtmaya sen yırtmalarla uğraşcana git sularını sat zaten son aldığım duyuma göre çeşmeden doldurup menba suyu diye millete veriyomuşsun benle iyi geçin bak şikayet ederim seni belediyeye senin o içme sularıyla çamaşır bile yıkanmaz bee neyse bişi demiyim kimse duymasın Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kelebek3422
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.12.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende geliyorummmmmmmmmmmmm .......

Volkan baba çok acımasızsın ha sen öyle dedin ya ben artık vuramam da iddaa varya Delirdim Delirdim

Tamer baba balıklar tazemi ? iki kişilik rezervasyonun vardır umarım Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelebek3422 demiş ki:

Volkan baba çok acımasızsın ha sen öyle dedin ya ben artık vuramam da iddaa varya Delirdim Delirdim

Tamer baba balıklar tazemi ? iki kişilik rezervasyonun vardır umarım Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

balıklar konserve Dil çıkarıyorum ya delimisiniz nesiniz yaa alın 1 er konserve ton balığı ne uğraşıyorsunuz yaw mangalla kömürle aç konserveyi sık limonu bitti gitti Çok gülüyorum rezervasyon geniş merak etme Bravo
Başa dön
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WOLKAN aşmışsınız olayı gene... Alkışlıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 01.12.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, sorma buğün elektirik kaynağı yapdım haşat durumdayımmm direk eve attım kendimi

kelebek3422, yaşadığına sevindimmm Gülümsüyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birşey merak ettim kendi silahımızı getirsek ne kadar bir bütçe ayırmamız gerekiyor Bravo
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 01.12.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Öfkeliyim Öfkeliyim yaw yaw ben iyi bi esnafım ne membası ne musluğu halis mulis damacana çatalca suyu benim suyum iftira atma şişkooooo.... Öfkeliyim Öfkeliyim bi damacana kucaklayıp gelmezsem toplantıya içip bakın tadına diye Dil çıkarıyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 01.12.2007 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu-arda, havalı silahını, saçmanı vs. kendin getirirsen kafana göre bir rakam verirsin amaç sonuçta eğlenmek kasma kendini Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

VOLKANRR, geçmiş olsun abicim varmı yapabileceğimiz birşey Üzgünüm
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kelebek3422
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.12.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
kelebek3422 demiş ki:

balıklar konserve Dil çıkarıyorum ya delimisiniz nesiniz yaa alın 1 er konserve ton balığı ne uğraşıyorsunuz yaw mangalla kömürle aç konserveyi sık limonu bitti gitti Çok gülüyorum rezervasyon geniş merak etme Bravo

Oldumu şimdi Tamer abi ya İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum , bende mangal var diye hanımı alıp geliyordum. Akşam yemeğini beleşe getirecektik ne güzel. VOLKANRR baba sen birşeyler söylesene sende bendensin yemek konusunda Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2007 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelebek3422 demiş ki:
tamero demiş ki:
kelebek3422 demiş ki:

Oldumu şimdi Tamer abi ya İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum , bende mangal var diye hanımı alıp geliyordum. Akşam yemeğini beleşe getirecektik ne güzel. VOLKANRR baba sen birşeyler söylesene sende bendensin yemek konusunda Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

gel kelebeğim gel sen volkana 3 balık eksik veriririz seni yine aç bırakmayız aşkolsun Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

dezanj demiş ki:
tamero, Öfkeliyim Öfkeliyim yaw yaw ben iyi bi esnafım ne membası ne musluğu halis mulis damacana çatalca suyu benim suyum iftira atma şişkooooo.... Öfkeliyim Öfkeliyim bi damacana kucaklayıp gelmezsem toplantıya içip bakın tadına diye Dil çıkarıyorum

hadi be atma senin mahalle komple karantinaya alınmış içme suyu zehirlenmesinden koli basili bir sürü madde çıkmış motorumu bile yıkamam o senin sularla birde bizi zehirlicek damacana getirip Öfkeliyim
Başa dön
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 01.12.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim burayı msn e çevirmemek için susuyorumm tamerooo şişkosu msnden devam edicem söliceklerimi sen düşün artık Sinirlendim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 01.12.2007 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iklim elverirse, bende ayak verirsem gelmeye çalışacağım... Çoook seviyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

3. taktik ana hava indirme gerilla taburu orada olacak mı?
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.12.2007 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3gündür eved 38 derece ile yatiyorum.. Kusuruma bakmayin 28indeki buluşmayada gelemedim sözümde duramadim Üzgünüm VOLKANRR abim kusura bakma... Pazar gene yokum sanırım.. Yattığım yerden yazıyorum şuandada.. İyileşirsem gelmeye çalışacağım.. Yada getiricek birini bulursam..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9 10, 11, 12  Sonraki
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.90 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal