Tarih: 01.12.2007 - 00:39 Mesaj konusu:
dezanj demiş ki:
VOLKANRR, hangisini istersen ama sen bildiğini kaldır
tamero azını yırtarım bak senin
dellendi bu sucu kız yine başladı yine yırtmaya sen yırtmalarla uğraşcana git sularını sat zaten son aldığım duyuma göre çeşmeden doldurup menba suyu diye millete veriyomuşsun benle iyi geçin bak şikayet ederim seni belediyeye senin o içme sularıyla çamaşır bile yıkanmaz bee neyse bişi demiyim kimse duymasın
Tarih: 01.12.2007 - 00:43 Mesaj konusu:
kelebek3422 demiş ki:
Bende geliyorummmmmmmmmmmmm .......
Volkan baba çok acımasızsın ha sen öyle dedin ya ben artık vuramam da iddaa varya
Tamer baba balıklar tazemi ? iki kişilik rezervasyonun vardır umarım
balıklar konserve ya delimisiniz nesiniz yaa alın 1 er konserve ton balığı ne uğraşıyorsunuz yaw mangalla kömürle aç konserveyi sık limonu bitti gitti rezervasyon geniş merak etme
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 01.12.2007 - 01:02 Mesaj konusu:
tamero, yaw yaw ben iyi bi esnafım ne membası ne musluğu halis mulis damacana çatalca suyu benim suyum iftira atma şişkooooo.... bi damacana kucaklayıp gelmezsem toplantıya içip bakın tadına diye _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Tarih: 01.12.2007 - 01:13 Mesaj konusu:
tamero demiş ki:
kelebek3422 demiş ki:
Volkan baba çok acımasızsın ha sen öyle dedin ya ben artık vuramam da iddaa varya
balıklar konserve ya delimisiniz nesiniz yaa alın 1 er konserve ton balığı ne uğraşıyorsunuz yaw mangalla kömürle aç konserveyi sık limonu bitti gitti rezervasyon geniş merak etme
Oldumu şimdi Tamer abi ya , bende mangal var diye hanımı alıp geliyordum. Akşam yemeğini beleşe getirecektik ne güzel. VOLKANRR baba sen birşeyler söylesene sende bendensin yemek konusunda _________________ Motorcu işte !!!
Tarih: 01.12.2007 - 01:28 Mesaj konusu:
kelebek3422 demiş ki:
tamero demiş ki:
kelebek3422 demiş ki:
Oldumu şimdi Tamer abi ya , bende mangal var diye hanımı alıp geliyordum. Akşam yemeğini beleşe getirecektik ne güzel. VOLKANRR baba sen birşeyler söylesene sende bendensin yemek konusunda
gel kelebeğim gel sen volkana 3 balık eksik veriririz seni yine aç bırakmayız aşkolsun
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
dezanj demiş ki:
tamero, yaw yaw ben iyi bi esnafım ne membası ne musluğu halis mulis damacana çatalca suyu benim suyum iftira atma şişkooooo.... bi damacana kucaklayıp gelmezsem toplantıya içip bakın tadına diye
hadi be atma senin mahalle komple karantinaya alınmış içme suyu zehirlenmesinden koli basili bir sürü madde çıkmış motorumu bile yıkamam o senin sularla birde bizi zehirlicek damacana getirip
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 01.12.2007 - 01:34 Mesaj konusu:
burayı msn e çevirmemek için susuyorumm tamerooo şişkosu msnden devam edicem söliceklerimi sen düşün artık _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Tarih: 01.12.2007 - 02:05 Mesaj konusu:
3gündür eved 38 derece ile yatiyorum.. Kusuruma bakmayin 28indeki buluşmayada gelemedim sözümde duramadim VOLKANRR abim kusura bakma... Pazar gene yokum sanırım.. Yattığım yerden yazıyorum şuandada.. İyileşirsem gelmeye çalışacağım.. Yada getiricek birini bulursam.. _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız