Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Performans Malzemesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Performans Malzemesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asikan
Üye
Üye

Nereden: osmaniye

MesajTarih: 02.12.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Performans Malzemesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzukilerde hava filtre sensoruna takılan bir parça duydum ekstran motora 15 hp güç katıyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı. fiyatınada 30 paunt diyorlarmış varmı böyle bir malzeme Delirdim Delirdim
asikan Çevrimdışı asikan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o deilde arkaya file takınca 20-25hp kazandırıyo.. Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 02.12.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asikan, yok böyle bişey mümkün değil.hava filitresi komple eksoz ve powercommander %8-10 hp artış yapar.bunun maliyetide 2000doları bulur.ayrıca biri çıkıp ta sana güç artışını hp olarak veriyosa bilki sallıyor. çünkü max güçü 100hp olan motorda alınan hp farklıdır. 180hp olan motorda farklı.
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 02.12.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, sağdan soldan duyup atıyosun ben fileyle dyno yaptırdım 15 bg falan fark etti. nerden çıkardın 20-25 beygiri Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorparca
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.12.2007 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belirttiğiniz çip tahminen TRE.motosiklete direkt yüksek beygir katma v.b gibi bir özelliği yok.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2007 - 02:34    Mesaj konusu: Re: Performans Malzemesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asikan demiş ki:
suzukilerde hava filtre sensoruna takılan bir parça duydum ekstran motora 15 hp güç katıyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı. fiyatınada 30 paunt diyorlarmış varmı böyle bir malzeme Delirdim Delirdim
hava filtre sensörüne takılan chip in adı performance speed chip tir.hava sensörünü yanıltmak için kullanılan bir üründür.sadece drag yarışlarında kullanılması öneriliyor.sebebine gelince.hava sensörü atmosfer sıcaklığını ve motor sıcaklığını ölçerek motosikletin enjeksiyonlarına emir gönderir aşırı sıcaklık artışında yakıtı azaltırki gereksiz yere gaz verip motosiklete zarar vermeyesiniz.bu oran yaklaşık %10 civarındadır.yani 150 hp lik bir motosiklette 15 hp lik kayıp yapar.fakat yarışlarda kısa süreli aşırı güce ihtiyacınız olduğu için bu sensörü iptal edip yanıltma yapan yani MOTOSİKLETİ HALEN SOĞUKMUŞ GİBİ GÖSTEREN speed performans chip takılır.35 usd ye ebayda bulabilirsiniz.

not:şehir içi kullanımında motosikletin aşırı sıcaklıktan dolayı iç aksamını negatif yönde etkileyen ve kesinlikle (TAKILMAMASI) gereken bir parçadır.resmi aşağıda.

Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.12.2007 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten stage 3 dıyor cok var daha Çok gülüyorum
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok daha neler....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Demgah, Bülent hoca nın hondaya taktığı bir file vardı, oda yaklaşık 10 hp güc veriyordu motoruna diye hatırlıyorum Çok gülüyorum
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.12.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1 demiş ki:
Demgah, Bülent hoca nın hondaya taktığı bir file vardı, oda yaklaşık 10 hp güc veriyordu motoruna diye hatırlıyorum Çok gülüyorum

Şimdi desemKi yalan değil gerçek kimse inanmaz netekim ben o F le 299 görmüştüm, sonra motoru satınca yeni aldığım 1000 RR a taktım motor 4 te tekere geliyor baktım olacak gibi değil zaptetemiyorum motoru, geri söktüm ve fileyi açık artırmada sattım ve gelirini FIRLAYAN KAWA kOLLARINDAN DÜŞEN UÇAKLARI YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİNE BAĞIŞLADIM.
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, Şok oldum

Peki hocam merak ettim o file suzuki ve kawasaki de ne gibi etki gösteriyor, bir bilginiz varmı Çok gülüyorum
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi suzuki srad 750 im vardı bir ara, bir türlü parayı denkleştirip bir file alamamıştım o yüzden bir yorum yapamıyorum, yalnız kawada şöyle bir düşüncem var piston fırlatmaya direk etki edeceği kanaatindeyim, 2 katı hızda piston fırlatır.

Not: Kimse ciddiye almasın yaptığımız nükteden, latifeden başka bir şey değildir.
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puahahahhhhahha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bülent abi yardırmıssın yine sen istediğin kadar bağışla bi etki etmezzz uçak kalmadı havada Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rivayete göre Suadiye civarlarında tek dük uçak kalmış onlarda senden kaçıyormuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 04.12.2007 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hava filtre sensoruna takılan bir parça duydum ekstran motora 15 hp güç katıyormuş

keşke gerçek olsa Gülümsüyorum dıger modıfıyelere gerek kalmaz..headers egsoz pow comm. hava fıltresı falan derken malıyet cok artıyor..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal