Tarih: 02.12.2007 - 06:30 Mesaj konusu: 30 Kasım 2007 Hakan Dinçer Doğum Günü Fotoğrafları
Veee Bir Doğum Gününü daha geride bıraktık.HakanDincer'inde dediği gibi YAŞAM çizgilerine bir yenisini daha katarak yaş aldı (bakın yaşlandım demiyor )
Bize katılan tüm Md dostlarına teşekkür ederiz.Sadece İzmir Md değil Konya MD ve dostları o gün bizi yanlız bırakmadı ve Başkanımızın Doğum günü için Puntadaydı.Fotoğraf makinamızın şarjının az olması sebebi ile çok fazla kare çekemedik.İdare edin.Bunlarda olmayabilirdi değil mi ama
Tüm muzipliğimizle başta Rabbit olmak üzere güzel bir gece tertiplediğimizi düşünüyoruz.Biz çok eğlendik umarım sizide fotoğraflarla bir nebze olsun gülümsetebilmişizdir. (!)
İyi Seyirler......
Abim,Başkanım,Hakan'ım,Dinçer'im İyiyki doğdun,İyiki varsın.Sana Dünya Güzeli kızlarınla,eşsiz olan Eşin Rabbit 'le ve dostlarınla mutlu,huzurlu,sağlıklı,paralı uzun ömürler dilerim.Gülümsemen yüzünden eksik olmasınnnn.
Görüşmek Üzere
_________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Tarih: 02.12.2007 - 06:34 Mesaj konusu:
ilk yorumu ben yaptıktan sonra hemen gerekli düzeltmelerimle devam edeyim...
en başta seksi hakan baskan pastasına bayıldım.. çok komik olmuş.. belkide daha önceden de olmuştur ama ben ilk defa böyle bi pasta gördüm.. ondan pek komiğime gitti :=)
daha 34 yaşında bişeycik sayılmaz.. bide elinde sigarayla konusma yapması şuanda sigaramın biteli 2 saat oldugunu ve benim sabahın 5inde sigarasız kalıp krize girmeme sebep olacak kadar acı bi gerçekti kaRRdelenim o kadar böceğin arasında ne işin vaarrrr gerçi o kadar böceğin içinde güneş gibim parlamışşsın sayende onlarada renk gelmiş
hehehehe bu abiler şimdi burda sert bakmışlar ya kesin evde kuzudur bunlar kuuuuzzzuuuuu
onun için yemeseler yaniiiii
ve Rabbit gerçekten çok şık olmuşssun.. haftanın en şık bayanı ilan ettim seni süpersin
ve gerçekten alkışlanmaya değer nitelikte fotoğraflar BeLiaL, ellerine sağlık kardeşim harika kareler
en kısa zamanda geliyorum ders için ama gazozsuz olsun rica ederim _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 02.12.2007 - 06:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 02.12.2007 - 06:47 Mesaj konusu:
Çok güzel fotoğraflar BeLiaL teşekkürler, ellerine sağlık...
Hakan Başkana da tekrar iyiki doğdun diyorum. Pastanın yenilecek yerlerini biliyor valla _________________
BeLiaL, Çok güzel fotolar bunlar hep tanıdık yüzleri görmekte güzel özledim valla hepsini iki lak lak yapardık artık yaza doğru gaz acarız izmir'e doğru......
Hakandinçer Tekrardan doğum günün kutlu olsun nice nice senelere ailelenle mutluluk huzur içinde......
Tarih: 02.12.2007 - 13:47 Mesaj konusu:
BeLiaL Tek kelime ile muhteşem kareler var.Birde bu karelerin üzerini yazılarla süslemişsin daha da bir güzel olmuş.İnan oradaymış gibi oldum resimlere bakınca .Güzel paylaşım
İbRRahim,HalilRR ve gsr_serter Abi o ne poz vermişsiniz öyle yav vallaha 3 silahşör gibisiniz maşallahınız var.ALLAH nazarlardan korusun
capodelcapo,oMeR_BoZkUrT ve sempatik Gerçekten geceye renk katmışsınız Konya'lı abilerim
kaRRdelen Nur abla o böceklerin arasına girmen iyi olmuş vallaha hepsinin yüzüne Nur düşürmüşsün adın gibi
Hakan_Dincer Başkanım nice mutlu,sağlıklı,huzurlu,neşeli ve MD'li yıllara.
Çok güzel bir organize olmuş gerçekten de . _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
çok eğlenmişsinizzz nice senelere daima böle mutlu olun nice senelere başkanımmm güsel fotolarrrr en çok beğendiğim resimde:D pastaaa gülmekten yarıldım yaaa bir pasta bu kadr mı güsel olur _________________
dogum günün kutlu olsun baskanim nice deli yillara _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız