Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 02/12/2007 ist md havalı atış pol. gitti, balık yedi foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

02/12/2007 ist md havalı atış pol. gitti, balık yedi foto
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

-Athos-, Kara dul'a gece acıdım sen birde artçı Dezanj olunca motorcağız çalışmak bile istemedi farkındaysanız

O soğuktan oldu Rıdvancığım. Sağolsun beni de Dezanj'ı da sağ salim evlerimize ulaştırdı benim Kara Dul.... Bu arada çok üstüne gitmeyin garibin yaşlı bakıma muhtaç yavaş yavaş dirilteceğim onu ben sonra da üstünde resim çektirmek isteyenlere hatırlatacağım bu yazılanları Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, üzülmek yetmez oturup ağlaman lazım Dil çıkarıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabahlamışsınız anlaşılan, Fotoğraflar karışıkmı yoksa önce atış sonra balık sonra tekrar atışmı oldu...?
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
Yeni aramıza katılan arkadaşlar oldu cesaretleri için Alkışlıyorum iyi ve güzel birgündu ama kawa66 yine ortalarda yoktu çakma sanırsam bu kawa Çok gülüyorum

Güzel bir gündü ama ben tadına varamadım bazı kendını bılmezler yüzünden sanırsam.... o iki kişi kendini biliyor nede olsa... Beğenmedim

karga sesli minik kuşum sıkma canını tadına varamadıysan bir daha yaparız tadlanırsın, ufak tefek şeyler için can sıkmaya değmez,
bu arada tek üzüldüğüm senin o duvarı yıkarken resmini çekmeye yetişemediler o kadar da bağırdık fotoğrafçıya yetişemedi güzel poz olacaktı ahh ahh kaçırdılar pozu Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eko_r1 demiş ki:
tamero, peki abi sustum Gülümsüyorum
Haftasonu bende Moda-Kalamış arası mekik dokudum ama kafama göre bişi bulamadım...

sana takıl bize dedik o kadar büyük sözü dinlemezsen böyle olur turlar durursun işte Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, "volkan ve rıdvan çiçek sularken" var abicim onla yetinelim Delirdim
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU demiş ki:
ToyRider, Resimler için teşekkür ederim ellinize sağlık Alkışlıyorum
tamero, Balıklar için ne kadar teşekkür etsek az eline sağlık
-Athos-, Kara dul'a gece acıdım sen birde artçı Dezanj olunca motorcağız çalışmak bile istemedi farkındaysanız Çok gülüyorum

Sevgili deliler gerçekten güzel bir hafta sonu geçirdik herkeze teşekkürler
ama Burak'ın kaza yapması bizi üzdü durumu iyi sadece bir parmak kırığı ile atlattı çok şükür...

rıdvancım en kısa zamanda yine yaparız daha güzelini daha bol ve iri balıklı , hatta rakılı rokalı olur bu sefer Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gokhan89
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize saglık fotolar harika Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler çok güzel bir gün geçirmişsiniz eğlenceniz bol olsun..
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider demiş ki:
tamero, "volkan ve rıdvan çiçek sularken" var abicim onla yetinelim Delirdim

ben o resimleri göremedim bende yok Çok gülüyorum sanırım antivürüs engelledi bu resimleri sakıncalı diye Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelen herkese tessekkurler muhtesem bır gundu bır ıkı aksılık dısında hersey guzeldı
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 03.12.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, ne guzel vurmussun oyle banada ogretsene Çok gülüyorum
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 03.12.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt abi, kısa mesafe vurucusu musun mübarek. hedefi parçalamışsın abi ya.. hiçmi acımadın,,, senin için o'nda af yoktur diyorlardı, doğruymuş demek..
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 03.12.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, Allah derim abi yapalım valla Bravo
evet doğayı korumak adına sulama yaptık bunda sakıncalı olan ne ? Gülümsüyorum
GOLYAT34, Aksikliğin birisi Burak arkadaşımızın kaza yapmasıydı ya diğeri ? Göz kırpıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, getti gettiiii Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal