Tarih: 03.12.2007 - 14:23 Mesaj konusu:
Alıntı:
-Athos-, Kara dul'a gece acıdım sen birde artçı Dezanj olunca motorcağız çalışmak bile istemedi farkındaysanız
O soğuktan oldu Rıdvancığım. Sağolsun beni de Dezanj'ı da sağ salim evlerimize ulaştırdı benim Kara Dul.... Bu arada çok üstüne gitmeyin garibin yaşlı bakıma muhtaç yavaş yavaş dirilteceğim onu ben sonra da üstünde resim çektirmek isteyenlere hatırlatacağım bu yazılanları _________________ http://img262.imageshack.us/img262/5118/imzati3.jpg
Tarih: 03.12.2007 - 14:24 Mesaj konusu:
deliemin, üzülmek yetmez oturup ağlaman lazım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 03.12.2007 - 14:25 Mesaj konusu:
Sabahlamışsınız anlaşılan, Fotoğraflar karışıkmı yoksa önce atış sonra balık sonra tekrar atışmı oldu...? _________________ [img]http://img159.imageshack.us/img159/92/ahqu6.jpg[/img][img]http://img164.imageshack.us/img164/1363/brandkp3.gif[/img]
[b]Arbeit Macht Frei[/b]
Tarih: 03.12.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
mezar demiş ki:
Yeni aramıza katılan arkadaşlar oldu cesaretleri için iyi ve güzel birgündu ama kawa66 yine ortalarda yoktu çakma sanırsam bu kawa
Güzel bir gündü ama ben tadına varamadım bazı kendını bılmezler yüzünden sanırsam.... o iki kişi kendini biliyor nede olsa...
karga sesli minik kuşum sıkma canını tadına varamadıysan bir daha yaparız tadlanırsın, ufak tefek şeyler için can sıkmaya değmez,
bu arada tek üzüldüğüm senin o duvarı yıkarken resmini çekmeye yetişemediler o kadar da bağırdık fotoğrafçıya yetişemedi güzel poz olacaktı ahh ahh kaçırdılar pozu
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
eko_r1 demiş ki:
tamero, peki abi sustum
Haftasonu bende Moda-Kalamış arası mekik dokudum ama kafama göre bişi bulamadım...
sana takıl bize dedik o kadar büyük sözü dinlemezsen böyle olur turlar durursun işte
Tarih: 03.12.2007 - 14:39 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU demiş ki:
ToyRider, Resimler için teşekkür ederim ellinize sağlık tamero, Balıklar için ne kadar teşekkür etsek az eline sağlık
-Athos-, Kara dul'a gece acıdım sen birde artçı Dezanj olunca motorcağız çalışmak bile istemedi farkındaysanız
Sevgili deliler gerçekten güzel bir hafta sonu geçirdik herkeze teşekkürler
ama Burak'ın kaza yapması bizi üzdü durumu iyi sadece bir parmak kırığı ile atlattı çok şükür...
rıdvancım en kısa zamanda yine yaparız daha güzelini daha bol ve iri balıklı , hatta rakılı rokalı olur bu sefer
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 475 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 03.12.2007 - 15:18 Mesaj konusu:
derkunt abi, kısa mesafe vurucusu musun mübarek. hedefi parçalamışsın abi ya.. hiçmi acımadın,,, senin için o'nda af yoktur diyorlardı, doğruymuş demek.. _________________ CBR 1000 esmeRR
Tarih: 03.12.2007 - 15:20 Mesaj konusu:
tamero, Allah derim abi yapalım valla
evet doğayı korumak adına sulama yaptık bunda sakıncalı olan ne GOLYAT34, Aksikliğin birisi Burak arkadaşımızın kaza yapmasıydı ya diğeri _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız