Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 600rr 15000 nakit para'ya bulabilirmiyim?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 600rr 15000 nakit para'ya bulabilirmiyim?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 05.12.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Gel anlaşalım senin makineye 15000 veririm Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.12.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, Sıfır değerini bile versen satmam...Maneviyatı var bu motorun Gülümsüyorum
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

peşin olduktan sonra herşey olur

canlıyı göriim öliim Gülümsüyorum diyen biri çıkarsa her fiyata motor denk gelir doğru tabii de bir de piyasa şartları var.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 05.12.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o fiyatlara bulunursa beyaz siyah banada haber verin hemen alıyım 17 den aşağısı zor İstemiyorum
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 05.12.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siyah beyaz Yok o fıyatlara malesef..kaya Gülümsüyorum
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 05.12.2007 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
titi demiş ki:
KaraRR,23 e alan oldu 21.500 e alan oldu 20 ye alan oldu...18 bile varmış...Döviz kuru gibi yazık...

23 değil kardeşim, esefle kınıyorum seni Gülümsüyorum 23060 YTL Çok gülüyorum (Arctura'nın kulakları çınlatıyoruz Göz kırpıyorum )

Honda'nın politikasızlığı nedeniyle oldu yine Beğenmedim Ama 18000'e 1 adet makina ve özel işte Gülümsüyorum Fiyattan belli değil mi yahu Şok oldum Gülümsüyorum

ah ah şu sabırsızlığım yok mu bu yaşıma kadar servete mal oldu bana İstemiyorum

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 05.12.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşalaah bulursun Bravo
Başa dön
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 05.12.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence internetteki sahibinden.. sitelerinde gezinerek bulup bulamayacağını anlamak burda başlık açmaktan daha randımanlı olacaktır. ama maksat bulup-bulmamak değilde muhabbet ise o başka..
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 05.12.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acil paraya sıkışan olursa bırakan olur ya kış ayları bide Bravo
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
MaGICLeF, Sıfır değerini bile versen satmam...Maneviyatı var bu motorun Gülümsüyorum

Emrecim, neymiş maneviyatı anlatta bizde bilelim Çok gülüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.12.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu çok sıkışmış birinin malını almaktan hayır gelirmi bilemiyorum? Motorla beraber ahını da almamak lazım diye düşünüyorum.Değişik bir bakış açısı farkındayım ama ben böle düşünüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 05.12.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden hayırlı olsun Bravo Bravo Bravo Motordelisi
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekocum binaley mangalın başında anlatacam Gülümsüyorum
Zate aşırı ucuz paraya giden motorlar su yüzüne çıkmadan eşe dosta satılıyor...
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 05.12.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_nefret_ demiş ki:
acil paraya sıkışan olursa bırakan olur ya kış ayları bide Bravo

katılıyorum hanı kımseyı kımeye muhtac etmesın yuce yaradan a((nakıt sıkıntısı olan tabıkıde satacak hanı kredıyle tasıt alımı yapan arkadaslarmız var sımdıden hayırlısı olsun bulunur arkadasım))

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.12.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
yahu çok sıkışmış birinin malını almaktan hayır gelirmi bilemiyorum? Motorla beraber ahını da almamak lazım diye düşünüyorum.Değişik bir bakış açısı farkındayım ama ben böle düşünüyorum

bende senin gibii düşünüyorum ama bi yandanda diyorum ki ben almasam başkası alıcak
bu ikilemde kalıyorum o sıra biri gidip alıyo makinayı ben gene ağzımı havaya açıyorumm Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal