Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1709 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 05.12.2007 - 14:25 Mesaj konusu:
Bence internetteki sahibinden.. sitelerinde gezinerek bulup bulamayacağını anlamak burda başlık açmaktan daha randımanlı olacaktır. ama maksat bulup-bulmamak değilde muhabbet ise o başka.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
yahu çok sıkışmış birinin malını almaktan hayır gelirmi bilemiyorum? Motorla beraber ahını da almamak lazım diye düşünüyorum.Değişik bir bakış açısı farkındayım ama ben böle düşünüyorum
Tarih: 05.12.2007 - 15:47 Mesaj konusu:
Ekocum binaley mangalın başında anlatacam
Zate aşırı ucuz paraya giden motorlar su yüzüne çıkmadan eşe dosta satılıyor... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 05.12.2007 - 15:58 Mesaj konusu:
_nefret_ demiş ki:
acil paraya sıkışan olursa bırakan olur ya kış ayları bide
katılıyorum hanı kımseyı kımeye muhtac etmesın yuce yaradan a((nakıt sıkıntısı olan tabıkıde satacak hanı kredıyle tasıt alımı yapan arkadaslarmız var sımdıden hayırlısı olsun bulunur arkadasım)) _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 06.12.2007 - 02:30 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
yahu çok sıkışmış birinin malını almaktan hayır gelirmi bilemiyorum? Motorla beraber ahını da almamak lazım diye düşünüyorum.Değişik bir bakış açısı farkındayım ama ben böle düşünüyorum
bende senin gibii düşünüyorum ama bi yandanda diyorum ki ben almasam başkası alıcak
bu ikilemde kalıyorum o sıra biri gidip alıyo makinayı ben gene ağzımı havaya açıyorumm _________________ 2008 Fireblade
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız