Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HONDA nx-4 falcon

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HONDA nx-4 falcon
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.03.2006 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nx4 çok başarılı bir makina ve kesinlikle iyibir tercih..falkonxin falconunu biliyorum..Kesinlikle kaçırılmayacak bir motor..Tertemiz ve kusursuz..Fiyatta çok uygun, aksesuarlı..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
player77
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul - ?i?li

MesajTarih: 28.03.2006 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kıvanç Kardeş yakışmış motor kazasız belasız kullanman dileğimle...
player77 Çevrimdışı player77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.03.2006 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

player77, sağol dostum, allah daha güzellerini nasip etsin sizlere Dil çıkarıyorum ..

[/url]
Başa dön
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 04.12.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konuyu bi hortlatalım bakalım.
Daha fazla bilgi yazacak arkadaş varmı yada falcon kullanan arkadaşlar hala buralardamı bi bakalım.
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 05.12.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bende falcon kullanıyorum babamın motoru harika makina ama yüksek olduğu için 120 130dan sonra savuruyo. ve frenlerinden şikayetçiyim. SATILIK FALCON VAR 2004model mavi 23000kmde transalp aldığımız için satıyoruz. irtibat tel : 05557697859
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.12.2007 - 06:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka fren dediğin gibi hissiz olabilir ama ön fren bence mükemmel çalışıyor. Bi baktır derim bence ön fren tartışılmaz çok iyi.

Arka freninde kötü olması arazi yani biraz off road için tasarlanmış şehir içinde tutmaması ondan
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 14.12.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Brezilya imalatı bir motor olduğundan bazı noktalarında işçilik ve malzeme zaafiyeti mevcut ve topcase haricinde hemen hiçbir aksesuar bıulamazsınız.29 beygir olmasına rağmen ağır olmayan arazide hayli iş görüyor ama boyunuz kısa olmamak
kaydıyla,çünkü oturma pozisyonu bir hayli yüksek.
Benim gördüğüm en garip yanı 3-4 gün kullanılmadığında ve aküsü tam şarjlı iken dahi en az 10-12 marşta ve zor çalıştığı,bunu farklı jigle ve gaz pozisyonlarında ne kadar denediysek de faydası olmadı.Arabalardan örnek vermek gere
kirse aynı broadway gibi davranıyor sanki motorun termal bir probllemi var,onda da sıcak motor bir türlü çalışmaz nazlanırdı
Genel olarak baktığımızda ise asfaltta son derece yetrli ve iş gören ,arazide ise çok iddialı olmayan her türlü parkurda
keyif alabileceğiniz bir seçenek.
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 14.12.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titireşimi çok fazla... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skyhawk demiş ki:
Brezilya imalatı bir motor olduğundan bazı noktalarında işçilik ve malzeme zaafiyeti mevcut ve topcase haricinde hemen hiçbir aksesuar bıulamazsınız.29 beygir olmasına rağmen ağır olmayan arazide hayli iş görüyor ama boyunuz kısa olmamak
kaydıyla,çünkü oturma pozisyonu bir hayli yüksek.
Benim gördüğüm en garip yanı 3-4 gün kullanılmadığında ve aküsü tam şarjlı iken dahi en az 10-12 marşta ve zor çalıştığı,bunu farklı jigle ve gaz pozisyonlarında ne kadar denediysek de faydası olmadı.Arabalardan örnek vermek gere
kirse aynı broadway gibi davranıyor sanki motorun termal bir probllemi var,onda da sıcak motor bir türlü çalışmaz nazlanırdı
Genel olarak baktığımızda ise asfaltta son derece yetrli ve iş gören ,arazide ise çok iddialı olmayan her türlü parkurda
keyif alabileceğiniz bir seçenek.

dediklerine kısmen katılıyorum yalnız 10-12 marşta zor çalıştığı haricinde ben i keresinde tam 1 hafta kullanmadım ve yinede tek denememde çalıştı.

aksesuar olayı biraz kötü mesela koruma demiri arıyorum bir türlü yok illa özel yaptıracaz. önüne rüzgarlık takim diyorum yok illa özel yaptıracan. bu kısımları gerçekten kötü.

Ama çekişiyle, sağlamlığıyla, torkuyla, sürüş kolaylığıyla ben motorumu çok seviyorum.

artı diğer arkadaşında dediği titreşime ben rastlamadım titreşimi 0 olan bi motor bu
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.12.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sacrosanct demiş ki:

artı diğer arkadaşında dediği titreşime ben rastlamadım titreşimi 0 olan bi motor bu

Titreşim sıfır Şok oldum Şok oldum teknik olarak mümkün değil zaten...

Düşük hız değil de yüksek hızdan kasıt zaten vibrasyon. Yoksa şehiriçi gitgel tireşim hissetmez insan zatn .devrile bağlantılı da olmakla beraber, İki silindirli makina kullansanız, nxde titreşim varmış derdiniz emin olun.

[/url]
Başa dön
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknik özellikleri:6500 rpm/ 30.6 hp, 6000rpm/ 30.4 nm, 5 vitesli ,151 kg ,15 lt yakıt depo hacmi.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 21.12.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kerdeş makina güzele benziyor şimdiden hayırlı olsun alırsan Bravo Motordelisi

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 21.12.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor 4 zamanlı, hava soğutmalı, OHC, tek silindirli
Silindir Çapı x Strok 85 x 70 mm
Silindir Hacmi 397,2cm3
Sıkıştırma Oranı 8,8 : 1
Yakıt sistemi 35,3mm VECAA
Max. Güç 29 BG @ 6.500 d/d
Max. Tork 34,4 Nm @ 6.000 d/d
Ateşleme CDI
Çalıştırma Elektrik marşlı
Şanzıman 5 vites
Aktarım Zincir
Boyutlar (UxGxY) 2.147 x 789 x 1.210mm
Tekerlekler Arası Mesafe 1,443mm
Sele Yüksekliği 850mm
Yerden Açıklık 245mm
Yakıt Deposu 15,3lt (5,3lt yedek yakıt haznesi dahil)
Tekerlekler Tel
Ön Lastikler 90/90-21 54S
Arka Lastikler 120/90-17 64S
Ön Süspansiyon Teleskobik Çatal / 220mm
Arka Süspansiyon Pro-Link / 195mm
Ön Frenler 256mm hidrolik disk
Arka Frenler 220mm hidrolik disk
Ağırlık 151kg
Renk Seçenekleri Kırmızı, mavi, siyah
400cc bir motor için 29 beygir az değilmi...
racingdelisi şimdi Çevrimiçi racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.12.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan demiş ki:
Sacrosanct demiş ki:

Titreşim sıfır Şok oldum Şok oldum teknik olarak mümkün değil zaten...

Düşük hız değil de yüksek hızdan kasıt zaten vibrasyon. Yoksa şehiriçi gitgel tireşim hissetmez insan zatn .devrile bağlantılı da olmakla beraber, İki silindirli makina kullansanız, nxde titreşim varmış derdiniz emin olun.

2 silindirden sonra titreşimli gelebilir belki ama
titreşim 0 derken yani çok çok az anlamında tabi herkezin azdan kastı değişik olabilir benim azım sana fazla gelebilir.

Birde bende silikon elcikler var onlarında titreşimi belli bi oranda emdiği kanısındayım.
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.12.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende de vardı silikon elcikler, etkisi var tabii ki. Ama keşke sadece eller uyuşsa iyidi...

Tranaslp veya muadil bir 2 silindir kullansan arada bariz fark varmış dersin inan bana

[/url]
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal