Nx4 çok başarılı bir makina ve kesinlikle iyibir tercih..falkonxin falconunu biliyorum..Kesinlikle kaçırılmayacak bir motor..Tertemiz ve kusursuz..Fiyatta çok uygun, aksesuarlı.. _________________
[/url]
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 124 Nereden: Ystanbul - ?i?li
Tarih: 28.03.2006 - 00:15 Mesaj konusu:
Kıvanç Kardeş yakışmış motor kazasız belasız kullanman dileğimle... _________________ Y?lerin yolunda gidiyorsa ,sakyn endi?enme hemen geçer :!:
Morphy
bu konuyu bi hortlatalım bakalım.
Daha fazla bilgi yazacak arkadaş varmı yada falcon kullanan arkadaşlar hala buralardamı bi bakalım. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 05.12.2007 - 23:30 Mesaj konusu:
abi bende falcon kullanıyorum babamın motoru harika makina ama yüksek olduğu için 120 130dan sonra savuruyo. ve frenlerinden şikayetçiyim. SATILIK FALCON VAR 2004model mavi 23000kmde transalp aldığımız için satıyoruz. irtibat tel : 05557697859 _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
arka fren dediğin gibi hissiz olabilir ama ön fren bence mükemmel çalışıyor. Bi baktır derim bence ön fren tartışılmaz çok iyi.
Arka freninde kötü olması arazi yani biraz off road için tasarlanmış şehir içinde tutmaması ondan _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Brezilya imalatı bir motor olduğundan bazı noktalarında işçilik ve malzeme zaafiyeti mevcut ve topcase haricinde hemen hiçbir aksesuar bıulamazsınız.29 beygir olmasına rağmen ağır olmayan arazide hayli iş görüyor ama boyunuz kısa olmamak
kaydıyla,çünkü oturma pozisyonu bir hayli yüksek.
Benim gördüğüm en garip yanı 3-4 gün kullanılmadığında ve aküsü tam şarjlı iken dahi en az 10-12 marşta ve zor çalıştığı,bunu farklı jigle ve gaz pozisyonlarında ne kadar denediysek de faydası olmadı.Arabalardan örnek vermek gere
kirse aynı broadway gibi davranıyor sanki motorun termal bir probllemi var,onda da sıcak motor bir türlü çalışmaz nazlanırdı
Genel olarak baktığımızda ise asfaltta son derece yetrli ve iş gören ,arazide ise çok iddialı olmayan her türlü parkurda
keyif alabileceğiniz bir seçenek. _________________ binbasi nayman
tb6cff x-max
m.teoman ulutas
Brezilya imalatı bir motor olduğundan bazı noktalarında işçilik ve malzeme zaafiyeti mevcut ve topcase haricinde hemen hiçbir aksesuar bıulamazsınız.29 beygir olmasına rağmen ağır olmayan arazide hayli iş görüyor ama boyunuz kısa olmamak
kaydıyla,çünkü oturma pozisyonu bir hayli yüksek.
Benim gördüğüm en garip yanı 3-4 gün kullanılmadığında ve aküsü tam şarjlı iken dahi en az 10-12 marşta ve zor çalıştığı,bunu farklı jigle ve gaz pozisyonlarında ne kadar denediysek de faydası olmadı.Arabalardan örnek vermek gere
kirse aynı broadway gibi davranıyor sanki motorun termal bir probllemi var,onda da sıcak motor bir türlü çalışmaz nazlanırdı
Genel olarak baktığımızda ise asfaltta son derece yetrli ve iş gören ,arazide ise çok iddialı olmayan her türlü parkurda
keyif alabileceğiniz bir seçenek.
dediklerine kısmen katılıyorum yalnız 10-12 marşta zor çalıştığı haricinde ben i keresinde tam 1 hafta kullanmadım ve yinede tek denememde çalıştı.
aksesuar olayı biraz kötü mesela koruma demiri arıyorum bir türlü yok illa özel yaptıracaz. önüne rüzgarlık takim diyorum yok illa özel yaptıracan. bu kısımları gerçekten kötü.
Ama çekişiyle, sağlamlığıyla, torkuyla, sürüş kolaylığıyla ben motorumu çok seviyorum.
artı diğer arkadaşında dediği titreşime ben rastlamadım titreşimi 0 olan bi motor bu _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
artı diğer arkadaşında dediği titreşime ben rastlamadım titreşimi 0 olan bi motor bu
Titreşim sıfır teknik olarak mümkün değil zaten...
Düşük hız değil de yüksek hızdan kasıt zaten vibrasyon. Yoksa şehiriçi gitgel tireşim hissetmez insan zatn .devrile bağlantılı da olmakla beraber, İki silindirli makina kullansanız, nxde titreşim varmış derdiniz emin olun. _________________
[/url]
Motor 4 zamanlı, hava soğutmalı, OHC, tek silindirli
Silindir Çapı x Strok 85 x 70 mm
Silindir Hacmi 397,2cm3
Sıkıştırma Oranı 8,8 : 1
Yakıt sistemi 35,3mm VECAA
Max. Güç 29 BG @ 6.500 d/d
Max. Tork 34,4 Nm @ 6.000 d/d
Ateşleme CDI
Çalıştırma Elektrik marşlı
Şanzıman 5 vites
Aktarım Zincir
Boyutlar (UxGxY) 2.147 x 789 x 1.210mm
Tekerlekler Arası Mesafe 1,443mm
Sele Yüksekliği 850mm
Yerden Açıklık 245mm
Yakıt Deposu 15,3lt (5,3lt yedek yakıt haznesi dahil)
Tekerlekler Tel
Ön Lastikler 90/90-21 54S
Arka Lastikler 120/90-17 64S
Ön Süspansiyon Teleskobik Çatal / 220mm
Arka Süspansiyon Pro-Link / 195mm
Ön Frenler 256mm hidrolik disk
Arka Frenler 220mm hidrolik disk
Ağırlık 151kg
Renk Seçenekleri Kırmızı, mavi, siyah
400cc bir motor için 29 beygir az değilmi... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
artı diğer arkadaşında dediği titreşime ben rastlamadım titreşimi 0 olan bi motor bu
Titreşim sıfır teknik olarak mümkün değil zaten...
Düşük hız değil de yüksek hızdan kasıt zaten vibrasyon. Yoksa şehiriçi gitgel tireşim hissetmez insan zatn .devrile bağlantılı da olmakla beraber, İki silindirli makina kullansanız, nxde titreşim varmış derdiniz emin olun.
2 silindirden sonra titreşimli gelebilir belki ama
titreşim 0 derken yani çok çok az anlamında tabi herkezin azdan kastı değişik olabilir benim azım sana fazla gelebilir.
Birde bende silikon elcikler var onlarında titreşimi belli bi oranda emdiği kanısındayım. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız