Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - masai 150 atv alacam görüşlerinizi bekliyorum yardım pls

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

masai 150 atv alacam görüşlerinizi bekliyorum yardım pls

masai 150 atv alacam görüşlerinizi bekliyorum yardım pls

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
seremet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar uzun süren aramalarım sonucunda 2. el 500 km de çok temiz bir masai atv buldum fiyat olarak 3,750 ytl dediler ben bunu başlangıç olarak düşünüyorum.Genel olarak arazi şartlarında kullanmak istiyorum hafta sonları hobi olarak.Galiba motoru suziki motoru ve kore üretimiymiş.Kanuni nin aynı modeline kıyasla nasıl bir alet rampalarda falan yığılıp kalırmı ayrıca zincirli bir model sizlerın tecrübesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.Hobi amaçlı kullanım düşünüyorum cevaplarınız,fikirleriniz ve yorumlarınız benım için çok önemli msn den konuşmak istersenızde msn adresim :can_seremet@hotmail.com

Son Mesajdan 21 saat:

seremet demiş ki:
Arkadaşlar uzun süren aramalarım sonucunda 2. el 500 km de çok temiz bir masai atv buldum fiyat olarak 3,750 ytl dediler ben bunu başlangıç olarak düşünüyorum.Genel olarak arazi şartlarında kullanmak istiyorum hafta sonları hobi olarak.Galiba motoru suziki motoru ve kore üretimiymiş.Kanuni nin aynı modeline kıyasla nasıl bir alet rampalarda falan yığılıp kalırmı ayrıca zincirli bir model sizlerın tecrübesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.Hobi amaçlı kullanım düşünüyorum cevaplarınız,fikirleriniz ve yorumlarınız benım için çok önemli msn den konuşmak istersenızde msn adresim :can_seremet@hotmail.com
gerek kalmadı arkadaşlar atv yi aldım
Başa dön
seremet Çevrimdışı seremet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
3rk4n
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen ne yaptıgının farkında mısın?
Başa dön
3rk4n Çevrimdışı 3rk4n Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seremet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3rk4n demiş ki:
sen ne yaptıgının farkında mısın?
walla farkında olmak için sordum cevap gelmeyince aldım fakat şimdi acayip memnunum çok güzel gidiyor.baya çamurlu bir arazide falan hiç zorlanmadan gidiyor bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum.
Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya çok güzel bir alet arkadaşımda vardı ama fiyatı o kadar pahalı değil demişlerdi 2.000 küsürlerde diye duymuştum ben bende istiyorummm alcam katacam kolleksiyonuma hehehe Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seremet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah freddy tavsiye ederım çok güzel bir alet
Başa dön
atv_istiom
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.05.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm byler bana 1bın yada 2bın kusuratlı bı (atv) motor bulabılırmısnz akhanz1_xx@hotmail.com
Başa dön
atv_istiom Çevrimdışı atv_istiom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
borabey-atv
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

borabey-atv@hotmail.com biz 50cc 260cc getiriyoruz
Başa dön
borabey-atv Çevrimdışı borabey-atv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.06.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elimde 150cc Masai ATV'ler war ilgilenenlere duyrulur.
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: rahmanlar/ist

MesajTarih: 30.06.2007 - 03:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar arkadaşlar Gülümsüyorum

bende yeni katıldım aranıza

ATV ile ilgili araştırma yaparken buldum bu siteyi

2. el sitelerinin birinde masai 150 buldum ve satın almayı düşünüyorum

ancak plakasız 2006 model buna plaka çıkartabilirmiyiz alınca

çnkü şehir içinde kullanıcam hafta içi hergün
haftasonlarıda hobi amaçlı dağ bayır gezerim

yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden
Başa dön
Ogun Çevrimdışı Ogun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
masaici
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.12.2007 - 02:54    Mesaj konusu: Uygun fiyata sıfır MASAİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar elimde 2 tane masai L150 atv kaldı uygun fiyata 4.500 ytl vercem. ulaşmak isteyenler gkongur@hotmail.com dan ulaşabilir.
Başa dön
masaici Çevrimdışı masaici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal