Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 17.12.2007 Pazartesi Bayram Öncesi Hamam Sefasına Gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

17.12.2007 Pazartesi Bayram Öncesi Hamam Sefasına Gidiyoruz

17.12.2007 Pazartesi Bayram Öncesi Hamam Sefasına Gidiyoruz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maniacalbay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.12.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar çok ii olur yaaaaa. ama senin keseni ben yapıcammm. ona göre. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
------mrtplt73@hotmail.com----
Başa dön
maniacalbay Çevrimdışı maniacalbay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.12.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

temiz bi md istiyoruz Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 06.12.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biliyorum kesinlikle şakalaşmalar olacaktır. Bu tür aktivitelerde sevgili Mezar ile sakın şakalaşmaya girmeyin. Biliyorum geçmişteki anılarımda kayıtlı, size tavsiye etmem!
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 06.12.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burak ara beni bir gün önce...Geleceğim...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 06.12.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadın erkek eşit değilmiydik..
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 07.12.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi beyler kimler geliyor Göz kırpıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lastmohicam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/ksdıköy

MesajTarih: 08.12.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehh şimdiye kadar gelmemezlik yapmadım kötü bir şey olmazsa bende ordayım Bravo

0532 434 21 75
Başa dön
lastmohicam Çevrimdışı lastmohicam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 08.12.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003,sen de yanımda olacak san beraber gıderız he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
hondabros, ametıs bors sarıların amet sen gıdersın ıstanbula nede olsa orda ara ara nedendır bılınmez ben bılıyom Dil çıkarıyorum he he he sana lazım kese ısı dallasborsss))) senı

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 08.12.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, bir ricam olacak kızlar için de organizasyon yaparmısın siz beyleri kıskandık da Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden güzel bir etkinlik dileğiyle Alkışlıyorum
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 08.12.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar bende ToyRider, katılıyorum o sizin gidiceniz hamamın kadınlar tarafını ayarlada md bayanlarıda temizlensin paklansın Çok gülüyorum ama o gün motorla gelmeyin derim hamam çıkışı vücut ısısı yükselmiş olucak soğuk havaya çıkarsanız hasta olursunuz Çok gülüyorum hoş zaten hastasınız ama Dil çıkarıyorum deliliğe alıştı bünye nasılsa Çok gülüyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.12.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OLİMPİYAT HAMAMI mı? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Olimpik bir hamam yani Çok gülüyorum
Kaç bin kişilik acaba...
Hamamda masajcı RUS ablalar var mı?
Burda bizim gittiğimiz hamamda var ve sırf bu yüzden evli MD ler gelemiyor Çok gülüyorum
İyice yıkanın ,arının,temizlenin Çok gülüyorum
Şaka bir yana degişik ,ilgi çekici bir etkinlik..
Fotografları bekliyoruz diyecem ama korkuyorum Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 08.12.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler Alkışlıyorum
artık bol bol fotoğraf olur hamam sefasından Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 10.12.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Abi topiği kitletmicem dersen resimleri büyük bir zevkle eklerim Çok gülüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.12.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1 demiş ki:
Ben geliyorum Çok gülüyorum

mezar, neden çemberlitaş hamamı yapmadın? oraya turistlerde geliyor hem bay bayan da girebiliyor Çok gülüyorum

evet ya eko ya hak verdim bu sefer Burak bidaha düşün Göz kırpıyorum
Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal