tüm denizli yi bekliyorum aslında ben balıkesir liyim ama denizli de oturduğum için denizli olarak açtım
Ad-Soyad:
Mehmet Demirtaş
Doğum Tarihi:
24.12.1986
Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor:
1996
Kullandığı Motosikletler:
peugeot 103, jawa styl350(white),hyosung gt250r
A2 Ehliyet aldıgı tarih:
2006
Hobileri:
futbol,motosiklet,alışveriş,gezip tozmak,yüzmek
MSN:
m.demirtas10@hotmail.com
Fotografı:
Bu bilgilerin tamamını doldurmak zorunda degilsiniz.. _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Mehmet Tozlutepe
01.01.1976
2006 an bu yana motosiklet kullanıyorum
Motorum SKYTEAM ST200 TR Cross
Hobilerim: Arazide motosiklet kullanmak, fotograf cekmek _________________ umaxmac
Macintosh delisiydi bir de Motor Delisi oldu
Kayıt: Mar 31, 2007 Mesajlar: 156 Nereden: Denizli/Kuşadası/Davutlar
Tarih: 23.09.2007 - 00:11 Mesaj konusu:
MERHABALAR
Adım Murat Başaran
10-07-85
Eğitim Fakültesi Sınıf Öğrt. mezunuyum
2005 den beri motorsiklet kullanıyorum.
Motorsiklet bende hastalık durumunda tedavisi de yok sanırım şimdilik
Hobilerim gezmek (Motorsikletle), yüzmek (motorsikletle), Müzik (Motorsikletle) , shadowfreaks@hotmail.com _________________ Az kaşarlıdan tost, çok kaşarlıdan dost olmaz...YeBeRe A Rh(+)
Adım Necati Yurtcan. Denizlide öğrenciyim. , yaş:22 , 2002 den beri motor kullanıyorum ama bu hastalık 12-13 yaşlarında başladı.
Scooter kullanıyorum, A2 yi 2005 te aldım. Denizlide bulunan bütün delilere selam _________________ kasabaly 45
Not Denizlideki MD üyesi arkadaşlarla kontak kuramadığım için ayrıca CMR motor kulübüne üye oldum
CMR Sadece Crusier-Custom tarzı motor mereklılarının toplandığı bir Kulüp ve bende Crusier bağımlısı
olduğum için Bu kulüp sayesinde denizlide bir sürücü grubu oluşturduk çokta iyi oldu
Denizlide oturan ve crusier meraklısı dostlarla görüşmek ve birlikte sürüşler yapmaktan mutluluk duyarım
Mail: tosunrifat@hotmail.com
Son Mesajdan 99 saat:
island,
Selam,Ada
Sana özelden mesaj atacaktım ama beceremedim
umarım bunu okursun,
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
beraber teker dönderecez unutma
Tarih: 10.12.2007 - 15:19 Mesaj konusu:
Herkese selam arkadaşlar
Evet bende geldim kambersiz düğün olurmu ya
Ad-Soyad:
Bahadır TÜRKEŞ
Doğum Tarihi:
28.07.1986
Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor:
2003 yılından beri aktif olarak motor kullanıyorum
Kullandığı Motosikletler:
Asya 125 noslaji,Kawasaki zzr 1100,Kawasaki zx10r
A2 Ehliyet aldıgı tarih:
2004
Hobileri:
MOTORDELİSİ(siteye girmediğim gün kendimde bir eksiklik hissediyorum ya ),Motosiklet,Malum motorsikletle gezmek,uzun yol sürüşleri,yüzmek
MSN:
BaHaTRK@hotmail.com
Fotografı:
selam Ada sendemi burdaydın ya_?
evet arkadaşlar aslında hepimizin belirlediği bir günde belirli bir yerde toplanıp kaynaşsak ve denizli md'yi aktif olmak üzere tam anlamıyla oluştursak ne güzel olur ama dimi_?
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Ben Denizli merkezden Necati.24 yaşındayım ve bir demir-çelik fabrikasında makina mühendisi olarak çalışmaktayım. Motor almaya karar verdikten sonra , ki bu istek bi anda 2 ay önce başladı, sürekli bu forumu takip etmeye başladım. Eminim site açıldığından beri sürekli ben motor alıcam diyip de kafanızı şişiren adamlarla muhatap olmuşsunuzdur.Ama harbiden ben kafaya koydum alıcam. Öncelikle daha önce hiç motor kullanmadığımı söylemek istiyorum.Yani illaki biraz scooter tecrübem oldu ama öle söylemeye değecek bişey değil emin olun Öncelikle kafamda Yamaha YZF-R125 modeli var.Ve sizden bu konuda biraz bilgi almak istiyorum deneyimli motorcular olarak.Benim gibi motorum mo sunu dahi bilmeyen bi adam bu motoru kullanabilir mi? aslına bakarsanız biraz korkuyorum 2.olarak bu ekim kasım gibi ehliyetimi alıp motor almak istiyorum ama ne zaman alınır nasıl alınır nerden alınır ?? Kışın almak bana bi avantaj sağlar mı? inanın hiçbir fikrim yok. Yani 2 tekerlek konusunda harbiden zır cahilim Fiyatı yamahanın sitesinde 4500euro olarak verilmiş yaklaşık 2500 euro kadar nakit ödeyebilirim tabiki şubat ayı için konuşuyorum şu an değil.Geriye kalan kısmıyla ilgili olarak kredilendirmeyi veya taksit olaylarını biliyor musunuz?
Şimdiden teşekkür ederim.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar
Tarih: 28.04.2008 - 01:42 Mesaj konusu:
more_peace, aramıza hoş geldin...hadi bakalım umarım sende aradığın tadı bulursun buralarda...
YZF-R125 gayet iyi bi motor başlangıç için bence..hadi bakalım kazasız belasız diyelim şimdiden.... _________________ Özgür Ruhlu Deli Kız...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız