Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 10.12.2007 - 20:50 Mesaj konusu:
başımız sağolsun keşke dicem ama keşkeler hiç bitmiyor işte soğuk havalarda vede bilmediğimiz virajlı yollarda fazla gaz açmayalım _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Allah rahmet eylesin _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
ruya gıbıı su hayat daha gecen gun yanındaydım kontak takımını degıstım param yok deyınce eyvallah sonra verırsın demıstı cok kıymetlı bı arkadasımızı kaybettık ALLAH akrabalarına esıne cocuguna sabır versın ınanın aglıyorum su an daha motoru yenı almıstı bınmek nasıp olmadı of yaa cok uzulduk butun tuzla olarak yastayız ALLAH mekanını cennet eylesın _________________ 250 R HYOSUNG
Tarih: 10.12.2007 - 22:35 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız