Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - standart bir cbr 125, 143 km yapabiliyormu ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

standart bir cbr 125, 143 km yapabiliyormu ?

standart bir cbr 125, 143 km yapabiliyormu ?
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.12.2007 - 18:44    Mesaj konusu: standart bir cbr 125, 143 km yapabiliyormu ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

standart modifiyesiz bir cbr125, 143 km hıza ulaşabiliyormu ? birkaç arkadaşım yapamayacağını söyledi, cbr125 kullanan arkadaşlar biraz bilgi verirse sevinirim 150 lik bi scooter dan daha hızlı çünkü eğer öyleyse Gülümsüyorum aşağıya video yuya koyuyorum bir göz atın Göz kırpıyorum

Link
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 12.12.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bilmiyorum ama bazı topiclerde 140 ile 150 arası diye yazıyordu Gülümsüyorum
-tektekerapo-
Üye
Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 12.12.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bende var standart hafif iniş bi yerde 155 gördüm ama 6. viteste bitmişti düz yolda 130 140 görüyo rüzgar olmazsa 143ü hayli hayli yapar
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 12.12.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulaşıyor ulaşmasına da... Arkadaşım, önce bir arattır forumlarda yahu bu konu çok yazıldı, çizildi... Ama bir türlü işin ortası bulunamadı. Uyanık Honda mühendisleri bu motorları farklı farklı üretmişler. Sırf vatandaş kafa kırsın ki konuşulsun, reklam olsun diye... Kısacası bu motorların 130 u zor göreni de var 160 ı aşıranı da... Artık kısmet işidir, şansın varsa hızlısına binersin! Sinirlendim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Gh0stRideR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.12.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
Ulaşıyor ulaşmasına da... Arkadaşım, önce bir arattır forumlarda yahu bu konu çok yazıldı, çizildi... Ama bir türlü işin ortası bulunamadı. Uyanık Honda mühendisleri bu motorları farklı farklı üretmişler. Sırf vatandaş kafa kırsın ki konuşulsun, reklam olsun diye... Kısacası bu motorların 130 u zor göreni de var 160 ı aşıranı da... Artık kısmet işidir, şansın varsa hızlısına binersin! Sinirlendim

bi yaşıma daha girdim
Başa dön
Gh0stRideR Çevrimdışı Gh0stRideR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yatta
Üye
Üye

MesajTarih: 12.12.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay rodajda bitiyor
Başa dön
yatta Çevrimdışı yatta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.12.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ulaşıyor ulaşmasına da... Arkadaşım, önce bir arattır forumlarda yahu bu konu çok yazıldı, çizildi... Ama bir türlü işin ortası bulunamadı. Uyanık Honda mühendisleri bu motorları farklı farklı üretmişler. Sırf vatandaş kafa kırsın ki konuşulsun, reklam olsun diye... Kısacası bu motorların 130 u zor göreni de var 160 ı aşıranı da... Artık kısmet işidir, şansın varsa hızlısına binersin!

çok dogru yazmışsın kardeşim Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo +100000 Bravo OK Alkışlıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.12.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

130 u geçmez iki zamanlı değil 4 zamanlı 125 cc bir makine taş çatlasa 12 13 beygir ibreleri bozuk arkadaşlar böle atıyolar 150 160 gördüm diye !! kimisi buna inamak istiyo çünkü elinde patlıyo bir süre sonra bu motorlar o alan insanların neden ? çünkü yeterli gelmiyor 125lik bir motorla uzun yola çıkılmaz 120 km hızla seyehat de edemezsin Gülümsüyorum çok mahoş bir motor alanlar piyasası yükselsin diye övüp duruyorlar bir halt değil !! ayrıca hondanın çinde ve taywanda üretiği bir modeldir!! cbr anca olsa olsa kurye motoru olur çünkü çok kıvrak gerektiği kadar süratli ve az da yakıyor ama ybr ile aynı hızda lar hiç bir farkları yok sonuçta çift silindir bile değil tek ufacık bir silindiri var bilmem açıp bakan varmı Çok gülüyorum istersen modifiye yap urbo takmadıkça o hızları görmez görenler hayal görüyo yani bozuk ibreler !!!!
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 12.12.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tan21, sende ne var merak ettim valla???
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.12.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:

forumlarda bu konu dolaşırken gene oralardaydım, ama genel anlamda gene bi sonuca ulaşamamıştık, birde bununla ilgili bir video bulunca bi paylaşayım ve her cbr125 bu hızı yaparmı diye sorayım istedim,ayrıca Honda mühendisleri hakkında bu yazdıkların oldukça ilginç Şok oldum

En son SilverRider tarafından 12.12.2007 - 21:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.12.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende aprilla atlantic 200 var gayet memnunum sen şimdi bana max hızı soracaksın ama ben onlar gibi sallamam Çok gülüyorum 23 beygir gücü var 135 km yokuş aşağı sallarsan 140 görüyor ama zaten elektrik kesici devreye giriyor bu hızları apamıyosun kolayca en kolay çıktı sürat 125 ve 130 daha üstü ise zorlama ile çıkıyor hiç bir ekstrası yok 49850 kmde su soğutmalı ... 2004 model ..
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 12.12.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birazdan 200 wurdum diğen bile çıkabilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-tektekerapo-
Üye
Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 12.12.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ayrıca hondanın çinde ve taywanda üretiği bir modeldir!! cbr anca olsa olsa kurye motoru olur çünkü çok kıvrak gerektiği kadar süratli ve az da yakıyor ama ybr ile aynı hızda lar hiç bir farkları yok
Beğenmedim
bırak be CBR 125 brezilyada üretiliyo bikere hemde Ybr ile aynı hızdaymış peh ..............Web Team 333 (üsluba dikkat edelim).......... kullanıptamı konusuyon bilmiyom buda resim

KaRRiZMa_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: anTaLYa

MesajTarih: 12.12.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_nefret_ demiş ki:
birazdan 200 wurdum diğen bile çıkabilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yokuş aşağı belki Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 12.12.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tan21, bu arkadaşın tavrını hiç begenmedim tamamen herşeyi ben bilirim havasında Beğenmedim

Noldu biranda honda hayat onda denilen honda biranda bozuk ibreli motor mu yaptı da bizim haberimiz yok ? Zaten herkesin ibresi bozuk bi seninki normal dimi

Arkadaşlar bu son hız konusu çok tartışılıyo herkes aynı son hıza ulaşmıyo bu kesin bi gerçek..140 da tıkananlar da var 158 yapanlarda..Rodaj+bakım+sürücünün kilosu+yol bu faktörler etkiliyo..Ama şunu biliyorumki 158 i geçmesi pek mümkün degil çünkü o hıza gelindigi zaman motordaki devir-çekiş bitiyo..yani vites bitiyo Çok gülüyorum

Bana sorarsan normal bir cbr 125, 143 km yi çok zorlanmadan bulur..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal