Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.12.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala izlemeyen varsa mutlaka izlemeli..

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 12.12.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım ben internet sitemin anasayfasına koydum Ağlıyorum
http://cahithalhalli.spaces.live.com/default.aspx?MSPPError=$-2147217379$loginpost$482$

Son Mesajdan 34 saniye:

çoooooookkk çooookkk duygulanıyorum Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 12.12.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüğlerim diken diken oldu allah rahmet eylesin... bende geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan çok sevdiğim NECMİ EKERMAN (motolıne) abimizi buradan tekrar rahmetle anıyorum Üzgünüm
foxxy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.12.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence televizyonda oynatılmalı bu klip.. Allah(cc) rahmet eylesin
Başa dön
foxxy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 12.12.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçim gitti.. Üzgünüm
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 12.12.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüylerim diken diken oldu gerçekten mekanları cennet olsun inşallah.
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinop

MesajTarih: 12.12.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama olmazki içimiz yandı Ağlıyorum hepsinin toprağı bol,mekanları cennet olsun. Alkışlıyorum
Başa dön
excavator_zx6 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burak46
Üye
Üye

Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA

MesajTarih: 21.12.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi bir sey söylemek istıyorum bır keresınde agladım su cvp ne kadarda gec yazsamda onun aıle karsı duygumu bır an farklı hıssettım ama gözüm yıne bır tarafta motorumda ama ne yapayım aılemdende vazgecemıyorum motorumdanda ne kadar yanlıs ne kadar dogru yapıyorum HAKAN abi bılmıyorum ama yıne VAZGECEMIYORUM
Başa dön
burak46 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
07moturdelisi07
Üye
Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Başa dön
07moturdelisi07 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kozovali
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.01.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı elıne saglık cok huzunlu olmus gonul ıster boyle uzucu olaylar yasanmasın ama bız ne kadar dıkkat etsekte az caddelerde bır suru ehlıyetsız araba kullanan var bırsuru dıkkatsız surucu var Ağlıyorum
Başa dön
kozovali Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ghost_captain
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.01.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nur içinde yatsın hepsi YARADAN bir daha yaşatmasın kimseye bu acıyı...
Başa dön
ghost_captain Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 22.01.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 23.01.2008 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin!!!!
Allah bizleri korusun.....
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XoTzA
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İskeçe/Yunanistan

MesajTarih: 24.01.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum
Başa dön
XoTzA Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 24.01.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sağlasın paylaşım için onları saygıyla anıyorum mekanları cennet olsun ne diye bilinirki başka sonsuz saygılarımla Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
veryfast Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Sonraki
17. sayfa (Toplam 19 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.69 Saniye