motor kullanmakla bınıcı olunmuyor dıkkat şart makınanın gücüne göre nerde yapmak gerktığını ıyı bılmek gerek bırazda olsa teknık sorun oldumu anlamak lazım _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 13.12.2007 - 16:39 Mesaj konusu:
Motorcu sanayide, binici hipodromda olur. Kullandığımız ikitekerlekli makinenin bir ulaşım aracı olduğunu unutup farklı anlamlar yükleyenlere de ecnebiler 'gearhead' der. Türkçe karşılığını bilmiyorum.
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1289 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 13.12.2007 - 17:25 Mesaj konusu:
korhankursat, evet enteresan yaklaşımlar gelmeye devam ediyor. Bencede genel tanım babında kendimizi motorcu olarak tanıtıyoruz iyide herhangi bir aracın motorunu tamir edenlerede motorcu denmiyormu?
Bu durumda gerçek motorcu onlarmı?
Yoksa bizmiyiz?
Of ya kafam karıştı
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
korhankursat, Motorcu sanayide demişsin 100 kişiye soralım: Motorcu denildiğinde aklınıza ne geliyor? Çıkacak sonuç belli. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yahu ne yapacaksınız kim binici kim motorcu..Biniyoruz sürüyoruz işte.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
korhankursat, evet enteresan yaklaşımlar gelmeye devam ediyor. Bencede genel tanım babında kendimizi motorcu olarak tanıtıyoruz iyide herhangi bir aracın motorunu tamir edenlerede motorcu denmiyormu?
Bu durumda gerçek motorcu onlarmı?
Yoksa bizmiyiz?
Of ya kafam karıştı
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
korhankursat, Motorcu sanayide demişsin 100 kişiye soralım: Motorcu denildiğinde aklınıza ne geliyor? Çıkacak sonuç belli.
aracın motorunu tamir edene motor ustası ,motor kalfası vs bilumum şeyler söylenir.sayın korhankurşat motosiklet üzerindeki insanı anlayacak şekilde benim motorcu terimini istediğin gibi değiştirebilirsin.
Motorcu: motorunu ve motora binmeyi seven, doğayı seven, diğer motora binenler ile ortak duyguları paylaşan, motosikleti ile seyrin ruhunda yarattığı etkileri yaşamında bir parça gören ve bu uğurda sorumluluk duyup yaşayan , yaşamdan keyif almasını bilen , muhakeme yeteneği gelişmiş, dobra orta yolcu olmayan özgürlük hissinin yarattığı duygular ile başkaldırmasını bilen insandır.
sevgili besim,1987 den beri motosiklet kullanıyorum.yaş 38 oldu.oldu olmasına ama biz motosikletçi olabildikmi orası biraz karışık.çünkü yeri geldi hız sınırlarının 2.5 kat üzerine çıktık yeri geldi kırmızı ışıkta geçtik ,yeri geldi park yapılmaza park yaptık.eskiden yağmur kar demeden motosikletin üzerinden inmezdik.tecrübe ve yaş aldıkça motosikleti sürmekten çok seyretmekten zevk almaya başladık.yıllar içinde o kadar yol aldıkki yaptığımız km yi unutum artık.yinede motosikletle ilgili herşey çok güzel.araçsız yürümeye çıktığımda yol kenarında bir motosikleti gördüğümde durup bakıyorum.modeli ve markası ne olursa olsun.her yıl yeni modeller çıkarken çok heyecanlanıyorum ve merakla bekliyorum.mesela bu yazıyı yazarken arkadaşım aradı 2008 hayabusaları indiriyoruz gel bak abi diye.neredeyse yazıyı bırakacaktım.motosiklet aşkı işte .aslında gerçek motosikletçiler hergün içimizde olan kurye arkadaşlarımız,onlar hem sürücü hemde mekanikerler.yol tecrübelerine gelince sanırım bir kurye günde en az 150 km ayda 4500 km yıldada 54 000 km yapıyor.trafikteki tüm tehlikelere göğüs geriyorlar.motosikletlerinde bir arıza olduğunda takımlarını çıkarıp lastik patlağını yaptıklarına defalarca şahit oldum.ne hissediyorlar acaba .onlarada sormak lazım.
Tarih: 13.12.2007 - 19:15 Mesaj konusu:
Bende biniciyim tam motorcu olabilmek için bence yıllar gerek ve birden ilk motor olarak 1000cc lik bir makina almamak gerek _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız