Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kim binici? Kim motorcu? Görelim!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kim binici? Kim motorcu? Görelim!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 13.12.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

11 yaşımdan beri kullanıyorum nerdeyse 8 senedir devam ediyorum ama motor tutkum hiç dinmedi Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cozinan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAAN_CBR demiş ki:
11 yaşımdan beri kullanıyorum nerdeyse 8 senedir devam ediyorum ama motor tutkum hiç dinmedi Delirdim Delirdim Delirdim

Tutkularla motorculuğun tanımını yapmak veya motorculuğu anlatmak, motorculuğu dar kalıplar içerisinde düşünmek gibi geliyor bana...
Başa dön
cozinan Çevrimdışı cozinan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.12.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor kullanmakla bınıcı olunmuyor dıkkat şart makınanın gücüne göre nerde yapmak gerktığını ıyı bılmek gerek bırazda olsa teknık sorun oldumu anlamak lazım

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 13.12.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
korhankursat
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.12.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcu sanayide, binici hipodromda olur. Kullandığımız ikitekerlekli makinenin bir ulaşım aracı olduğunu unutup farklı anlamlar yükleyenlere de ecnebiler 'gearhead' der. Türkçe karşılığını bilmiyorum.
Başa dön
korhankursat Çevrimdışı korhankursat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 13.12.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korhankursat, evet enteresan yaklaşımlar gelmeye devam ediyor. Bencede genel tanım babında kendimizi motorcu olarak tanıtıyoruz iyide herhangi bir aracın motorunu tamir edenlerede motorcu denmiyormu?
Bu durumda gerçek motorcu onlarmı?
Yoksa bizmiyiz?
Of ya kafam karıştı Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

korhankursat, Motorcu sanayide demişsin 100 kişiye soralım: Motorcu denildiğinde aklınıza ne geliyor? Çıkacak sonuç belli.
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 13.12.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooterini ulaşım aracı olarak kullanan kimseye zararı olmayan kendi halinde bir insanım.. Gülümsüyorum
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 13.12.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu ne yapacaksınız kim binici kim motorcu..Biniyoruz sürüyoruz işte....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cozinan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus demiş ki:
korhankursat, evet enteresan yaklaşımlar gelmeye devam ediyor. Bencede genel tanım babında kendimizi motorcu olarak tanıtıyoruz iyide herhangi bir aracın motorunu tamir edenlerede motorcu denmiyormu?
Bu durumda gerçek motorcu onlarmı?
Yoksa bizmiyiz?
Of ya kafam karıştı Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

korhankursat, Motorcu sanayide demişsin 100 kişiye soralım: Motorcu denildiğinde aklınıza ne geliyor? Çıkacak sonuç belli.

aracın motorunu tamir edene motor ustası ,motor kalfası vs bilumum şeyler söylenir.sayın korhankurşat motosiklet üzerindeki insanı anlayacak şekilde benim motorcu terimini istediğin gibi değiştirebilirsin.

Motorcu: motorunu ve motora binmeyi seven, doğayı seven, diğer motora binenler ile ortak duyguları paylaşan, motosikleti ile seyrin ruhunda yarattığı etkileri yaşamında bir parça gören ve bu uğurda sorumluluk duyup yaşayan , yaşamdan keyif almasını bilen , muhakeme yeteneği gelişmiş, dobra orta yolcu olmayan özgürlük hissinin yarattığı duygular ile başkaldırmasını bilen insandır.
Başa dön
cozinan Çevrimdışı cozinan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 13.12.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="DOUBLE_R_750"]Yahu ne yapacaksınız kim binici kim motorcu..Biniyoruz sürüyoruz işte....[/q

Motorcu olmayanların motorunu elinden alıp arabayla değişeceğim.

İshak kardeş Cüneyt uyardı tanıdıkmışız Bravo
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili besim,1987 den beri motosiklet kullanıyorum.yaş 38 oldu.oldu olmasına ama biz motosikletçi olabildikmi orası biraz karışık.çünkü yeri geldi hız sınırlarının 2.5 kat üzerine çıktık yeri geldi kırmızı ışıkta geçtik ,yeri geldi park yapılmaza park yaptık.eskiden yağmur kar demeden motosikletin üzerinden inmezdik.tecrübe ve yaş aldıkça motosikleti sürmekten çok seyretmekten zevk almaya başladık.yıllar içinde o kadar yol aldıkki yaptığımız km yi unutum artık.yinede motosikletle ilgili herşey çok güzel.araçsız yürümeye çıktığımda yol kenarında bir motosikleti gördüğümde durup bakıyorum.modeli ve markası ne olursa olsun.her yıl yeni modeller çıkarken çok heyecanlanıyorum ve merakla bekliyorum.mesela bu yazıyı yazarken arkadaşım aradı 2008 hayabusaları indiriyoruz gel bak abi diye.neredeyse yazıyı bırakacaktım.motosiklet aşkı işte .aslında gerçek motosikletçiler hergün içimizde olan kurye arkadaşlarımız,onlar hem sürücü hemde mekanikerler.yol tecrübelerine gelince sanırım bir kurye günde en az 150 km ayda 4500 km yıldada 54 000 km yapıyor.trafikteki tüm tehlikelere göğüs geriyorlar.motosikletlerinde bir arıza olduğunda takımlarını çıkarıp lastik patlağını yaptıklarına defalarca şahit oldum.ne hissediyorlar acaba .onlarada sormak lazım. Gülümsüyorum
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 13.12.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende biniciyim tam motorcu olabilmek için bence yıllar gerek ve birden ilk motor olarak 1000cc lik bir makina almamak gerek Çok gülüyorum
suleyman68
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 14.12.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 yaşındayım 9 yaşımdan beri motora biniyorum kendime görede iii bir biniciyim OK
Başa dön
suleyman68 Çevrimdışı suleyman68 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal