Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tvs Rtr 160

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tvs Rtr 160

Tvs Rtr 160

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gh0stRideR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.12.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Tvs Rtr 160 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.tvsapache.com'da gördüm Rtr 160 Modeli Türkiyeye gelicek mi acaba bilgisi olan warmı ?
Başa dön
Gh0stRideR Çevrimdışı Gh0stRideR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 14.12.2007 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet türkiyeye gelecek süper bir makine ya ben de hasta kaldım gelecek ama ne zmn gelceğini bilmiyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.12.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırı benımı cagırdı arkadasım galıba getırecekler amasu an kesın bişi yok ben tavsıye ederım makına alınır ama artık bana az gelıyo 250 lık bişi alıcam artık bakalım yaza ne olur bılınmez
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 14.12.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ama harbi güzel makine Alkışlıyorum

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 14.12.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alıcaklara hayırlı olsun şimdiden . başlangıç için güzel motor Bravo
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 14.12.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bu hafta 2.el bi cbr işim var olmazsa 0 apache alıcam.nasip artık
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.12.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanmıyorum _CrazYDriveR81_, bızde motor alıcagını burdan ogrenelım toprak olurmu Sinirlendim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gh0stRideR, paylaşım için gerçekten teşekkürler çok çok güzel bi makine bayıldım Alkışlıyorum
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.12.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geliş tarihinden haberi olan yokmu bende alıcam sanırım bundan biraz daha araşdıramda
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayel33
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin taşucu

MesajTarih: 22.12.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmicekmiş ben isotları aradım yetkili müdürle görüştüm 250 cc model gelecegi için rtr 160 ı iptal etmişler
Başa dön
karayel33 Çevrimdışı karayel33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Gh0stRideR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayel33 demiş ki:
gelmicekmiş ben isotları aradım yetkili müdürle görüştüm 250 cc model gelecegi için rtr 160 ı iptal etmişler

Hadi yaa :S:S
Başa dön
Gh0stRideR Çevrimdışı Gh0stRideR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
okan1919
Üye
Üye

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayel33 demiş ki:

kolpa,
1. hindistanda artık apache 150 üretilmiyor, tüm üretim rtr 160 a geçmiş durumda. burada da 150 stokları bitince rtr 160 ı getirecekler, getirmeyerek 150 cc liği satma gibi bir lüksü yok.sadece stok bititrmeye çalışıyorlar
2. 250 cc daha tvs sitesinde tanıtıma sunulmadan bu adamlar nasıl satacak merak ediyorum.
okan1919 Çevrimdışı okan1919 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 18.02.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bir Tvs kullanıcısıyım ama bu isotlar gruptan şikayetçiyim TVS kendi kendini tanıtıyor mesela en basit örneği adamlarım web sitesi kaç aydır aynı hiç değişmedi arkadaşlar kaç tane mail attım cevap bile yollamadılar benim zoruma gidrn TVS çok iyi marka ama ismi pek duyulmadı HONDA dan YAMAHADAN bence eksiği yok kendi kategorisindeki motorlara her türlü kafa tutar diye düşünüyorum ve isotlar grubu kınıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bdir
Üye
Üye

MesajTarih: 04.08.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvs rtr160 modeli eylül ayı içinde gelecek die bişeler yazıo ama sahibinden de..motor almayı düşünüyorum,rtr 160 kesin gelecekmi bilgisi olan varmı..yoksa boşu boşuna beklemiyim eylül ayını..bi aydınlatan olursa seviniriz..
Başa dön
bdir Çevrimdışı bdir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal