Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14 Aralık İzmir MD - MEHMET TAN Doğum Günü Partisi (fotolar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14 Aralık İzmir MD - MEHMET TAN Doğum Günü Partisi (fotolar)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 15:34    Mesaj konusu: 14 Aralık İzmir MD - MEHMET TAN Doğum Günü Partisi (fotolar) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok keyifli bi buluşma oldu....Mehmet Abi'nin doğum gününü hep birlikte, coşkulu bi şekilde kutladık....Red Bull'dan motosiklet sever arkadaşlarımızın süpriz ziyareti ve hepimize Red Bull ikram etmesi gecenin diğer bi güzelliğiydi....Mehmet Abi'ye tekrar nice mutlu yıllar dileğiyle fotoğraflara geçiyorum.....

Daha çoook fotoğraf var, bugün içinde vakit buldukça eklicem........
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.12.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet abim doğum günün kutlu olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
resimler için teşekkürler Bravo
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.12.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yav eline sağlıkta kardeşim. Hepsini bi kerede yüklesene be yav Gülümsüyorum Öle parça parça fotomu yüklenir Üzgünüm Çok gülüyorum

Bu arada nice yıllara Mehmet Abii Bravo
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 15.12.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan abi tekrar nice yıllara , gelmicem dedim seni kandırık yaptım Çok gülüyorum ama geldim dostun olarak seni bu acı gününde yalnız bırakmak olmazdı tabi, üzülme abi mahkemeye başvurur yaşını küçültürüz Delirdim

çok güzel bir ailesiniz , çok değerlisiniz sizi seviyorum Gülümsüyorum bu arada Mehmet abi bakıyorum pasta işini yine bana bıraktınız abi elini korkak alıştırma daha çok pasta kesiceksin sen Çok gülüyorum

yağmurun kızı, rüzgarın kadını...
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 15.12.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saglıklı huzurlu nıce yıllar dılerım mehmet abım benım Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tan ailesi olara mutluluğunuz hiç bozulmasın nice yıllara Mehmet abi Alkışlıyorum
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 15.12.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmetcim nice yıllara Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
5 Ocak ta benim yaş günüm İstandul Anadolu yakası toplantısıa İzmirden katılım vede özellikle Hakan başkanımızı bekliyoruz.
30 yaşıma basıcam (geceler hariç)

"Duydunmu Hakan Başkan 15 gün var işlerini ayarla"

En son derkunt tarafından 15.12.2007 - 16:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.12.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gece geçirdik. mehmet abi daha nice yaşgünlerini hep birlikte kutlarız inşallah.
OK
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 15.12.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni yaşınız sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin..Mutlu yıllar dilerim... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.12.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE, fotolar için teşekkürler güzel çıkmışlar bu sefer.
Mehmet abi yeni yaşın kutlu olsun. 18 yaşına geldin artık puntaya girerken yaş soramayacaklar Dil çıkarıyorum

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 15.12.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

the one kardeşim benim...
anladın yani...... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
-----------------------------------------------------
mehmet tan abim benim...doğum günün tekrardan kutlu olsun......

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 15.12.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğum günün kutlu olsun memet abi urfadan izmire cok selam Gülümsüyorum
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 15.12.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaç tane pasta var yahu Dil çıkarıyorum

Sağlıklı yıllara Mehmet Abi.. Çoook seviyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.12.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet abi nice yıllara orada bulunmayı çok isterdim fakat işlerimden dolayı gelemedim biraz üzgünüm doğum günün tekrar kutlu olsun Alkışlıyorum bu arada 20 yaşına girmişin desene çakı gibi askersin hazır bekliyonn... Dil çıkarıyorum bu arada en kötü gününün böyle olması dileğiyle... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal