Tarih: 15.12.2007 - 15:34 Mesaj konusu: 14 Aralık İzmir MD - MEHMET TAN Doğum Günü Partisi (fotolar)
Çok keyifli bi buluşma oldu....Mehmet Abi'nin doğum gününü hep birlikte, coşkulu bi şekilde kutladık....Red Bull'dan motosiklet sever arkadaşlarımızın süpriz ziyareti ve hepimize Red Bull ikram etmesi gecenin diğer bi güzelliğiydi....Mehmet Abi'ye tekrar nice mutlu yıllar dileğiyle fotoğraflara geçiyorum.....
Daha çoook fotoğraf var, bugün içinde vakit buldukça eklicem........ _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
MehmetTan abi tekrar nice yıllara , gelmicem dedim seni kandırık yaptım ama geldim dostun olarak seni bu acı gününde yalnız bırakmak olmazdı tabi, üzülme abi mahkemeye başvurur yaşını küçültürüz
çok güzel bir ailesiniz , çok değerlisiniz sizi seviyorum bu arada Mehmet abi bakıyorum pasta işini yine bana bıraktınız abi elini korkak alıştırma daha çok pasta kesiceksin sen _________________ Amare et sapare vix deo conceditur--
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1849 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 15.12.2007 - 16:25 Mesaj konusu:
Mehmetcim nice yıllara
5 Ocak ta benim yaş günüm İstandul Anadolu yakası toplantısıa İzmirden katılım vede özellikle Hakan başkanımızı bekliyoruz.
30 yaşıma basıcam (geceler hariç)
"Duydunmu Hakan Başkan 15 gün var işlerini ayarla" _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
En son derkunt tarafından 15.12.2007 - 16:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 15.12.2007 - 16:36 Mesaj konusu:
Yeni yaşınız sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin..Mutlu yıllar dilerim... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
THE_ONE, fotolar için teşekkürler güzel çıkmışlar bu sefer.
Mehmet abi yeni yaşın kutlu olsun. 18 yaşına geldin artık puntaya girerken yaş soramayacaklar _________________
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 562 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 15.12.2007 - 17:07 Mesaj konusu:
the one kardeşim benim...
anladın yani......
-----------------------------------------------------
mehmet tan abim benim...doğum günün tekrardan kutlu olsun...... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Mehmet abi nice yıllara orada bulunmayı çok isterdim fakat işlerimden dolayı gelemedim biraz üzgünüm doğum günün tekrar kutlu olsun bu arada 20 yaşına girmişin desene çakı gibi askersin hazır bekliyonn... bu arada en kötü gününün böyle olması dileğiyle... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız