Tarih: 06.03.2005 - 01:00 Mesaj konusu: Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!
14 Şubat 2005 de kurdugumuz Motordelisi Spor Kulübü'ne üye alımına başladık..
Sizlere daha önce açmış oldugumuz Topiclerde anlattıgımız gibi MD Spor Kulübü bir çok hedefleri olan bir kulüp..Bunları detaylı olarak tekrar anlatmak yerine MD üyelik avantajları ve Kulüp hedeflerimizi ögrenmek için aşagıdaki linke tıklayın..
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6661
Şimdi gelelim üye olmak için neler yapmak gerekiyor..
Üye olmak isteyenlerin doldurması gereken bir form ve dilekçe var ..Ayrıca Nüfus cüzdanınızında Fotokopisini ve 1 adet vesikalık fotografınızı bize posta yolu ile göndermek zorundasınız..
Şimdi bu evrakları size sunuyoruz..
ÜYELERDEN İSTENEN BELGELER
Aşağıda belirtilen belgeler eksiksiz olarak doldurulup Kulüp merkezine posta yoluyla gönderilecektir.
1.Üyelik dilekçesi (1 adet) İndir
2.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)
3.Üye Bilgi Formu (1 adet) İndir
4.Vesikalık Fotoğraf (1 adet)
Kulüp Adresimiz:
MotorDelisi Motosiklet Spor Kulübü
1438 Sokak No:18 Daire:1 Alsancak-İZMİR
Bununla beraber Tüzüğümüz geregi Üyelik aidatları her ay için 10 YTL dir
Üyelik aidatları yıllık alınacaktır .Yıllık aidat bedeli Valilik tarafından açılan MD Spor Kulübü banka hesabına yatırılacak ve alınan banka dekontu makbuz niteliği taşıyacaktır.
Yıllık aidat 120 YTL yi aşagıdaki Kulüp hesabına yatırmalısınız..
İŞ BANKASI
Hesap Sahibi: MOTORDELİSİ MOTOSİKLET SPOR KULUBU
Şube Kodu : 3401
Hesap No : 844861
Bu aşamadan sonra üyeliğiniz yönetim kurulu tarafından onaylanacaktır ve size aşagıdaki fotoda gördügünüz MD CLUB CARD başvurunuzdan 20-30 gün sonra posta yolu ile gönderilecektir.
Siz üyelerimizin mutlaka kulüp tüzüğümüzü okumanızı istiyoruz,Tüzügümüzü buradan indirebilirsiniz ..
Kulüp üyeleri Motordelisi.com portalında GOLD KASK rütbesiyle anılacaklardır.
Ayrıca yukarda bahsi geçen MD CLUB CARD sadece Kulüp üyelerine dagıtılacak ve kart sahipleri bir çok avantajdan yararlanacaklar..İşte bu kart..
Kulübe üyelikle ilgili her türlü sorunuz için MEHMET TAN ile 0532 281 00 40 numaralı telefondan görüşebilirsiniz.
En son HakanDincer tarafından 07.09.2007 - 02:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Tarih: 06.03.2005 - 02:10 Mesaj konusu:
PHAETONW12, hayır sorun olmaz..Bu arada lütfen Kulüp Banka Hesabına EFT ile aidat+giriş ücretini yatıracak olan arkadaşlar isim soyadı ile birlikte ve Motordelisi.com üye isminide yazarak yollasınlar..Ayrıca açıklama kısmında Aidat ücreti oldugunu belirtsinler.
Bu arada herkez mutlaka makbuzlarını muhafaza etsin.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 06.03.2005 - 05:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
demiştim yazımda,ve o yukarda verdiğim linkte demiştimki..
Motordelisi.com sitesine üyelik ile Kulüp üyeliği çok farklı şeyler,sitemiz tamamen ücretsizdir..
Kulüp üyeliğinin bir çok avantajı var..Bana bunları tekrar yazdıtma lütfen..Okusaydın olayı anlardın,
Lütfen önce yukarda yazdıgım linke tıkla ve kulüp nedir?,neden kulüp üyeliği? onu oku..
Bizler ciddi işler yapıyoruz ama yazdıklarımız okunmadan yorum yapılıyor..Sordugunuz yada soracagınız her sorunun cevabı var.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 06.03.2005 - 03:21 Mesaj konusu:
Hakan benim bilgilerim en yakinda eline gecer, tekrar kulubumuz hayirli olsun ve bunun cok buyuk ,basarili, egitici, cok guzel dostluklar baslaticak olan bir kulup olacagina benim cok buyuk bir inancim var. En basta seni tebrik ediyorum ve ayrica bu portalda yonetici olan arkadaslarada ayrica tesekkur ediyorum. Motor Delisi nin ne kadar ciddi ve verimli bir Kulup oldugunu gordum, ve tekrar Avustralyadan sesleniyorum benden Motor Delisine sonsuz destek :md: :md:
Tarih: 06.03.2005 - 13:20 Mesaj konusu:
abicim hemen uye olalim .. fekaat bu sube kodu hangi bankaya ait yaw? soolerseniz hemen gonderecem parayi..
hayirli ve de ugurlu olsun. Benim uyeligim de herkese ornek olsun. Motorsuz kalmis bir motorcu bile uye oluyo desinler..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız