cruiser hakkında bilgide olsaydı mukayese tam olurdu yinede teşekkürler.. _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
slm dostlar cruiser model olan honda shadow desem bi de vt 750 c desem ne dersiniz alıyımmı bu güzel motoru ? beni düşündüren yere yakın oluşu çünkü ben biraz uzunum _________________ NAKİTE SIKIŞTIĞIMDAN AKSESUARLARI İLE TEMİZ MOTORUMU UCUZA ACİL SATIYORUM
motor çok iyide sen sana yakışanı bilirsin..rast gele... _________________ türkiyenin heryerinde ayak izim vardır olmayan yerdede kawasaki kle 500 ün lastik izleri olacaktır.yeni yerler ve yeni kişiler tanımak hayat tarzımdır.emekliyim zamanım var
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1551 Nereden: EU/AVCILAR BEACH SİDE
Tarih: 19.12.2007 - 03:24 Mesaj konusu:
küçükken mz lere bile chaper dioduk _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/07zx10r/
İnsan Sahip Olduğu Şeyin Değerini Kaybedince Anlarmış.!!Kaybetmek İçin Önce Birşeyleri Kazanmak Gerekir..
gerçekten çok iyi açıklamışsın
bunu bilenler bile yani kendimden söliyim bikaç sene önce biyerde duymuştum bunu ama yinede ağız alışkanlığından hala chopper dyorum çoğu zaman..
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 762 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 11.02.2008 - 21:13 Mesaj konusu:
CENKR1,bende aynen dostum Donald_Duck, dostum bu ikna edici ve güzel bilgilerin için teşekkür ederim,detayını bu denli net bilmiyordum ,belkide choppercı pardon cruiser cı olmadığımdan bilmiyordum şaka bir yana bu değerli bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler,eline sağlık _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız