Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Chopper nedir - Cruiser nedir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Chopper nedir - Cruiser nedir
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bakkeyfine
Üye
Üye

Nereden: aydın-didim-akbük(ankara)

MesajTarih: 18.12.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cruiser hakkında bilgide olsaydı mukayese tam olurdu yinede teşekkürler..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.12.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala bunları karıştıran arkadaşlar varmı????

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 18.12.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgiler için çok teşekkürler ellerinize saglık Bravo Motordelisi

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
eserdevran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: afyon

MesajTarih: 18.12.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
eserdevran Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muratdragos
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.12.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm dostlar cruiser model olan honda shadow desem bi de vt 750 c desem ne dersiniz alıyımmı bu güzel motoru ? beni düşündüren yere yakın oluşu çünkü ben biraz uzunum
bakkeyfine
Üye
Üye

Nereden: aydın-didim-akbük(ankara)

MesajTarih: 19.12.2007 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çok iyide sen sana yakışanı bilirsin..rast gele...
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EU/AVCILAR BEACH SİDE

MesajTarih: 19.12.2007 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

küçükken mz lere bile chaper dioduk Dil çıkarıyorum
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 26.01.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo
deepdark82
Üye
Üye

MesajTarih: 11.02.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullanımı yanlış da olsa dilimize yerleşmiş bi kere cruiser diyince kimse anlamıyor anlamını bilsende mecbur chopper demek zorunda kalıyosun Gülümsüyorum
Başa dön
deepdark82 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 11.02.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok iyi açıklamışsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bunu bilenler bile yani kendimden söliyim bikaç sene önce biyerde duymuştum bunu ama yinede ağız alışkanlığından hala chopper dyorum çoğu zaman..
Başa dön
cagdass Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 11.02.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CENKR1,bende aynen dostum Üzgünüm
Donald_Duck, dostum bu ikna edici ve güzel bilgilerin için teşekkür ederim,detayını bu denli net bilmiyordum Bravo Şok oldum ,belkide choppercı pardon cruiser cı olmadığımdan bilmiyordum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum şaka bir yana bu değerli bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler,eline sağlık Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 11.02.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum bilmiyodum bak iii oldu tşk ler Alkışlıyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 18.02.2008 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncelıkle werdıgın bılgıler ıcın tessekurler.. ornegın arkadasın da dedıgı gıbı yamaha drag star chopper degıl o zamn ama neden motosıklet markaları bunlar chopper dıye satıyor ve ruhsatta chopper dıye gecıyoo acaba ınsanların chopperlara karsı heveslerını bıldıkler ıcın kullanmak amacıylamı yapılıyor ıcıme bı suphe dustu.bılgın warsa acıklarsan sewınırım donald_dock.

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
DaRZaMaT
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Salihli

MesajTarih: 03.03.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 03.03.2008 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye