yoookk yookk gidiyoruz kardeşim sen rahat ol. kaan ve barışta gelecek inş.
bugün beni arayacak olanlar var belkide yer bile kalmayacaakk ewet arkadaşlar acala edın yaw
Son Mesajdan 3 saat 52 dakika sonra eklendi:
mrb arkadaşlar serviste boş yer kalmamıştır.son katılım listesi aşağıdaki gibidir. bursa md ye göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim.
katılım listesi:
samet yıldız
sedat yıldız
naim yıldız
mustafa ( yeğen benim )
sertaç uçan
hakan çubukçu
akın
turgut
samet cbr
salih
klr 250 orhan
hakan demir( karacabey )
birol birinç
osman ( gemlik )
ercan pekel
emre karasu
mehmet durak( inegöl)
mustafa ( inegöl )
rıdvan tuncel
aşkın abay
mesut parlakay
ali erişkin ( honda sevisi )
orhan ülgül
kenan dönmez
tarık dönmez
celal sayıldı
arkadaşlar pazar günü sabah saat 6:00 - 6:30 arası santral garaj merkezde olunması önemle rica olunur. pazar sabah bursaya gelirken yolda geç kalma, lastik patlama tarzı bir sorun meydana gelirse mutlaka bana ulaşın...!!
servis pazar sabahı saat 5:30 da ankara yolu doğu garajında olacak saat 6:00 da santral garaj eski shell benzinliği garanti bankası önü.
doğu bölgesinden gelecek olan arkadaşları servis ile doğu garajından alacağız ve daha sonra saat 6 da s.garajda olacağız grüşmek üzere.
bizde inegölden geliyoruz 7-8 kişi kadar ama bizim arabamız war acaba bize bilet ayarlayabilirmisiniz (tekyıldızmotor) ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız