helal olsun size md ailesini gururlandırmaya devam ediyorsunuz.bundan sonrakı yarıslardada basarılarınızın devamını dılıyorum.kmk adına yarısan orhan abım yıne kupayı kapmıs.onuda buradan tebrık edıyorum
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 20.02.2008 - 16:10 Mesaj konusu:
paylaşım için teşekkürler güzel kareler yakalamışsınız _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Tarih: 20.02.2008 - 16:16 Mesaj konusu:
Bu arada merak ediyorum M.D de yarısan arkadaslar pro.antrenman yapma fırsatı buluyorlar mı yoksa cadde performansının ardından mı giriyorlar pistlere detaylı acıklama yazarsanız sevinirim ayrıca sponsorlarımız kimler?? _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız