katip, nerde yapıyo ybr 135 benım tıtan 120 goruyo ama hıc arkamda ybr gormedım daha onun hızı tas catlasa 110 ayrıca apache 140 basar ben ınanırım kı zaten ispatını erol arkadas ızlettı yotube ile herkeze almak farz oldu gayrı
Tarih: 16.12.2007 - 18:23 Mesaj konusu:
SyMPaTHeTicK, sen gel kapışalım bak bakalım ybr arkandamı önünde mi ybr yi ezip durmayın sinirlenmeye başlıyorum senelerdir ybr kullanıyorum cokda memnunum beyler çamur atmayın tamam düz yolda en fazla 120 ama en ufak eyimde 140 a ayapıştırmasınıda bilirim _________________
ewet geldım şimdi ben 140 ı gordum ama nasıl bırıncısı yaptıgım seyler basıt saglam bujı ırıdyum felan degıl adam akıllı bı bujı + 14 ön dişli baskada bişi yok 95 oktan benzin yanlız yokus asaa gazı yedıre yedıre kademelı olarak cıkar 110 da 5 e takarım yavas yavas 120 130 140 a cıkıyo ama sabıt olarak 125 dıye bılırım 130 140 da cok duramassın _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2044 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 16.12.2007 - 20:11 Mesaj konusu:
EROLL88, erol senden tvs hakkında gerçekçi bir yorum okumak gözlerimi doldurdu, ben bukadar zaman anlatmaya çalıştım bu motorlarla 140 yaparsın ama düz yolda değil, motorun sabit hızla max gittiği hızı o motorun to speedidir diye, 125 le bile gidemezsiniz sabit, 110 iyi bir hız hatta yüksek, benim gs 500 110 la giderken ybr den daha az yakıyor, burdan çıkacak sonuc motorlarınızı çok zorluyorsunuz gereksiz girişimler bunlar, sabredeceksiniz dişinizi sıkıp 125 cc leri satıp büyük motora geçiş yapacaksınız bukadar basit geçici hevesleriniz için birbirinizin kalbini kırıyorsunuz çok yanlış çookkk. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
sen basmasını bılmıyosan sorunu bırazda kendınde ara bence
valla ben ii basıyorum ama makina 140 yapmıyor işte modifiyesiz olmaz bu iş
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
hayabusa2785 demiş ki:
EROLL88, erol senden tvs hakkında gerçekçi bir yorum okumak gözlerimi doldurdu, ben bukadar zaman anlatmaya çalıştım bu motorlarla 140 yaparsın ama düz yolda değil, motorun sabit hızla max gittiği hızı o motorun to speedidir diye, 125 le bile gidemezsiniz sabit, 110 iyi bir hız hatta yüksek, benim gs 500 110 la giderken ybr den daha az yakıyor, burdan çıkacak sonuc motorlarınızı çok zorluyorsunuz gereksiz girişimler bunlar, sabredeceksiniz dişinizi sıkıp 125 cc leri satıp büyük motora geçiş yapacaksınız bukadar basit geçici hevesleriniz için birbirinizin kalbini kırıyorsunuz çok yanlış çookkk.
çok haklısın bende tvs min yanında birde gsr 600 aldım zaten en azından hız yapamama sorunum yok artık _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
Tarih: 20.01.2008 - 22:02 Mesaj konusu:
asphaltkowboy, herşey hız değildir belki 140 ta yapıyo olabilir ama ybr kadar saat gibi çalıştığından şüpem war.Madem bu kadar güvelinir ve bu kadar sağlam hangi kurye şirketi tercih ediyor?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız