Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 125cc ile 150cc çinmalı deney

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

125cc ile 150cc çinmalı deney

125cc ile 150cc çinmalı deney
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 27.12.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam denemiş ve yapmış bravo Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.12.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maliyeti nedir bu işlemlerin soran olursa bulsunlar seni Göz kırpıyorum
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 27.12.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yüksek performans lafı cok komikyaaa Gülümsüyorum 150 cc degilmi bu motor Dil çıkarıyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 29.12.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hala anlamış değilim olayı, 125 cc motorun silindirini değiştirmediniz, 150 cc piston aldık 2.5 mm yonttuk sonra 125cc silindire yerleştirdik ama silindir hacmi sabit kaldı, motor yine 125 cc kaldı. ben bu işten bişe anlamadım kusura bakmayın
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 29.12.2007 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50mm piston 52.5mm olmuş oldu neyi anlamadınki Şok oldum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 29.12.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yani, 50 mm pistona 2.5 mm nasıl eklediler
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.12.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELAM ,Arkadaşlar motorların içi dışı çalışma prensipleri bu kadar anlaşılır ve bilinirken neden türkiyede bir motor üretimi yok,yoksa varda ben bilmiyormuyum,model uçak motorlarını ,motosiklet motorlarını,oto motorlarını artık birileri yapsın,işadamlarımız bu konularda yatırımlarını arttırsın dimi.buda yerli motorumuz diyelim grurlanalım.arkadaşlar bu topici okurken aklıma geldi,son çıkan yenilikleri araştırmadım ama herzaman kendime sormuşumdur türkiye neden yapamıyor diye saygılar sevgiler bol muhabbetler
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 29.12.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz her zaman 125 cc motoru zaten 150 cc yapıyoruz mesela mt 125 e fln çok güzel oluyo hem onlarda da diyaframlı karburatör var çok güzel uyum sağlıyo sonra müşteri geliyo abi siz ne yaptınız benim motoruma diyo uçak gibi gidiyo diyo bize bizde 150 cc oldu diyoz
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 12.01.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar galba anlatmakta güçlük çekiyorum diyorum ki 125cc bir gömlek yerine 150cc gömlek takıyoruz ama blok yapısı uymadığından gömlek dışından 2,5mm alıyoruz ve blokla uyum sağlatıyoruz piston segmanlar hepsi değişiyo ve alsa na 150cc bir makina şimdiki proje daha farklı denek olarak kuldığım maknıda başarılı olursa size ve sizlere küçücük 125cc makinanın neler yapabıleceğini hem anlatır hemede video olarak göndereceğim baklalım hayırlısı işallah başarılı oluruzda yüzümüz kara çıkmaz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: türkiye

MesajTarih: 12.01.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

usta samsunda nerede senin işyeri bende motosiklet ustasıyım tanışalım işyerinin ismi ne.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

anlamadan diinlemeden yorum yapan arkadaşlar var çinli bir motora 150 silindir takmış 150 lik demiş birine 125 lik silindir takmış 125 lik demiş neden ince hesaplar peşinde koşuyorsunuzki.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 08.02.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana msn veriytemimö arkadaşım eklersin levent26955@mynet.com ok
konuşuruz
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cezetci
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.02.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işlem cok basit ben bunu iki sene önce haojin marka motosikletime yapmıstım net 145 kmh elde ettim ama daha yapacagın cok sey var
Başa dön
cezetci Çevrimdışı cezetci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 24.02.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önceki sayfadada söyledim ne dersen de motorun ömrü kısalıyor

bizde ybr de yaptık çokta güzel oldu gidişi son hızı değişti fakat motorun bilyaları bozulma yaptı sesi arttı ve krankta aşınmalar oldu

yapılmaz değil hertürlü yapılır performansıda artar ama ömrü kısalır Bravo
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2008 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tnevel, valla haklısın bu ısın bırazda tecrubeyle alaksı var bendede TİTAN var acaba sılındırını ne kadar buyutebılırz?
Başa dön
repsol_35 Çevrimdışı repsol_35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
greywolf45
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 09.04.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

usta bende manisa turgutluda oturuyorum şimdi bende senin gibi silindir büyütmek istiyorum ve bende kymco 125 cc var ben buna neler yapabilirim burda arkadaşlara ders vermek gerekiyor da onun için yani yardımcı olursan sevinirim 05065669991 Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
greywolf45 Çevrimdışı greywolf45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal