Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Coşkun Şakre ustadan,Airbrush TURKEY REPLICA kask

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Coşkun Şakre ustadan,Airbrush TURKEY REPLICA kask

Coşkun Şakre ustadan,Airbrush TURKEY REPLICA kask
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.12.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Coşkun Şakre ustadan,Airbrush TURKEY REPLICA kask Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Coşkun Şakre yi tanımıyan yoktur sanırım.
Varsada aşagıdaki linke göz atarak AIRBRUSH tekniği ile yarattıgı şahaserleri görebilir.
http://www.motordelisi.com/ftopict-39988.html

Kendisine AIRBRUSH için verdiğim "0" yani hiç kullanılmamış SHARK Replica kaskı ,Kenan Sofuoglu için üretilen SHOEI nin kaskı gibi yapmasını söylemiştim ama kendisi bana kalırsa ondan daha iyi yapmış..,
Özellikle kaskın arkasına yaptıgı ATATÜRK grafiği olaya çok daha büyük anlam katmış..
Usta nın anlayışla karşılayacagını bekleyerek bu kaskı AÇIK ARTTIRMA ile bu topicden satışa sunuyorum..Burdan elde edilecek gelir ile Motosiklet Kazası geçirerek Bitkisel Hayata giren Gökmen GÖK arkadaşımıza yardım yapacagım..

AÇIK ARTTIRMA için:
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7442459
İşte tamamen el emegi,Coşkun ŞAKRE imzalı TURKEY REPLICA Shark kask...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.12.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile helal olsun bu adam işten anlıyor yaw Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 28.12.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 28.12.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Atatürk bir ilk olmuş diyebiliriz!
Harika olmuş,ellerine sağlık...

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 28.12.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu adam bu işi biliyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.12.2007 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper yaaaa gercekten yetenek meselesı Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 28.12.2007 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaki Ataturk mukemmel olmus. Istanbul'da olaydim, ben de yaptirirdim bundan bi tane. Eskiyen kasklara cok guzel bir care su airbrush. Scooterda is gorur.
Super bir sey olmus... Alkışlıyorum
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2007 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güsel olmus gerçekten Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2007 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu neden replica kask diyosunuz yaaa anlamıyorum ben sahtemi yani o Çok gülüyorum hani replika motoru anladıkta kask ne oluyo Çok gülüyorum
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.12.2007 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ellerine sağlık coşkun abi ayrıca kaskın açık artırma ile satılıp gelirinin Gökmen GÖK isimli arkadaşımıza verilecek olması olaya ayrı bi güzellik katmış teşekkürler sayın Hakan Dinçer Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 28.12.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel olmuş shoeı kenan ıle bunu bır karsılastırmak gerek bu daha çekici olmus gıbı Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 28.12.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok güzel bir çalışma gölgeleme çok başarılı görünüyor Alkışlıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 28.12.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Usta nın anlayışla karşılayacagını bekleyerek bu kaskı AÇIK ARTTIRMA ile bu topicden satışa sunuyorum..Burdan elde edilecek gelir ile Motosiklet Kazası geçirerek Bitkisel Hayata giren Gökmen GÖK arkadaşımıza yardım yapacagım..

Başkanım seni tebrik ederim helal olsun sana. Bu kadar duyarlı olmanız beni gerçektende çok duygulandırdı Alkışlıyorum Alkışlıyorum
İşte MD'li olmak böyle bir şey.
Bu arada Coşkun ŞAKRE arkadaşımızın ellerine sağlık. süper bir kask çıkmış ortaya. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 41 saniye:

Her ikinizide ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 28.12.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aferin Şakre
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 28.12.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline ve gözüne sağlık üstad.... Çooookkkkk güzel olmuş... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal