Kendisine AIRBRUSH için verdiğim "0" yani hiç kullanılmamış SHARK Replica kaskı ,Kenan Sofuoglu için üretilen SHOEI nin kaskı gibi yapmasını söylemiştim ama kendisi bana kalırsa ondan daha iyi yapmış..,
Özellikle kaskın arkasına yaptıgı ATATÜRK grafiği olaya çok daha büyük anlam katmış..
Usta nın anlayışla karşılayacagını bekleyerek bu kaskı AÇIK ARTTIRMA ile bu topicden satışa sunuyorum..Burdan elde edilecek gelir ile Motosiklet Kazası geçirerek Bitkisel Hayata giren Gökmen GÖK arkadaşımıza yardım yapacagım..
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3853 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 28.12.2007 - 01:48 Mesaj konusu:
Arkadaki Ataturk mukemmel olmus. Istanbul'da olaydim, ben de yaptirirdim bundan bi tane. Eskiyen kasklara cok guzel bir care su airbrush. Scooterda is gorur.
Super bir sey olmus... _________________ R1 Hedef
çok güzel olmuş ellerine sağlık coşkun abi ayrıca kaskın açık artırma ile satılıp gelirinin Gökmen GÖK isimli arkadaşımıza verilecek olması olaya ayrı bi güzellik katmış teşekkürler sayın Hakan Dinçer _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tarih: 28.12.2007 - 11:56 Mesaj konusu:
Gerçekten çok güzel bir çalışma gölgeleme çok başarılı görünüyor _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2104 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 28.12.2007 - 11:58 Mesaj konusu:
Alıntı:
Usta nın anlayışla karşılayacagını bekleyerek bu kaskı AÇIK ARTTIRMA ile bu topicden satışa sunuyorum..Burdan elde edilecek gelir ile Motosiklet Kazası geçirerek Bitkisel Hayata giren Gökmen GÖK arkadaşımıza yardım yapacagım..
Başkanım seni tebrik ederim helal olsun sana. Bu kadar duyarlı olmanız beni gerçektende çok duygulandırdı
İşte MD'li olmak böyle bir şey.
Bu arada Coşkun ŞAKRE arkadaşımızın ellerine sağlık. süper bir kask çıkmış ortaya.
Tarih: 28.12.2007 - 12:11 Mesaj konusu:
Eline ve gözüne sağlık üstad.... Çooookkkkk güzel olmuş... _________________ Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...A Rh (+)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız