Kayıt: Dec 21, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA
Tarih: 30.12.2007 - 00:50 Mesaj konusu:
tek kelime ile gurur duydum md için ve işlerin ilerletılmesını arttırılmasını yardım kamyalarının düzenlenmesını isterım ilerleyen zamanlarda bunlarında olacagını ümit edıyorum md aailesine basarılar _________________ SONUNDA DİNECEKSE FIRTINA, OLSUN; YİNE DE SEVMİYORUM SENSİZLİĞİ...
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1806 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 30.12.2007 - 03:35 Mesaj konusu:
örmek olsun _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 12.03.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
Başkanım ve değerli yöneticilerim böğrümüzü kabarttınız tebrikediyorum böyle duyarlılıklarla MD nin sırtı yere gelmez _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: Mar 07, 2007 Mesajlar: 53 Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ
Tarih: 12.03.2008 - 17:31 Mesaj konusu:
Motorcu ruhu doğa ile bütünleşmesinin bir göstergesi bence. Tek yapılacak şey _________________ Ben bir Haziran Motorcusuyum, Kışın Yuvamda, Yazın Doğada, ovada Deniz Kenarında olurum....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız