Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3568 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 30.12.2007 - 13:52 Mesaj konusu: Motorunuzla Gitme Hayali Kurduğunuz Ülke ve Nedeni
ben düldülüm cbf 150 ile Kıbrısa gitmeyi çok istiyorum...Yeşil Hatta kadar gidip UN Birelşmiş Milletler askerinin olduğu bölgeye kadar ikaz yiyene kadar birileri beni durdurana kadar gitmek istiyorum...Kıbrısı yıllardır anlattılar...motosikletle gitmek nasip olmadı...Yurtdışına çıkmanın hayal olduğunu biliyorum... motorumda kocaman bir Türk Bayrağıda olacak bu arada...
Kıbrısss 2008 de bekleee beniii...
tek bildiğim ise tanıdığım tüm motorcular Yunanistan İtalya yollarına kendilerini vurmak istemeleri... ne var oralarda bilmiyorum...Halbukim İsveç İsviçre bana daha çekici geliyor...
Afganistana gitmek isteyenlerede bişey demiyorum...Kandaharda Talibanla beraber kayfaltı etmekde hoş bir ambians...Merhaba Talibann biz dostuzz...
Yani Endurocuların büyük CC sahibi arkadaşlar için İtalya Yunanistana gitmek Hacca gitmek gibi birşey...orda tavaf oluyor bizim tayfa
Ha birde Sümela Manastırına gitmek istiyorum...Sahil yolu yapıldı...herşey çoookk güzel olacakk bu yazzz.... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (24950 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 30.12.2007 - 14:08 Mesaj konusu:
ewt bende akdeniz'i gezmeyi çok istiyorum motorum ve ben ahh ahhh _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
yabancı ülkeye çıkma gibi bir isteğim yok ama ülkemi karış karış gezmek istiyorum. _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız