Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir de Kazaya Bir Kurban Daha Verdik...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir de Kazaya Bir Kurban Daha Verdik...

İzmir de Kazaya Bir Kurban Daha Verdik...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Bir atasözü 40 aferin 1 karın doyurmaz kendimizi kimseye kanıtlamak
zorunda deyiliz lütfen kendi limitlerimizi zorlamayalım.
Hani derlerya trafik afetmez, Trafik afetsede motor af etmiyor. Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 31.12.2007 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,
Kardeşim güzel yazmışşın bunu tüm yeni motorcuların okuması gerek. Site admin ve moderatörleri bu yazıyı derleyip sabit bi topikte açsa iyi olur.
Bu vesile ile tekrar "Allah rahmet eylesim ailesine allah sabır versin." dileklerimi sunarım
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
ya duyduğum andan itibaren soktayım.ve ne diyeceğimi bilmiyorum. Fatihi motor camiasına girişinde bizzat rol oynayan biri olduğum için çok tuhaf bi üzüntü içinteyim ama bu konuda eklemek istediğim seyler var ve bu özellikle yeni baslayan arkadaslara ders niteliğinde bi yazı olucak tabiki anlamak isteyene.
Fatih 1 yıl kadar önce bizim sirkete gelip motor almak istedi,scooter tecrubesi bile tam olmayan bi arkadastı ve 600cc hatta 1000cc kullanmak istiyordu ona gereken tum uyarıları yaptım ve en azından 600ccye ikna ettim ve bi R6 verdik bu arkadas 1-2 ufak kazayla 3-4 ay kadar R6yı kullandı sonra bu makina bana yetmemeye basladı diyordu. bende gülüyordum yahu R6 yı 3 aylık bi tecrubeyle nasıl bitirdin diyordum o kendini çok iyi sansada aslında cokk tecrubesizdi ama herzaman böyle olur 3-4 ay sonra herkes kendini ROSSİ sanar ve en tehlikeli dönem bundan sonra baslar. tutturdu 1000cc diye ama yine bi şekilde bukez 600RR verdik 2-3 ay kadarda bunu kullandı ve maddi sorunlar nedeniyle sattı ve artık kafaya koymuştu kesinlikle gsxr 1000 almak istiyordu hatta benim motorumu istedi ama ona bu makinayı 30.000 versende vermem sana dedim sonra vicdan azabımı yasatcan bana yaw dedim ben satmam git nerden alırsan al dedim. bi makina aldığını duydum yanıma geldi K5 almış.. yine çok uyardım makinanın özelliklerini 600cc den olan farklarını anlattım uzun uzun. ama kendine olan güveni yuzunden eminim içinden bu adamda amma abarttı yaw diyordu. ve 2-3 ay kadar kullandı işte yeni motorunu ve bu onun son motoru oldu. işte sunu belirtmeden gecemicem motorla saka olmaz RACİNG TEBESSUM BİLE ETMEZ... allah rahmet eylesin nur içinde yat kardesim keske yasasaydın da bu yazıma bi cevap verseydin ve haklıydın deseydin.. Ağlıyorumkısacası arkadaslar 14 ay gibi kısa süre içinde R6-600RR VE GSXR1000. bu hızla artan hacim ve yüksek performans için gereken tecrubeyi kazanmak bukadar kolay olmuyor işte. parayı basıp almak kolay herkes kendini çok yetenekli sanar çok iyi sanar ve bu yönde yapılan uyarılara gülüp gecer. ama yapılan anlık hata telafisi mümkün olmayan sonuçları doğuruyor.. Üzgünüm

Yazdıklarının büyük çogunluguna katılsamda "tecrübe" konusunda tereddütlerim var artık..Çünkü çok sevdiğim arkadaşım Dr. Ömer Uzma nın bu sene yaptıgı kazadaki ölümü geliyor aklıma.Sitemizinde Moderator ü olan "flowrider" hayatımda gördüğüm en güvenli motosiklet kullanan,tam teşekkülü asla bırakmayan,TR deki tüm egitim sertifikalarına sahip,inanılmaz dikkatli bir kullanıcıydı..Bu saydıklarımın hiçbirisi Ömer in yaşamasını saglamadı..Öldü gitti..
Fatih arkadaşımız için çok üzgünüm.Allah rahmet eylesin..
Motosiklet üzerindeyken sahip oldugunuz tecrübeye asla güvenmeyin.
Bu alemde çook uzun yıllardır varım..Kimleri topraga vermedikki.En tecrübeli dediğimizden,tecrübesiz dediğimize kadar..
Alsancak ta 12 yıl önce Faces,Ömerağa da takıldıgımız arkadaşların yarısı toprak altında.Şimdi saysam moralimide bozacagım..Ama genelde Motosiklet üzerindeyken ihtiyacınız olan tek şey DİKKAT...Tecrübe ise sadece ikinci planda kalıyor..AMA önemli bir birikim tecrübe..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesim kardeşimize , Allah geride kalan sevenlerine ailesine sabırlar versin Üzgünüm
kazayı yapanların vicdanına bakın yaa ölümlü kazayı yap birde kendini kurtarmak için aracım çalındı diye yalanlara başvur olacak şey değil Öfkeliyim
birde dikkatimi çeken yanılmıyorsam şayet gazetede çıkan haberde kardeşimizin hastaneye giderken yolda vefat ettiğini yazmış , o halde resimde yerde üzeri örtülü yatan kim Üzgünüm

En son tamero tarafından 31.12.2007 - 01:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nafi
Üye
Üye

Nereden: KIBRIS

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm
serdar23_bilgem
Üye
Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otomobil kazalarına alıştım da yerde öylece yatan motosiklet ile sürücüsüne alışamadım doğrusu.

Üzücü bir görüntü. Allah rahmet etsin.Yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Ağlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, haklısın baskan farklı bi açıdan yaklasmışın duruma ama doğru bazen oyle pozisyonlar oluyorki tecrübe de yetersiz kalıyor. ancak sunu eklemek istiyorum 2-3 ay önce aydın otobanında basıama gelen bi olay eğer 3-4 sene önce basıma gelseydi bende suan burda değildim.bazen tecrübe sayesinde soğukkanlı davranıp olayı en az hasarla atlatabiliyoruz otoban gişelerinde 2km kuyruk olduğu hiç aklmıma gelmezdi ve 250ile o kuyruğu gördüğümde nasıl durdum bilmiyorum zaten yolum bittiğinde hala 60km üzerindeydim ve emniyet seridi bile dolu olan yolda bi boşluk bulup daldım araya 7-8 araba yı böyle gecip ancak durdum. bu olayı 3sene önce yasasaydım muhtemelen panikten dolayı durma sqansım boşluk görme sansım olmayacaktı..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tdm850-
Üye
Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
Gerçekten eğer aklı duygularında ötesinde
herşeye hakim kılmazsak didon ve gaz koluda
başka şeylerin (hırs, keyifle karışık çılgınlık gibi)
eline geçebiliyor bunları sağlama aldıktan sonra elbette
"kader"de bu sıralamada yerini alıyor
ama önce akıl ve iradenin hakimiyeti şart
eğer o olmazsa kaderide hatalar
ın müstehak olduğu kazalar belirleyebiliyor,

kusura bakmayın üzüntüyle belki biraz ukalalık gibi
gelen bu cümleleri inanın 15 sene üzerine tekrar motor kullanmaya başaladığmda sürekli kendime telkin ediyorum
evet bu mereti seviyorum ve keyif alıyorum ama bazen
o kadar yakın hisedebilyorumki aniden açılan bir kapı veya dikiz aynasın bakmadan şerit değiştiren birini gördüğümde ya ben yanında , yakınında
olasam bu katilin (ki bu umarsızlara affedin başka isim bulamıyorum)
veya geldiğimi göre göre yola çıkan umursamazları gördüğümde emin olun başka birşey kalmıyor geriye
Akıllı ve Dikkatli olmaktan başak çaremiz yok yok yokkkk.

Üzgünüm Allahtan bu arkadaşımıza Rahmet bizler için dikkat ve kazalardan musibetlerden korunmuşluk diliyorum.

kusuruma bakmayın belki bi çaylak için uzun oldu ama gerçekten
bunları yazmak istedim............................
Başa dön
tdm850- Çevrimdışı tdm850- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Dediğim gibi "Tecrübe" sahip olunması gereken ve mutlaka motorcunun kullanması gereken birikim..
Fakat bazı anlar vardırki DİKKAT li ama tecrübesiz bir sürücü olmak çoook tecrübeli ama DİKKATSİZ olmaktan daha işe yarar..
Eger hem Dikkatli hemde Tecrübeli iseniz artık iş sizden çıkmış karşınıdakinin DİKKAT li olup-olmadıgına kalmıştır..
Zaten en kötü olanıda budur..
Sizin yaşamak adına yaptıklarınızı karşınıdaki umursamaz ..Siz HAKLISINIZDIR ama ölü.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü allahtan rahmet ailesine başasğlığı diliyorum Üzgünüm allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 31.12.2007 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kardeşimizi daha kaybettik Üzgünüm
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 31.12.2007 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet elesin ne diyeyim çok üzüldüm inşallah bu son olur Üzgünüm Ağlıyorum
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 31.12.2007 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin.. hepimizin.. başı sağolsun.. Allah yakınlarına sabır versin Ağlıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin.. Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal