Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)

2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durmak Yok Yola DEVAMMMMMMMMMMMM Gülümsüyorum Bravo Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
carsi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 31.12.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 yılı 2007 yılından daha etkin ve daha başarılı bir yıl olarak geçer
helal sana büyük başkan
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 31.12.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok onur Verici guruR VeriCi...BaşaRıLArın Devamını dilerim. Alkışlıyorum
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 31.12.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahiden bı cok seyı gerıde bıraktık ve sankı her yıl oldugu ıgıb bu gunlerı ozlıcem Ağlıyorum herseye ragmen hersey cok guzeldı yenı yılda yenı etkınlıkler yenı gezıler dılerım umarım lastıgınız yoldan ayrılmaz bı omur boyu Bravo Çoook seviyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 31.12.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yenı yılda daha guzel seyler yasanması dılegıyle tebrıkler yonetıceler ve baskan
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 31.12.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper işler yapmışsınız Allah kabul etsin güzel insandır md ailesi ve hep öyle kalacaktır... Bravo OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 31.12.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice mutlu seneler dileğiyle Bravo
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.12.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ı love MD Çoook seviyorum

Keşke Büyük Buluşma Ankara MD = Konya MD buluşmasınıda aktarsaydık Çok gülüyorum O mahşeri kalabalık görülmeye değerdir Göz kırpıyorum

Başkanım ellerinize sağlık Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.12.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo diyor ve ayakta alkışlıyorum Alkışlıyorum
demgah şimdi Çevrimiçi demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muro632
Üye
Üye

MesajTarih: 31.12.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md olarak eminim ki geçmişte bu sadece 2007 ile ilgili deill ilk kuruldugu günden beri belli bi amaç için kurulmuş bir motor forum sitesi bu amaçlarını büyük katılımlar alarak ilerleten ve bugün bu noktaya getiren md yönetim kuruluna çok teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki md gibi bi sitemiz ve iyi ki MD spor klübümüz warr...

nice mutlu umutlu kazasız belasız yııllara..

emegi geçen herkese sevgi ve saygılar...
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 31.12.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gurur verıcı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca şimdi Çevrimiçi OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.12.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam yorumumuzu yaptık, Ama her MD ye girişte bu konuya yönlendirilmek istemiyorum Öfkeliyim Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei

En son On7_li tarafından 31.12.2007 - 15:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TeTe
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.12.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md farkı birkez daha gözler ününde,emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum.Hakan hocam emeğinize saygımız sonsuz.herkese nicemutlu senelere... Alkışlıyorum
Başa dön
TeTe Çevrimdışı TeTe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 31.12.2007 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eh fena değil, bide bu kadar 'mütavazi' olmasak..(her fırsatta)
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 31.12.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 de daha büyük etkinliklere imza atmanızı dilerim.... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal