Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5944 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 31.12.2007 - 12:12 Mesaj konusu:
sahiden bı cok seyı gerıde bıraktık ve sankı her yıl oldugu ıgıb bu gunlerı ozlıcem herseye ragmen hersey cok guzeldı yenı yılda yenı etkınlıkler yenı gezıler dılerım umarım lastıgınız yoldan ayrılmaz bı omur boyu _________________
süper işler yapmışsınız Allah kabul etsin güzel insandır md ailesi ve hep öyle kalacaktır... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
md olarak eminim ki geçmişte bu sadece 2007 ile ilgili deill ilk kuruldugu günden beri belli bi amaç için kurulmuş bir motor forum sitesi bu amaçlarını büyük katılımlar alarak ilerleten ve bugün bu noktaya getiren md yönetim kuruluna çok teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki md gibi bi sitemiz ve iyi ki MD spor klübümüz warr...
nice mutlu umutlu kazasız belasız yııllara..
emegi geçen herkese sevgi ve saygılar... _________________ aşk dedigin nedir ki gülüm, ben MOTOR için senden vazgeçmişim:)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız