Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 31.12.2007 - 15:28 Mesaj konusu:
Ne çabuk geçti 2007 yaa. Hakikatten md nin faaliyetlerini anlatmaya bu topic değil bu site yetmez. Çünki Md kendini aştı. Sıradan bir motorcu sitesi olmaktan çıkıp; sadece Türkiye değil tüm dünyaya yayılan bir kuruluş oldu.
Örneğin ben hiç yüzlerini görmesemde gerek yurt içi gerek yurt dışı bir çok arkadaş dost edindim. Görüştüklerimi saymıyorum bile üüüü
Konya'da SGOR, Ali_42, Ömer-Bozkurt, Hayabusa, ZXR-halit, Zevk-motor(mehmet çal usta), Siyah10
Diyarbakırda memocan, motordelisiyunus, toocold
Merzifonda, der76, Volkanoptik
Adanada Neuremencer,
İzmirde Hakan dinçer, mehmet tan, arap,kadri
İstanbulda Metehan
Malatyada vulcan666
Şanlıurfa da Dr.barış, Kemal usta
daha adını sayamadığım birçok kişiyi MD sayesinde tanıdım. Ve de çok güzel dostluklar kurdum.
TEŞEKKÜRLER MD İYİ Kİ VARSIN _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Aug 08, 2007 Mesajlar: 207 Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir
Tarih: 31.12.2007 - 17:12 Mesaj konusu:
söylenecek pek bisey yok hersey ortada yeni yıldada ins. devam eder calismalar Allah (c.c.) HakanDincer, abimizi basta olmak üzere kimseyi basımızdan eksik etmesin _________________ 0 Rh +
150 Fanatik Siyah beyaz
ilerde olucak honda 600RR siyah beyaz
Güzel bir topic olmuş 2008 inşALLAH kazasız belasız daha güzel etkinliklerle hep birlikte oluruz emegi geçen bu birlik beraberligi saglayan tüm MD yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ederim herkesin yeni yılını kutlarım _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 31.12.2007 - 17:39 Mesaj konusu:
Güzel bir yılı acısı ve tatlısıyla geride bıraktık
Güzel orgasnizasyonlara imza attık ama ömür boyu benim için hatıra kalacak katıldığım en iyi etkinlik MotorDelisiTiyatroKlubü idi
_________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 31.12.2007 - 17:47 Mesaj konusu:
gurur verici bi tablo bu tüm camia adına tüm md nin yeni yılı kutlu olsn 2008 de daha nice güzellklere inşallah _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 636 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 31.12.2007 - 17:53 Mesaj konusu:
biz motosiklet kullanıcıları birbirimize sahip cıktıgımız sürece sesimizi
duyurabiliriz.bu ses hepimizin sesi,özgür insanın sesi,dünyayı seven
insanoglunun sesi sizlerinde katkılarıyla 2008 yılında sesimiz dahada
yüksek çıkacak.sağolun iyiki varsınız...
2008 yılı sağlıklı, inançlı ve paralı tüm aileniz ve yakınlarınızla geçsin... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Tarih: 31.12.2007 - 17:58 Mesaj konusu:
Ben MD yi Fenerbahçe Spor Kulübüne benzetiyorum...Hakan Dinçer sizide AZİZ Başkana Çünkü sürekli büyüyor ve ilerliyoruz... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız