Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)

2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 31.12.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi topic olmuş eline sağlık başkan güzel anlatmışın Alkışlıyorum

2008 de de aşağı kalacak halimiz yok zaten Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 31.12.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne çabuk geçti 2007 yaa. Hakikatten md nin faaliyetlerini anlatmaya bu topic değil bu site yetmez. Çünki Md kendini aştı. Sıradan bir motorcu sitesi olmaktan çıkıp; sadece Türkiye değil tüm dünyaya yayılan bir kuruluş oldu.
Örneğin ben hiç yüzlerini görmesemde gerek yurt içi gerek yurt dışı bir çok arkadaş dost edindim. Görüştüklerimi saymıyorum bile üüüü

Konya'da SGOR, Ali_42, Ömer-Bozkurt, Hayabusa, ZXR-halit, Zevk-motor(mehmet çal usta), Siyah10
Diyarbakırda memocan, motordelisiyunus, toocold
Merzifonda, der76, Volkanoptik
Adanada Neuremencer,
İzmirde Hakan dinçer, mehmet tan, arap,kadri
İstanbulda Metehan
Malatyada vulcan666
Şanlıurfa da Dr.barış, Kemal usta
daha adını sayamadığım birçok kişiyi MD sayesinde tanıdım. Ve de çok güzel dostluklar kurdum.

TEŞEKKÜRLER MD İYİ Kİ VARSIN Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 31.12.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle helal olsun diyorum okadar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz bunca etkinlik ve organizasyonları yapma cesaretini, siz üyelerimizden aldık.

Bu yüzden ben üyelerimizi alkışlıyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylenecek pek bisey yok hersey ortada yeni yıldada ins. devam eder calismalar Allah (c.c.) HakanDincer, abimizi basta olmak üzere kimseyi basımızdan eksik etmesin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçektende süper bir yılı geride bıraktık. Allah'ım daha böyle güzel nice seneler nasip etsin. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: Karlsruhe-Almanya------TR Kayseri

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayin ve Degerli MD Yönetimi ve Üyeleri,

Örnek olacak Faaliyetlerde bulunmussunuz, Adi,niz sirf Türkiye,de degil Avrupada,da duyulmustur.

Özgürmotorcular adina, böyle bir basaridan dolayi, hepinizide yürekten kutlar ve basarilarinizin devamini dileriz.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Saygilarla

BIKER032
Başa dön
biker032 Çevrimdışı biker032 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir topic olmuş 2008 inşALLAH kazasız belasız daha güzel etkinliklerle hep birlikte oluruz emegi geçen bu birlik beraberligi saglayan tüm MD yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ederim herkesin yeni yılını kutlarım

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler iyiki varsın MD Çoook seviyorum

2008 Yılının herkese sağlık başarı getirmesi dilegimle

Sevği ve sayğılarımla

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir yılı acısı ve tatlısıyla geride bıraktık
Güzel orgasnizasyonlara imza attık ama ömür boyu benim için hatıra kalacak katıldığım en iyi etkinlik MotorDelisiTiyatroKlubü idi Alkışlıyorum

3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gurur verici bi tablo bu tüm camia adına tüm md nin yeni yılı kutlu olsn 2008 de daha nice güzellklere inşallah Alkışlıyorum Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz motosiklet kullanıcıları birbirimize sahip cıktıgımız sürece sesimizi
duyurabiliriz.bu ses hepimizin sesi,özgür insanın sesi,dünyayı seven
insanoglunun sesi sizlerinde katkılarıyla 2008 yılında sesimiz dahada
yüksek çıkacak.sağolun iyiki varsınız...

2008 yılı sağlıklı, inançlı ve paralı tüm aileniz ve yakınlarınızla geçsin...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.12.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben MD yi Fenerbahçe Spor Kulübüne benzetiyorum...Hakan Dinçer sizide AZİZ Başkana Çok gülüyorum Çünkü sürekli büyüyor ve ilerliyoruz...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal