Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.12.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla başkan süpersin yahu Bravo hepimiz süperiz hepimiz md'yiz Gülümsüyorum

hayatımı yedin be MD 24 saatimin 12 saati net seninle Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yemin ederim söylencek 1diil 1000 şey v ar ama sıgmaz buraya iiki mdliyim iiki busiteye üye oldm gerçekden gurur duyuyorum OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yapılan etkinliklerin hepsinde Yönetim Kurulu üyelerimizin çalışması ve üyelerimizin katkısı var..
BAŞARI bizim..MD bizim..
Rıdvan dün bütün gün İst. MDTK nın afişini aradım bu topice eklemek için ama bulamamıştım..SENİN EKLEMEN İYİ OLMUŞ...
2008 Yılı projelerimizi şimdiden Yönetim Kurulu toplantımızda belirlemeye başladık..
Bununla birlikte İstanbul,Konya,Ankara ve diger illerdeki Organizatör ve yönetici arkadaşlarımızda 2007 de oldugu gibi 2008 yılındada MD grubu için UNUTULMAYACAK etkinlikler planlıyacaklardır..
MD grubu her sene çıtayı yükselten,hedefleri olan bir kulüp..
Bu sene bir ilke imza atarak Türkiye Pist Şampiyonası Resmi yarışlarının İZMİR ayagını TMF den talep ettik..
Ve yine 2008 yılı için Festival,seminer,Fuar,Gezi,Spor Turunuvaları,SOSYAL yardımlar devam edecektir..
Bu etkinliklerde hepimiz bir GÜÇ oluşturuyoruz..Kişsel olarak sagladıgınız katkı dışardan küçük bir miktar gibi gözüksede MD BİRLİK oldugunda bu miktar hepimizin HUZUR la BUNU BİZ YAPTIK diyebilecegi bir güzellik oluyor.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 31.12.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte gurur verici bir olay hepimiz bunun için burdayız dogru adresteyiz
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 31.12.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAKAN DİNÇER abi ellerine sağlık iyiki bu sitenin bi üyesiyim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 31.12.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçektende mükemmel olmuş hakan abi ellerine sağlık, M.d. kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Motordelisi Dans Gülümsüyorum Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 31.12.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Gülümseyerek baktım okudum, ne mutlu bizlere, böyle güzellikleri de ancak güzel insanlar yapar.
Başa dön
freewing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.12.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li,Şunları yapabilirsin..

1- İnternet Explorer yerine Firefox kullanabilirsin..Çok daha hızlıdır.
2- Motordelisi.com u açarken www.motordelisi.com olarak degilde www.motordelisi.com/index.php olarak Sık Kullanlıanlara ekle
3- Biz bu kadar işi 2007 de yaptıysak bırakda bunun haklı gururunu sadece YILBAŞI gecesi bu yönlendirmeyi yaparak yaşıyalım..Yani yukardaki 2 şıkkı kulanmıyorum diyorsan göstermen gerken SABIR ..onuda hak ediyoruz diye düşünüyorum..
İyi Seneler..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 31.12.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yayında ve yapımda emegi geçen arkadaşlara çok teşekkürler süper anlatım süper organiasyon mükemmel gurur tablosu

inşallah 2008 de de bu tür organizasyonlarla hep birlikte oluruz Alkışlıyorum

saygılar....

ç.kale md

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
burak46
Üye
Üye

Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA

MesajTarih: 31.12.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bır gurur tablosu 208 yılı daha güzel gece3gıne ümit edıyorum...
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 31.12.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gurur duyuyoruz Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KaRRiZMa_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: anTaLYa

MesajTarih: 01.01.2008 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.01.2008 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 deki başarılarımızın bunların çok çok daha üstünde olması dileğiyle Bravo
teşekkürler motordelisi ailesi Bravo
piranha Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.01.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel Alkışlıyorum
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.01.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR YIL geçirdik 2008 daha iyi olacagına emim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans Motordelisi Motordelisi

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye