Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - niçin süper sport alınır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

niçin süper sport alınır?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, aslında kanayan yaramızı ortaya çıkardı acı veriyor ama ne yazıkki gerçek
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, cok komiksin arkadaşım rakibimf16 diye nickin var böyle bir topik acıyorsun bu ne bicim bir tezat durumdur komik valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan demiş ki:
rakibimf16, cok komiksin arkadaşım rakibimf16 diye nickin var böyle bir topik acıyorsun bu ne bicim bir tezat durumdur komik valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rakibimf16
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimsenin düşmanı olmak istemem ama bu sözlerimde ss motoru olanların hoşuna gitmeye bilir ama çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 cüsünde ezilir yoksa bana ne ss alsan ne olur almasan ne olur benim menfaatim yok bilinçli bir nesil yetişyirmek bak giden geri gelmiyor çogu md üyesi bu kılevyelerle yazılar yazdı şimdi sadece yazıları kaldı ben bunun önüne geçmekten bahsediyorum tek başıma olacak şeyler degil hep birlikte hep daha iyisine
Başa dön
rakibimf16 Çevrimdışı rakibimf16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence burdaki ss cilerin çoğu zaten bilinçli.ee tabiki onlara düşen görevlerde var.zaten her forumda korunmak.dikkatli olmak gibi şeyler yazılıyor.zaten ss sürücüleri her fırsatta bas bas baağırıyor tecrübe edinmeden bu motorlara binmeyin diye...bencede öle emeklemeden koşamazsın Bravo
rakibimf16
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, ölen arkadaşlarına gülmene çok üzüldüm demek baş saglıgı dilerken arkasındanda bana ne ya diyosun ha bu kadar mı motorculugun konuyu komik bulman
Başa dön
gencerserkan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, konunun cittiyetine varamayan arkadaşlar için özür sende yılanın kuyruguna basıyorsun be bilader tabi ki ısıracak ne de olsa ss ciler
Başa dön
gencerserkan Çevrimdışı gencerserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spormotosiklet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar... arkadaşlar işim gereği aslında her tarz motosikleti de kulanıyorum. her kulanım tarzının da eksileri artılar var.. böyle bir genelleme yaparak yanlış edilir. işte size race tarzı.

Başa dön
spormotosiklet Çevrimdışı spormotosiklet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rakibimf16
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlayana yazdık bizde anlayana sivrisinek saz anmayana davul zurna az!!!!!!!!!

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

spormotosiklet, biz ne dedik pist motorudur bizim kumlu yaglı ve bol kasiisli yollara uygun degil
Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, Yapıcı bir eleştiri getirmek yerine, yıkıcı bir şekilde konuya yaklaşmışsın. Binmeyin ölürsünüz demek yerine, nasıl binerseniz canlı kalırsınız gibi yıllar süren SS makina deneyimlerini aktaran topicler açarsan buradaki insanlara bir faydan dokunur. Kaldı ki, piyasada SS olmayan fakat gücü alt ve orta devirlerde verecek şekilde tekrar elden geçirilmiş SS motorları taşıyan 1000'lik ve 600'lük Naked'lar var. Bunlara da insanlar binmemeli mi? Demek istediğimi anlatabiliyor muyum? Senin burda başlattığın tartışmanın sonu, kimse motora binmesine kadar gider. Evet, SS'ler tehlikelidir. Fakat diğer motorlarda da tehlike "0" değildir.
Nickinde bir ironi mi var?
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kimse ss'ini bırakmamalı tedbiri elden bırakmamak ve dikkatli olmak ihtiyacımız olan tek şey,korkunun ecele faydası yokki yeterki azrail kafaya koysun yürürkende ölürsün.ben şahsen yolda yürürken bir belediye otobüsünün altında pestil olmaktansa,300 hızla kamyona etiket olmayı tercih ederim kazasız sürüşler... Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bence kimse ss'ini bırakmamalı tedbiri elden bırakmamak ve dikkatli olmak ihtiyacımız olan tek şey,korkunun ecele faydası yokki yeterki azrail kafaya koysun yürürkende ölürsün.ben şahsen yolda yürürken bir belediye otobüsünün altında pestil olmaktansa,300 hızla kamyona etiket olmayı tercih ederim kazasız sürüşler... Bravo
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16 demiş ki:
KoRRhan, ölen arkadaşlarına gülmene çok üzüldüm demek baş saglıgı dilerken arkasındanda bana ne ya diyosun ha bu kadar mı motorculugun konuyu komik bulman

Bravo sana Alkışlıyorum Adam nickine gülmüş senin sen ölen arkadaşlarına gülüyorsun ne biçim motorcusun demişsin..
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 02.01.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rakibimf16, sen kendi işine bak ve nasıl istiyorsan öyle kullan motoru.kimseyede burda akıl vermeye nasihat etmeye kalkma .gecen actığın topikten dolayı zaten tepki çektin.ayrıca burdaki insanlar senin anlattıklarını bilmeyen cahil insanlar değil.kimseye akıl vermeye kalkma
çoğu senden yaşcada büyüktür ve tecrübe olarakta fazladır.insanlar sadec e motorsiklet kazasında ölmez....
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rakibimf16
Üye
Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl binerseniz canlı kalırsınız gibi yıllar süren SS makina deneyimlerini aktaran demişsin ama ben diyorum ki yapı olarak ta binme tarzı olarakta bu motorlar sadece ve sadece pist asvaltında kullanılır kaldıki bu motorlar sadece yarış amacı güdülmüş firenleri süspansiyonu ile pist asvaltı yani tırtırlı ve zeminde en ufak kasis yok ayrıyeten düştügünde sana acil yardım edecek hazırda bulunan bir ekiode var gücü yükseltilmiş st ve naketlerde süspansiyon farklıdır firenlerinde abs vardır oturma tarzı farklıdır anlatabildim sen onu anladın sanırım

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

valeo, bu sözlerini cahilyetine veriyorum akıl yaşta degil baştadır bu arada kimseye akıl verdigim yok dogrular bunlar kuyruguna bastıysam ısırma ss olabilirsin yoksa niye ısırıcan
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal