rakibimf16, cok komiksin arkadaşım rakibimf16 diye nickin var böyle bir topik acıyorsun bu ne bicim bir tezat durumdur komik valla _________________ PERT TEAM
600 RR
kimsenin düşmanı olmak istemem ama bu sözlerimde ss motoru olanların hoşuna gitmeye bilir ama çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 cüsünde ezilir yoksa bana ne ss alsan ne olur almasan ne olur benim menfaatim yok bilinçli bir nesil yetişyirmek bak giden geri gelmiyor çogu md üyesi bu kılevyelerle yazılar yazdı şimdi sadece yazıları kaldı ben bunun önüne geçmekten bahsediyorum tek başıma olacak şeyler degil hep birlikte hep daha iyisine
Tarih: 02.01.2008 - 12:26 Mesaj konusu:
bence burdaki ss cilerin çoğu zaten bilinçli.ee tabiki onlara düşen görevlerde var.zaten her forumda korunmak.dikkatli olmak gibi şeyler yazılıyor.zaten ss sürücüleri her fırsatta bas bas baağırıyor tecrübe edinmeden bu motorlara binmeyin diye...bencede öle emeklemeden koşamazsın _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
KoRRhan, ölen arkadaşlarına gülmene çok üzüldüm demek baş saglıgı dilerken arkasındanda bana ne ya diyosun ha bu kadar mı motorculugun konuyu komik bulman
merhabalar... arkadaşlar işim gereği aslında her tarz motosikleti de kulanıyorum. her kulanım tarzının da eksileri artılar var.. böyle bir genelleme yaparak yanlış edilir. işte size race tarzı.
Tarih: 02.01.2008 - 12:51 Mesaj konusu:
rakibimf16, Yapıcı bir eleştiri getirmek yerine, yıkıcı bir şekilde konuya yaklaşmışsın. Binmeyin ölürsünüz demek yerine, nasıl binerseniz canlı kalırsınız gibi yıllar süren SS makina deneyimlerini aktaran topicler açarsan buradaki insanlara bir faydan dokunur. Kaldı ki, piyasada SS olmayan fakat gücü alt ve orta devirlerde verecek şekilde tekrar elden geçirilmiş SS motorları taşıyan 1000'lik ve 600'lük Naked'lar var. Bunlara da insanlar binmemeli mi? Demek istediğimi anlatabiliyor muyum? Senin burda başlattığın tartışmanın sonu, kimse motora binmesine kadar gider. Evet, SS'ler tehlikelidir. Fakat diğer motorlarda da tehlike "0" değildir.
Nickinde bir ironi mi var?
bence kimse ss'ini bırakmamalı tedbiri elden bırakmamak ve dikkatli olmak ihtiyacımız olan tek şey,korkunun ecele faydası yokki yeterki azrail kafaya koysun yürürkende ölürsün.ben şahsen yolda yürürken bir belediye otobüsünün altında pestil olmaktansa,300 hızla kamyona etiket olmayı tercih ederim kazasız sürüşler...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bence kimse ss'ini bırakmamalı tedbiri elden bırakmamak ve dikkatli olmak ihtiyacımız olan tek şey,korkunun ecele faydası yokki yeterki azrail kafaya koysun yürürkende ölürsün.ben şahsen yolda yürürken bir belediye otobüsünün altında pestil olmaktansa,300 hızla kamyona etiket olmayı tercih ederim kazasız sürüşler... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
KoRRhan, ölen arkadaşlarına gülmene çok üzüldüm demek baş saglıgı dilerken arkasındanda bana ne ya diyosun ha bu kadar mı motorculugun konuyu komik bulman
Bravo sana Adam nickine gülmüş senin sen ölen arkadaşlarına gülüyorsun ne biçim motorcusun demişsin.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2130 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 02.01.2008 - 12:58 Mesaj konusu:
rakibimf16, sen kendi işine bak ve nasıl istiyorsan öyle kullan motoru.kimseyede burda akıl vermeye nasihat etmeye kalkma .gecen actığın topikten dolayı zaten tepki çektin.ayrıca burdaki insanlar senin anlattıklarını bilmeyen cahil insanlar değil.kimseye akıl vermeye kalkma
çoğu senden yaşcada büyüktür ve tecrübe olarakta fazladır.insanlar sadec e motorsiklet kazasında ölmez.... _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
nasıl binerseniz canlı kalırsınız gibi yıllar süren SS makina deneyimlerini aktaran demişsin ama ben diyorum ki yapı olarak ta binme tarzı olarakta bu motorlar sadece ve sadece pist asvaltında kullanılır kaldıki bu motorlar sadece yarış amacı güdülmüş firenleri süspansiyonu ile pist asvaltı yani tırtırlı ve zeminde en ufak kasis yok ayrıyeten düştügünde sana acil yardım edecek hazırda bulunan bir ekiode var gücü yükseltilmiş st ve naketlerde süspansiyon farklıdır firenlerinde abs vardır oturma tarzı farklıdır anlatabildim sen onu anladın sanırım
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
valeo, bu sözlerini cahilyetine veriyorum akıl yaşta degil baştadır bu arada kimseye akıl verdigim yok dogrular bunlar kuyruguna bastıysam ısırma ss olabilirsin yoksa niye ısırıcan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız