Tarih: 02.01.2008 - 13:20 Mesaj konusu: Re: niçin süper sport alınır?
rakibimf16 demiş ki:
bana gelirsek ben kullanmadım mı evet 1993 yılından beri kullandım r6,zx9,9rr,r1 kendimin olarak bunun yanında bindigim ara motorlarını saymıyorum bile
Oh ne ala! Siz çeşit çeşit SS'e binin, tadını alın, doyun, ondan sonra da "aman gençler binmeyin, ölmeyin". Bana kalırsa bu iki yüzlülüktür. Uyarınızdaki iyi niyeti göz ardı ediyor değilim fakat insanların kendi hatalarını yapma şansları olmalıdır her zaman. SS motorları hataya dönüştürmekte, masum bir melek yapmakta insanın elinde. SS'le ilgili her topicte söylendi, söyleniyor: "Kişi önce kendini bilmelidir". Yoksa ona haddini SS'te bildirebilir commuterda...
Başlıkta ki "Niçin Super Sport alınır?" sorunuza gelince, bunun cevabını zaten rakibimf16'yı kendinize nick olarak seçmekle verdiğiniz kanısındayım.
Seda, tarihi severmisin peki tarih bize neyi anlatır İnsanlar farklı ruh yapılarına sahiptir ve tarihi olayların meydana gelmesinde insanların ruhi hallerinin rolleri bulunduğu inkar edilemez Tarih bir inceleme bir ölçüde nedenlerin incelenmesidir. Çünkü her tarihi olayın mutlaka bir nedeni ve sonucu vardır. Tarihçi olayları neden-sonuç ilişkileri içinde ele alır. bende tarihimde yaşadım gördüm iş degilmiş gel sen ve senin gibileri özendirdigim zamanlarıma yazık süper sportcular bende dahil asla hattimizi bilemeyiz gaza geliriz o yüzden ss alırız hep üstün tutulan ss ye sahip olmak için
PaRiS-Zx10R, rakibimf16, konuyu bu tarafa cekmene anlam veremedim, cok ayıp yaptığın ben sende ki tezat durumu anlayamadım arkadaşımmm, tekrakibim f16 dediğine göre gazlayan biri olmalısın. _________________ PERT TEAM
600 RR
En son KoRRhan tarafından 02.01.2008 - 13:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Öyle bir söylüyorsun ki, marşa basıldığı anda sanki herkes limitlerde sürüyormuş izlenimi yaratıyorsun... ben mesala herkezi geçmeliyim önümde araç olursa karnım agrıyor
Kayıt: Dec 21, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA
Tarih: 02.01.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
arkadaslar konuyu sapmısınız ama bır gercek var sadece ss motorlar tehlıke degıl bütün motorlar o fren kabiliyeti bılmesdıgın sürece o gazı nerede verp nerede kesecegının vermedgın sürece vırajı bılmedıgın sürece sen bu dünyaya aıt degılsın demek kaskını montunu pantolonunu eldıvenını gıy veeee gözünü dört ac _________________ SONUNDA DİNECEKSE FIRTINA, OLSUN; YİNE DE SEVMİYORUM SENSİZLİĞİ...
anlayana yazdık bizde anlayana sivrisinek saz anmayana davul zurna az!!!!!!!!!
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
spormotosiklet, biz ne dedik pist motorudur bizim kumlu yaglı ve bol kasiisli yollara uygun degil
arkadaşım ii diyonda neden anlamıyon bu tarz işi...
kim sana dedi race makina al da dipgaz gez.
hem atladığın bişey var aslında race dediğimiz makinaların hiçbiri gp değil. gp makinennin yollarımıza uyarlanmış hali..
ee yollarda tabelalar var hız sınırlayıcı tabelalar onlara uyduktan sonra nedir bu telaş. onlara uymayanları uyaracığna başlı başlına bi gruba itham etmeniz yanlış. böyle bakış yerine tarzını race motordan kullanan arkadaşları kurallı ve güvenli motosiklet kullanımına yönlendirmek çok daha mantıklı....
rakibimf16, sen kendi tarihinden bahsetmişsin ama insanlara kendi tarihlerini oluşturma imkanı sunmuyorsun. Diyorsun ki "bakın bu yoldan giderseniz şu ilerde çukur olabilir". İyi tamam da bazı insanlar çukura düşmeden veya o çukuru kendi gözleriyle görmeden ders almazlar. Yani ömrünü tarihi anlatmaya da adasan çoğu kez inan sonuç alamayacaksın.
Kaldı ki o "çukur" bir olasılık. Olasılık üzerine konuşuyoruz yani. Sen diyorsun ki "yüksek bi olasılık" ben diyorum ki "o kişiden kişiye değişir". Her SSçi düşecek diye bir kaide kesinlikle söz konusu değil.
rakibimf16 demiş ki:
süper sportcular bende dahil asla hattimizi bilemeyiz gaza geliriz o yüzden ss alırız
Senin haddini bilmemene üzüldüm. Ama zamanında bin bir çeşit SS e binmiş ve bunu yaparken de haddini bilmeyen insanlar da hala yaşayabiliyormuş mesela senin gibi, değil mi? Demekki her SS'e binen eninde sonunda ölecek değil. Hem hepsinin haddini bilmez olduğunu idda etmek ne kadar gerçekçi olabilir ki???
spormotosiklet, hızlı gitmeyeceksem trafik kurallarına uyacaksam niyer race alayım ki race demek hız demek ivmelenme demek işte bunun için race makinayı almayın diyorum rahatlık yok sert süspansiyonlu uzun yol yapılmaz hız da yapmıyacagım ya ne gerek var ozman race yeeee sözler hep aynı yere geliyor ama anlamak istemiyorsunuz ben şahsen race kullanıcısı olarak aniden hızlandım mı yolda motor kafa yapıyor kafa sallıyor bu birinci tehlike 2 si karşı taraftaki araç sürücüsü tali yoldan ana yola motor uzakta kanısıyla yola çıkyormu e sende direk ordasın ne olacak peki bas firenlere zor zahmet dur 3 cüsü teker devamlı asvalta eriyormu buz kalıbı gibi zincir ona keza maddi durum zararında varmı peki nedir bu kendine çektirdigin çile bile bile ben sonunda ölmeden anlayabildim şimdi cbf 600 abs aldım motordan vazgeçmedim ama akıllandım
rakibimf16,demek senin bir yaran varki bu konuyu uzattıkça uzatıyorsun arkadaşım.lütfen eleştirilerini yaparken kişiye yönelik yapma bunlar senin görüşlerinden kimseyi bağlamaz ama sen ona buna sataşarak birşey elde edemessin daha duyarlı olalım . kaç toplantıya geldin kaç sefer gezilerimize katıldın yada bizlerle ne paylaştınki tanımadığın insanlara dil uzatabiliyorsun onur kırıcı sözler sarf ediyorsun.klavye gazcılarından bahsediyon sen burdan daha çok sıkıyorsun.
lütfen arkadaşım daha duyarlı olalım.herkes kendinden sorumludur .geçmişte yapmış olduğun hatalarının seni bağlar bizi değil.bu hatalar için günah çıkarma yeri burası değildir. _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız